Cine a respins miniștrii Guvernului Cioloș în Comisiile din Parlament: Cătăniciu și Vicol la Justiție, Firea la Dezvoltare, Ciolacu la Fonduri Europene, Streinu-Cercel la Sănătate

5
3711
PSD se impune din prima clipă în relația cu PNL

Comisiile de specialitate ale Parlamentului care marți, de dimineața până seara, au dat avize negative pe bandă rulantă miniștrilor propuși în Guvernul Cioloș sunt populate cu personaje cel puțin îndoielnice. Lectura numelor din aceste comisii arată că în special PSD a trimis acolo indivizi care, în mod normal, n-ar avea nici ce să caute în viața publică, pentru a nu mai vorbi despre responsabilități atât de mari precum participarea la comisii de acest fel.

În Comisia de Sănătate, spre exemplu, Ioana Mihăilă a fost „avizată“ de Adrian Streinu-Cercel, fostul manager de la Institutul „Matei Balș”, cel care anul trecut a indignat România cu inepțiile emise pe bandă rulantă despre pandemie. Anchete din presă au relevat nenumărate afaceri dubioase ale spitalului pe care l-a condus Streinu-Cercel înainte de a fi adăpostit de PSD în Parlament. Din comisie mai face parte și fostul ministru PSD al Sănătății, Florian Bodog, pus sub acuzare în aprilie de DNA pentru corupție.

La Justiție sunt jupâne Cătăniciu și Vicol-Ciorbă, vuvuzelele propagandei lui Dan Voiculescu

În Comisia de Justiție, Stelian Ion a trebuit să asculte balivernele îndrugate pe sinistrele Steluța Gustica Cătăniciu și Laura Vicol-Ciorbă – ambele, băgate acolo tot de PSD.

Steluța Gustica Cătăniciu a fost în 2017-2019 una dintre cele mai vocale și vehemente atacatoare ale Justiției, ale DNA și Laurei Codruța Kovesi. Traseistă de profesie, Cătăniciu s-a mutat de la Tăriceanu (ALDE) la Voiculescu (PPU-SL) și apoi la PSD, în căutare de „noi oportunități“.

Laura Vicol-Ciorbă, fosta iubită a infractorului Leo de la Strehaia, este o altă vuvuzea a propagandei anti-justiție. S-a remarcat pentru apetența sa față de clienți precum clanul Cămătarilor și fostul colonel Daniel Dragomir, de la SRI. Cătăniciu și Vicol-Ciorbă sunt nelipsite din platourile Antenei 3, de unde predică toate teoriile susținute de propaganda oligarhului Dan Voiculescu.

La Comisia pentru Fonduri Europene, ministrul propus Cristian Ghinea a fost nevoit să suporte dialogul cu Marcel Ciolacu, gargaragiul-șef al PSD, un personaj care nu s-a remarcat în întreaga sa carieră decât la „accesarea“ fondurilor de vânătoare alături de teroristul Omar Haissam sau a fondurilor de pescuit ale statului împreună cu Liviu Dragnea. Plus certificatul de revoluționar obținut în condiții dubioase.

Culmea obrăzniciei: Firea își dă cu părerea la Dezvoltare. Consoarta lui Pandele a lăsat Bucureștiul în faliment, cu conturile blocate și 3 miliarde de lei datorii, iar sistemul de termoficare făcut praf

La Comisia de Dezvoltare, Ionuț Moșteanu ar fi trebuit să dea ochii cu Gabriela Firea, cea care a „dezvoltat“ Bucureștiul până în pragul falimentului, lăsându-l după 4 ani la Primărie cu 3 milioane de lei în conturi și 3 miliarde de lei datorii, sistemul de termoficare în colaps și administrația supraîncărcată de pile, clientelă de partid și oameni fideli aduși din Voluntari.

În Comisia de Educație, Corina Atanasiu (expert în fonduri UE și reprezentanta unei asociații de părinți) a fost „avizată“, printre alții, de Vasile Dâncu (PSD), unul dintre „părinții“ fabricii de doctorate de la Academia de Științe ale Securității Naționale, unde s-au scos zeci de „doctori“ cu lucrări plagiate.

Acestea sunt doar câteva exemple ale „faunei“ care nu numai că a intrat în Parlament, dar a ajuns chiar în posturi-cheie precum aceste Comisii unde se discută și se iau decizii foarte importante pentru țară.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Mama medicului conspiraționist Răzvan Constantinescu, nevaccinată, „se zbate între viață și moarte“, infectată cu Covid. Doctorul insistă că „porcăria din flacon va distruge lumea“

* VIDEO. Șoșoacă s-a năpustit la Spitalul „Marius Nasta” și a agresat-o pe managera Beatrice Mahler. „Aici se întâmplă crime! Există tratament, nu vor să-l aplice!”

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU: Ciuma lui Iohannis

* VIDEO. Ambrozie, Episcopul de Giurgiu: „Nu vă grăbiți să vă vaccinați! Vaccinurile sunt expirate. Vedeți? Dau foc românilor în spitale!“

* O profesoară de muzică le spune elevilor de 13 ani că dacă te vaccinezi, „ajungi legumă peste doi ani”, vei fi „cobaiul la nenorociţii ăştia de la OMS”! Compară spitalele cu abatoarele și cu lagărul de la Auschwitz

* Anti-vaccinistul Becali și-a făcut praf și echipa de fotbal: 9 jucători de la FCSB au fost doborâți de Covid. Și antrenorii au intrat la izolare

* Escrocherie în Voluntari: Primăria lui Pandele a cumpărat „medalioane anti-Covid” de 30.000 de euro, neomologate în UE

* CTP despre ÎPS Teodosie: „De ce nu este arestat acum și urmărit penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor?”

* Medic reputat, către Cîțu: „Ce faceți e nebunie curată. E criminal. O spun de această dată ca psihiatru”

* Mircea Hava, europarlamentar PNL: „Nu vom avea nici Guvern Cioloș, nici Guvern Cîțu” / „Domnii din Guvernul Cîțu au îngropat PNL”

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here