Noaptea generalului-izmană. Oprea a fost vicepreședinte PSD câteva ore, fiind demis de Ciolacu

0
1776
Gabriel Oprea
Gabriel Oprea a fost vicepreședinte PSD pentru câteva ore. A susținut că e un vechi membru al partidului

Aventura lui Gabriel Oprea în PSD este o adevărată comedie. Adus în grabă de Viorica Dăncilă în seara de duminică după închiderea urnelor, acesta a fost dat afară după mai puțin de 48 de ore de către noua conducere a partidului.

Oprea a avut poziția de vicepreședinte în urma unui protocol încheiat de Viorica Dăncilă cu un sindicat al pensionarilor militari inventat de acesta.

Aceasta e o nouă încercare ratată a celui poreclit „generalul-izmană” de a se întoarce în politică după ieșirea rușinoasă din 2015.

Dăncilă n-a dat prea multe explicații în legătură cu această manevră, dar e foarte probabil ca aceasta să fi fost sfătuită să schimbe componența conducerii partidului astfel încât să supraviețuiască după rezultatul catastrofal obținut în alegeri.

Planul ei a fost dat peste cap de baronii PSD care au demis-o în urma unui CEX furtunos.

”Gabriel Oprea nu este membru PSD şi nu va fi cât sunt eu interimar”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

Întrebat de reporteri duminică seara ce caută la sediul PSD, Gabriel Oprea a spus că a venit să ajute partidul aflat la greu.

„Nu am venit la ciolan, am venit la greu, să ajut şi cred că trebuie să fim uniţi pentru a fi puternici, să construim, să întărim, să strângem rândurile, nu să distrugem. Cred că Partidul Social Democrat are nevoie acum de unitate, are nevoie să-şi adune forţele şi să se pregătească temeinic pentru a câştiga alegerile importante de anul viitor”, a declarat controversatul general.

Gabriel Oprea a fost conducătorul unui “partid balama”, UNPR, inventat de Traian Băsescu pentru a avea majoritate parlamentară în cel de-al doilea mandat de președinte 2009-20014.

Oprea trece în tabăra lui Ponta în 2012 și intră la guvernare. Va ocupa postul de Ministru de Interne. 

Din postura de “profesor universitar” la Academia Națională de Informații, o instituție de învățământ a SRI conferă 21 de titluri de doctori cu teze plagiate sau suspecte de plagiat.

Gabriel Oprea, un personaj corupt, cu multe conexiuni în agențiile de informații provoacă o revoltă publică în momentul în care polițistul Bogdan Gigină moare în misiune în timp ce-i deschidea calea ministrului Oprea care folosea polițiști pe motocicletă drept escortă în interes personal.

DNA a deschis o anchetă pe care a finalizat-o în 2018, dar judecătorii nu s-au pronunțat încă, dosarul fiind retrimis la procurori.

Gabriel Oprea este unul dintre cei mai detestați foști demnitari de către opinia publică. Acesta a încercat în mai multe rânduri să se întoarcă în viața politică, dar de fiecare dată a ratat cu succes.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Blasfemia „ciumei roșii”: PSD vrea să-și schimbe numele în PNȚCD, cu ajutorul lui Pavelescu!

* Atenție, PSD se reformează! Aseară, Fifor era cu Dăncilă. Dimineață fuge la Ciolacu. La prânz, înapoi la Dăncilă

* Haos în PSD! Ciolacu o atacă pe Dăncilă, Firea îl atacă pe Ciolacu, Orlando se atacă singur, Dăncilă se apără

* Pavelescu-PNȚCD, aliatul PSD, compară alegerea lui Iohannis în 2019 cu mineriada lui Iliescu din 1990. E de balamuc!

* Radu Moraru: „Dăncilă a câștigat alegerile” / „Nu e mai proastă decât Iohannis” / „Voi anula alegerile, va fi scandal mondial!”

* Mârlănie de ziarist sinecurist din clientela PSD: „Să ne mai lase toate spălătoresele din diaspora cu votul ăsta!”

* Mulțumim, Daddy! Până să ne calci tu pe cap, nu știam ce puternici suntem

* Dacian Cioloș anunță „o colaborare cu PNL la alegerile locale”, 

pentru a înlătura PSD din primării și din consiliile județene

* Harta electorală a României. Cele 5 județe în care a câștigat Dăncilă. Prăbușirea baronilor PSD

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here