(P) „Vă invit să fim cetăţeni PERfecţi, pentru o schimbare PERfectă!”. Ionel Stan, candidatul PER la preşedinția CJ Tulcea, mizează pe valorificarea uriașului potențial al Dobrogei de Nord

0
137
Ionel Stan și echipa sa de la PER Tulcea

(Promovare electorală)

Economistul Ionel Stan, tulcean get-beget, familist, cu activitate în mediul privat, este candidatul Partidului Ecologist Român (#PER) la funcția de președinte al Consiliului Judeţean Tulcea.

Iată cum își sintetizează el platforma-program pentru atragerea, la alegerile locale din 27 septembrie, a voturilor locuitorilor județului în care se varsă Dunărea în Marea Neagră:

“Mă numesc Ionel Stan şi candidez din partea Partidului Ecologist Român pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea.

De profesie, sunt economist (specializarea comerţ-turism), cu masterat în management public, în cadrul ASE Bucureşti.

În prezent, îmi desfăşor activitatea, ca director comercial, în domeniul privat.

Sunt născut şi crescut în municipiul Tulcea.

Sunt căsătorit şi am un copil.

Mi-am propus (şi sunt convins că, împreună, reuşim!) dezvoltarea Judeţului Tulcea, în aşa fel încât fiecare oraş, comună, sat să beneficieze de condiţii demne de trai, care, implicit, să genereze atragerea de investitori şi crearea de locuri de muncă, pentru a da posibilitatea concetăţenilor noştri să rămână alături de familii şi să nu fie nevoiţi să muncească printre străini.

Există oportunităţi uriaşe de dezvoltare a Judeţului Tulcea!

Un segment foarte important este reprezentat de turism (care are un potenţial foarte mare), pe care îl vom dezvolta la cote maxime, respectiv la magnitudinea valorii acestui judeţ, prin implementarea imediată a tuturor proiectelor de investiţii posibile, finalizarea acestor proiecte, precum şi a celor în curs de desfăşurare.

Şcolile vor beneficia de toată infrastructura necesară, la cele mai înalte standarde de calitate, iar transportul elevilor, în tot judeţul, se va face prin mijloace de transport dedicate în exclusivitate acestora.

Totodată, vom proceda la înfiinţarea/reînfiinţarea, la nivelul întregului judeţ, a sistemului de irigaţii (la standardele cele mai înalte de calitate şi eficienţă), prin parteneriat public-privat şi cofinanţare externă.

Vom coordona înfiinţarea unui centru medical complex, cu multiple ramuri în domeniu (la standardele cele mai înalte de calitate şi eficienţă), prin parteneriat public-privat şi cofinanţare externă.

Vom realiza coagularea tuturor direcţiilor şi regiilor din subordinea Consiliului Judeţean Tulcea, într-un Complex Administrativ Judeţean (situarea acestora într-o singură locaţie – una sau mai multe clădiri alăturate pe un singur lot de teren), concomitent cu asigurarea transportului cetăţenilor acestui judeţ către acest complex administrativ.

Un alt proiect, este cel al maximizării numărului de spaţii verzi, care să ne permită să ne întoarcem spre natură, să putem respira mai bine, să ne putem plimba copiii.

Vă invit alături de mine şi de echipa de ecologişti!

Vă invit să fim cetăţeni PERfecţi, pentru o schimbare PERfectă!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here