Cine s-a chinuit să ne bage Covidu-n gură: un plagiator, un exmatriculat și un penal

0
4545
Ciolacu - Ponta - Tăriceanu

Victor Ponta, plagiator dovedit cu acte, a cărui teză de doctorat a fost coordonată de fostul pușcăriaș Adrian Năstase. I s-a retras titlul de doctor.

Marcel Ciolacu, exmatriculat de la Academia SRI, de unde intenționa să se aleagă cu diploma de doctor. Absolvent al unei facultăți care funcționa fără acreditare în anii ’90.

Călin Popescu Tăriceanu, urmărit penal de DNA pentru săvârșirea infracțiunilor de mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului, într-un dosar deschis în anul 2016.

Aceștia sunt politicienii cu rang înalt în statul român, senatori și deputați, plătiți din banii noștri, care s-au chinuit să ne bage Covidu’-n gură: să schimbe legile pe care tot ei le-au adoptat, să creeze panică în rândul populației, să discrediteze autoritățile sanitare și guvernamentale.

Unde-am ajuns! Să ne rugăm să nu mai stăm la mâna acestor neisprăviți? Într-o țară cu o democrație consolidată, acești indivizi nu mai aveau ce căuta în spațiul politic. Cum trăim în România confiscată de ei și de camarilele lor, orice lucru e posibil. Încă! Va veni însă și vremea în care vor plăti cu vârf și îndesat pentru nelegiuirile lor.

Ce făceau Ponta și Tăriceanu după tragedia de la Colectiv, din 2015

Ponta – În loc să gestioneze cea mai mare catastrofă din țară, care a întrecut-o în proporții pe cea aviatică de la Balotești, și-a dat demisia din funcția de premier și s-a pitit ca un laș în propria casă, păzit de forțele de ordine ca un nou Ceaușescu. Tot din cauza sistemului patronat de el s-a produs acea tragedie: clubul funcționase fără autorizație de incendiu, iar oamenii lui au preferat să ascundă ilegalitățile decât să ia măsuri.

Tăriceanu – Deși muriseră 65 de persoane, el era preocupat mai ales de felul în care se instalase noul Guvern Cioloș la Palatul Victoria. „România a devenit ostatica unui grup care a preluat puterea într-un mod care va trebui cercetat în viitor de autoritățile judiciare. ALDE va cere declanșarea unei proceduri de anchetă imediat după următoarele alegeri. Cetățenii au dreptul să știe ce s-a întâmplat în noiembrie 2015, cum s-a întâmplat și de ce s-a întâmplat”, a spus șeful ALDE. Nimic însă despre cauzele dezastrului de la Colectiv!

Ce-au făcut Ciolacu, Ponta și Tăriceanu în timpul pandemiei de Covid-19

* Au dat vina pe Guvernul Orban pentru tot ceea ce s-a întâmplat: pentru morți, pentru infectați, pentru prăbușirea economiei, pentru pierderea locurilor de muncă. În realitate, marele vinovat pentru acest dezastru – în afara virusului – este PSD, partid pe care fie l-au condus (Ponta), fie l-au susținut în cele mai iresponsabile guvernări (Tăriceanu). Un detaliu: pandemia ne-a găsit cu stocuri zero la echipamente de protecție.

* Au încercat să distrugă credibilitatea medicilor, care și-au riscat viața în lupta cu temutul virus. Au ajuns chiar să facă ei pe medicii! Deși toate somitățile din domeniul epidemiologiei au spus că trebuie prelungită starea de alertă – Rafila, Streinu-Cercel, Molnar Geza etc. -, politrucii Ponta, Ciolacu și Tăriceanu au optat pentru legea lor proprie. Ca și cum ei ar fi fost epidemiologi, nu Rafila, Cercel sau Geza.

Unu-i fost premier, anunțând că va candida și la alegerile prezidențiale din 2024.

Altul e tot un fost premier și fost președinte al Senatului, pus de PSD.

Al treilea e președinte interimar al PSD, partid care a distrus țara din ’90 încoace prin siglele lui toxice: FSN, FDSN, PDSR, PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

În plină pandemie, Daniel Florea (PSD), primarul Sectorului 5, a dat unei firme turcești cu sediul la Moscova un contract de 185 de milioane de euro pentru îngrijirea spațiilor verzi

* Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

* Putea fi doar măturător, dar PSD l-a pus șef la ADP Sectorul 4. Marian Goleac, aghiotantul primarului Băluță, și-a falsificat diplomele de Bac și de facultate. DNA l-a trimis în judecată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here