Codrin Ștefănescu anunță: Liviu Dragnea va încerca să-și „recupereze” PSD-ul, după ce iese din pușcărie

0
1752
Liviu Dragnea și pajul său favorit, Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, anunță că nu pleacă din PSD și că vrea ca, împreună cu Liviu Drangea, să recupereze partidul „din mâna academiștilor SRI” (gruparea Ciolacu).

Aghiotantul lui Dragnea și-a dezvăluit intențiile într-un mesaj pe Facebook. El neagă „zvonurile” privind plecarea sa la un alt partid (PER).

Codrin Ștefănnescu: „Au apărut zvonuri privind plecarea noastră la un alt partid! Sunt false! Eu cred în continuare că ne vom recupera PSD-ul din mâna academiștilor SRI! Și că vom reveni la mesajele publice pe care oamenii le asteaptă de la noi. Că vom deveni din partid-moluscă și predat noii puteri, din nou partid al oamenilor curajoși! Iar Liviu Dragnea, când se va întoarce acasă, în primul rând trebuie să se ocupe de sănătatea sa! E obligatoriu să facă asta! Sper că am lămurit acum situația!”

Ștefănescu face referire la informația potrivit căreia lui Liviu Dragnea i se pregătește un nou proiect politic. Este vorba de Partidul Ecologist Român (PER), partid în care s-au refugiat mai mulți foști PSD-iști apropiați de Dragnea, căzuți în dizgrația „echipei Ciolacu”: Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Cătălin Rădulescu-„Mitralieră” etc.

La alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, PER a obținut doar 1,1%, departe de pragul electoral de 5%.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fostul ministru Costel Alexe, șeful CJ Iași, acuzat de DNA că a luat șpagă 22 de tone de tablă

* Ion Cristoiu naște pui vii: cică Grigore Cartianu a criticat „Revelionul lui Garcea” ca să vină el șef la TVR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here