Cetățeni, păziți-i pe polițiști, să nu-i fure hoții! Incredibila spargere de la Cornu, fortăreața de lux a politicienilor bogați

1
1112
Sediul Poliției Cornu

Polițiștii nu prea reușesc să ne apere de infractori, dovadă și recentele cazuri de la Caracal. Mai nou, nu reușesc să se apere nici pe ei. Și mai penibil: nu sunt în stare să-și apere nici postul de poliție, din care sunt sustrase probe din anchetă!

Politistii din Prahova au reuşit să-l prindă, în sfârșit, pe cel care a intrat prin efracţie în sediul Poliţiei din comuna prahoveană Cornu. Bărbatul este suspectat că a vândut bilete false la festivalul Neversea.

Individul a intrat în sediul Poliţiei în noaptea de sâmbătă spre duminică (17/18 august) şi a furat dintr-un birou mai multe echipamente IT, aflate sub sechestru, pentru că erau probe în anchetă.

Poliţiştii din Cornu au realizat că sediul a fost spart abia miercuri dimineaţă. Surse din rândul anchetatorilor susţin că obiectele furate sunt componente IT (telefoane, laptop-uri) ridicate de polițiști de la domiciliul unor suspecţi, în urma unor percheziţii în dosarul de înşelăciune. Componentele IT erau probe în dosar. Pe lângă aceste bunuri, au fost furate şi alte lucruri (căşti, aparate de epilat etc.), bunuri asupra cărora există suspiciunea că făceau obiectul unui dosar de furt.

Poliţiştii din Cornu au o explicaţie în legătură cu faptul că au realizat că au fost călcaţi de hoţi abia după câteva zile de la comiterea faptei. Obiectele furate erau depozitate în biroul unui poliţist care a fost liber de sâmbătă până miercuri. Colegii săi nu au intrat în birou, pentru că uşa era încuiată. Abia miercuri, 21 august, când poliţistul a revenit la serviciu, furtul a fost constatat.

Comuna Cornu se află între Câmpina și Breaza

Comuna prahoveană Cornu, cu o populație de 4.500 de locuitori, este o destinație preferată de mulți politicieni parveniți, unii dintre îmbogățiți prin corupție, majoritatea din PSD.

Printre cei care dețin case și terenuri la Cornu:

  • Adrian Năstase – fost președinte PSD, fost prim-ministru al României
  • Șerban Mihăilescu („Miky Șpagă”) – fost secretar general al Guvernului Năstase
  • Cozmin Gușă – fost secretar general al PSD, în mandatul lui Adrian Năstase
  • Daciana Sârbu – fost europarlamentar, soția fostului prim-ministru Victor Ponta
  • familia Ioanei Petrescu, ministrul Finanțelor în Guvernul Ponta
  • Mircea Cosma – fost președinte al Consiliului Județean Prahova.

Comuna Cornu este o feudă PSD. Primarul Cornel Nanu este colecționar de dosare penale. Dintre cei 13 membri ai Consiliului Local, 10 sunt de la PSD, doi de la PNL și unul de la ALDE.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Nicolicea, „electrocutat” de bunicul Luizei la Antena 3: „El cu Iordache și alți hoți! Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! Să le fie rușine!”

Cum a surprins-o Dincă pe Alexandra: „Se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, cu telefonul în mână”. Mărturia monstrului din Caracal e un amestec de adevăruri și minciuni

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Pedofilul Drăghici are patru fete. Pe una, fiică vitregă, a violat-o de când copila avea 10 ani. Mama victimei este medic

Propaganda rusă despre vizita lui Iohannis în SUA: „un episod de nebunie”, „trădare națională”, „colonizare pe față”! Moscova, înfuriată de accentele anti-rusești ale întâlnirii de la Casa Albă

Angajamentele lui Iohannis în SUA: România nu va deveni prizoniera Chinei (Huawei, Cernavodă) și nici a Rusiei (Gazprom)

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here