CIFRE. Consecința campaniei iresponsabile a PSD: România are în ultima săptămână cel mai greu bilanț de îmbolnăviri cu Covid din aproape două luni

1
6132

Cu cele 246 de cazuri noi de Covid-19 raportate luni, România a ajuns, în intervalul 16-22 iunie, la un total de 2.126 de noi infecții – este cea mai grea săptămână din ultimele 7!

Pornind chiar de la cuvintele lui Marcel Ciolacu, rostite duminică seara, la postul B1 TV – „Este clar că (Guvernul – n. red.) se joacă cu cifrele. Vreau să-i spun domnului Orban foarte clar: poate noi, politicienii, mai minţim, dar cifrele niciodată nu mint“ –, Ziaristii.com a făcut socoteala ultimelor două luni în pandemia de Covid-19. Președintele PSD a spus propozițiile de mai sus ca parte a unui discurs conspiraționist, în care neagă vehement că epidemia ar fi periculoasă sau pe trend ascendent.

Acum o lună, la număr egal de teste, erau de două ori mai puține cazuri

 Dar cifrele la care face trimitere vâslașul lui Liviu Dragnea sunt dincolo de orice îndoială: România e înscrisă acum pe un trend ascendent puternic, numărul cazurilor fiind dublu față de acum o lună, de exemplu, în condițiile în care, față de acel interval, s-au făcut cu doar 31 de teste mai mult!

Față de săptămâna precedentă, 9 – 15 iunie, s-au făcut cu aproape 7.000 de teste în plus, iar bilanțul a fost cu peste 500 de bolnavi mai mare.
Măsurile de relaxare treptate dispuse de Guvern după 15 mai au venit pe fondul unei foarte agresive campanii a PSD, care acuză conspirații și îi asigură pe români că virusul nu există sau, în cel mai rău caz, nu e periculos.

PSD și agenți ai Rusiei au organizat chiar câteva mitinguri de protest în care s-a afirmat că “masca de protecție este botniță”.

Avocatul Poporului, Renate Weber, a susținut teoriile conspiraționiste lansând o ofensivă împotriva medicilor, pe care i-a avertizat că sunt monitorizați pentru practicarea torturii! Motivul invocat de Weber (pion al lui Tăriceanu și asimilată intereselor Rusiei încă din vremea când activa în Parlamentul European): bolnavii contagioși nu sunt lăsați de personalul medical să părăsească spitalele.

Iată cum se prezintă bilanțul ultimelor 9 săptămâni în România, la număr de teste și de cazuri noi:

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

FOTO+VIDEO. Sorina, la un an de America. „Familia Șărămăt o învăța să ne dea foc la casă și să fugă” / „Bătăi cu cureaua pe pielea goală și cu urzica” / „A fost pregătită de asistenta maternală «să țipe, să se tăvălească pe jos, să se țină de balustradă, să facă pe ea»” / „Au învățat-o să toarne o cafea în capul doamnei psiholog”

„Îmi stropesc patul cu lacrimile mele. Viaţa mea de iad s-a apropiat!”. Lovită de Covid-19, necredincioasa Ozana citează din psalmii lui David

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui ca indivizii care saboteaza incercarile guvernului si ale presedintelui de a proteja populatia imp0ortiva acestui virus perfidy, sa rapsunda penal fiindca ceea ce fac ei se poate considera un atentat la viata cetatenilor. E ca si cum ai indemna pe cineva sa bea otet cu cana, asigurandu-l ca nu va pati nimic fiindca otetul e comestibil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here