vineri, aprilie 19, 2024
AcasăNewsClotilde Armand ia la puricat concediile medicale de la Primăria Sectorului 1....

Clotilde Armand ia la puricat concediile medicale de la Primăria Sectorului 1. Vinerea se va lucra până la ora 16.00, „așa cum e normal”

-

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, dă milităria jos din pod, după ce a constatat că în instituție numeroase persoane sunt permanent în concediu medical, mulți funcționari evită să valideze cardurile de acces pentru a nu se ști când vin și când pleacă, iar vineri “se rupe ușa” la prânz.

Șefa administrației locale din Sectorul 1 a anunțat pe Facebook că instituie noi reguli. Va dispune verificarea tuturor concediilor medicale, pentru că “avem multe suspiciuni” de abuz. Primărița informează că toți cei care nu-și validează cardul la intrarea în clădire pierd ziua de muncă, iar vineri se va sta la program până la ora 16.00, “așa cum e normal”.

Clotilde a menționat că nu generalizează acest tip de comportament, dar “frustrarea este imensă atunci când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el”.

În timp record, doar două ore, postarea Clotildei Armand a strâns peste 6.000 de reacții apreciative.

- Advertisement -

De la venirea sa în funcție, primărița a avut de luptat permanent cu o mafie pe care a găsit-o bine înfiptă peste tot. Compania de salubrizare a refuzat să mai strângă gunoiul, încercând să forțeze plata unor facturi ilegale. O expoziție de sculptură din holul primăriei s-a transformat în prilej de linșaj la televiziunile oligarhilor, rămase fără contractele de publicitate cu primăria. Au fost decuplați de la bugetul public avocați și firme care „ciuguleau” sume grase. Unii funcționari au plecat direct la biroul de parlamentar al fostului primar, Daniel Tudorache (PSD).

Tăierea sporului de antenă pentru radiații inexistente a generat mari frământări în sindicatul uneia dintre companiile primăriei. Iar intenția de a face școală dintr-o clădire unde își aveau sediul niște direcții din primărie a fost primită cu ostilitate de angajați.

Clotilde Armand: “E simplu, ești plătit cât muncești”

„Observ că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație… sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu știu cum i-a obișnuit fosta administrație însă vă spun ferm că eu nu voi tolera așa ceva.

- Advertisement -

De astăzi, toți funcționarii primăriei și din subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență nu vor mai fi plătiți. E simplu: ești plătit cât muncești. Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice și să ne comunice situația celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv. De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să se lucreze până la ora 16.30. Așa cum e normal.

PS: Să știți că există și altfel de angajați. Sunt funcționari care stau până seara și muncesc în locul celor absenți. Iar frustrarea este imensă atunci când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Premierul Cîțu: “De la 1 iunie începem să revenim la normalitate. La sfârșitul lunii mai vom avea 5-6,3 milioane de persoane vaccinate“

* Avertismentul medicului Gabriel Diaconu: Fără vaccinare masivă, vor muri peste 500.000 de români din cauza Covid-19

* Mitingiștii CapVid s-au făcut din nou de râs. Câteva sute de participanți la „protestul de 100.000 de români”

* Apelul șoșocar-mincinos al Oliviei Steer. A chemat lumea la protestul CapVid, dar n-a ascultat-o nimeni

* Un interlop, vedetă a protestelor CapVid, a fost ridicat din sala de forță. „Diseară nu plecăm până nu mutilăm un jandarm”, amenințase el

 

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -