Ciucu (PNL): Fostul primar Mutu (PSD), care acum vă cere votul să intre în Parlament, a împrumutat 180 de milioane ca să cumpere garduri. Îi vom plăti în 12 ani

2
1144
Fostul primar PSD al Sectorului 6 a împrumutat 180 de milioane de lei ca să "planteze" garduri de metal. FOTO: HotNews.ro

Ciprian Ciucu, noul primar PNL al Sectorului 6 din București, a povestit pe Facebook – ațâțat fiind de un articol din HotNews – că a predecesorul său, Gabriel Mutu de la PSD, a făcut în numele Primăriei un împrumut de 180 de milioane de lei pentru a cumpăra garduri!

Actualul edil este furios pentru că, spune el, gardurile achiziționate nu sunt doar oribile și inutile, dar și foarte scumpe, cetățenii sectorului urmând acum să achite împrumutul făcut la bancă în 12 ani. Ciucu se gândește să vândă gardurile cumpărate de Mutu la fier vechi, iar cu banii obținuți, să acopere anticipat o parte din împrumutul făcut.

Condițiile contractului, descrise de Ciprian Ciucu, sunt ridicole. Gardurile montate n-ar mai putea fi date jos o perioadă, pentru că au perioadă de garanție! În locul gardurilor de fier, noul primar are de gând să consulte asociațiile de locatari dacă nu sunt de acord să fie plantate gardurii vii.

Postarea lui Ciprian Ciucu despre gardurile lui Gabriel Mutu

„Gardurile

Am mai umblat și eu prin lumea civilizată, prin orașele mari și mai mici ale Europei, dar asemenea aberații d.p.d.v. urbanistic eu nu am văzut.

Fostul primar, acela care vă cere poimâine votul pentru a fi parlamentar, a împrumutat 180 de milioane de lei pentru amenajări in an electoral (spațiu verde, garduri, trotuare), bani pe care îi vom plăti timp de 12 ani. Si vă rog frumos… nu mă mai luați cu «ce a fost a fost, nu vreau să știu de greaua moștenire, să vedem ce faci tu» pentru că ceea ce voi face eu va trebui să fac fără acești bani împrumutați, pe care trebuie să îi dăm înapoi. E bine să știți de unde plecăm ca să puteți evalua unde vom ajunge.

Acum, cu gardurile: SUNT ORIBILE!

Am cerut o inventariere completă si pe baza ei vă propun să facem așa:

(1) acolo unde sunt vechi, ruginite, rupte etc. le scoatem. Am dat deja dispoziție poliției locale să fie vigilentă și să-i amendeze cu promptitudine pe cei care, in momentul dispariției gardurilor vor năpusti cu automobilele pe spațiul verde! Cunosc genul, nu sunt puțini, dar la 42 de ani am ajuns la concluzia că civilizarea unora se face si cu forța, cu amenzi, că nu suntem sat fără câini;

(2) vom evalua situația de la caz la caz, de la bloc la bloc. Este normal ca pentru anumite blocuri să existe si o zonă de tampon, o zonă de protecție. Acolo unde gradinile blocurilor sunt mici vom înlocui gardurile din metal cu gard viu sau le vom imbraca in plante agățătoare. Aceasta, la cerința si cu implicarea asociațiilor de proprietari.

(3) gardurile puse de Mutu/PSD… acestea, cică, au o perioadă de garanție, nu le-aș putea demonta pentru că nu sunt amortizate. Auzi aberație! Să se amortizeze o porcărie! Sper să o rezolvăm pe baza unei hotărâri de Consiliu local. Le vom vinde la kg, sper să recuperăm banii pe ele!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

2 COMENTARII

  1. Ma bucur ca avem in sfarsit oameni normali,simpli,de-ai nostri la primariile din capitala,oameni care umbla pe jos,asculta cererile cetatenilor dar care nu vor sa devina populari cu orice pret, dand pomeni asistatilor sociali,fara munca in schimb!As vrea sa vad si la sectorul 2 aceeasi preocupare si acelasi interes pentru dramuirea banului public ca la sectoarele 1 si 6.Pana acum,domnul primar usere+ a profitat de o masura nepopulista a guvernului ,aceea de a se inchide temporar pietele din hale,ça fiind focare evidente de covid ,prin nerespectarea in primul rand a igienei elementare,de la mama de acasa,pozandu-se cu fata la pietarii de in fata halei Obor!Si ,cam atat,de atunci nu a mai vazut nimeni nimic,vreo comunicare cu presa despre jaful gasit in primarie,nimic!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here