Pedofilul Drăghici are patru fete. Pe una, fiică vitregă, a violat-o de când copila avea 10 ani. Mama victimei este medic

3
19075
Bogdan Drăghici

Apar detalii incredibile în cazul Bogdan Drăghici, fostul subsecretar de stat reținut marți seara pentru că și-a violat în mod repetat una dintre cele două fiice vitrege.

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A.), Bogdan Drăghici, a fost reţinut pentru viol şi agresiune sexuală în formă continuată.

Arestarea lui Drăghici a avut loc ca urmare a plângerii depuse de soția lui Bogdan Drăghici, medicul Helen Drăghici, la Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), în aprilie 2019. Femeia a descris în detaliu atrocitățile comise de soțul ei.

Situația familiei Drăghici e foarte complicată. Vom încerca s-o descâlcim.

În casa lui Bogdan Drăghici trăiesc patru fete, dintre care două îi sunt fiice naturale, iar două fiice vitrege:

 • una din prima căsătorie a lui Drăghici (cu medicul Angela Popa, de care a divorțat în 2006) – fiică naturală;
 • una din a doua căsătorie a lui Drăghici (cu medicul Helen Drăghici, de care n-a divorțat încă) – fiică naturală;
 • două ale actualei sale soții, Helen Drăghici, din prima căsătorie a acesteia – fiice vitrege.

Dintre cele două fiice vitrege, pe una a violat-o monstrul Drăghici timp de aproape patru ani (2013-2016), când fetița avea 10-13 ani. Acum, fata are 16 ani, iar mama sa, Helen Drăghici, încearcă să obțină pentru ea un ordin judecătoresc de protecție.

Helen Drăghici face eforturi ca, prin intermediul unei instanțe de judecată, să obțină protecție și pentru cealaltă fiică a sa din prima căsătorie, considerând că tatăl vitreg al acesteia (Bogdan Drăghici) reprezintă un pericol pentru minoră.

Există bănuiala că Drăghici le-a abuzat sexual și pe alte fiice ale sale, nu doar pe cea care acum are 16 ani. În cazul acesteaia au fost adevărate orgii, susțin surse judiciare.

Pe contul său de Facebook, Bogdan Drăghici se mândrește cu faptul că are patru fiice. El a postat imagini alături de unele dintre acestea.

În noiembrie 2015, Bogdan Drăghici a publicat pe YouTube imagini de la Londra, unde-și aniversa soția, pe Helen Drăghici. În acea perioadă o viola constant pe fiica naturală a acesteia, care atunci avea 12 ani și era fiica lui vitregă.

VIDEO: Soții Bogdan și Helen Drăghici în 2015, la Londra

Helen Drăghici a cerut consiliere în luna iunie

Preşedintele Asociaţiei „Mame pentru Mame”, Ana Măiţă, face o dezvăluire importantă: în urmă cu două luni, ea a consiliat-o pe soţia lui Bogdan Drăghici, Helen Drăghici. La momentul acela, suspiciunile legate de abuzul sexual fuseseră deja sesizate Poliţiei, iar investigaţia era deja în curs de desfăşurare.

„Anul acesta, în luna iunie, organizaţia «Mame pentru Mame» a fost contactată de doamna doctor Helen Drăghici, soţia domnului Drăghici. Dânsa a solicitat consiliere pentru o situaţie dificilă de viaţă, aşa cum solicită zeci de mame în fiecare lună. Am consiliat-o pe doamna dr. Helen Drăghici, însă obiectul şi detaliile acestei consilieri sunt confidenţiale, aşa cum sunt toate consilierile oferite de asociaţia noastră, mai ales că sunt implicaţi copii minori”, a explicat Ana Măiţă.

„Cu această ocazie, reamintim tuturor colegilor din organizaţii neguvernamentale şi tuturor cetăţenilor că este obligaţia fiecăruia ca, în cazul în care află informaţii despre un posibil abuz asupra minorilor, să alerteze imediat autorităţile. Evident, acest apel pentru responsabilitate civică nu are finalitate decât dacă şi autorităţile statului iau în serios fiecare astfel de sesizare, care priveşte siguranţa şi drepturile copiilor. Organizatia noastră are experienţă în astfel de cazuri delicate, dar care necesită măsuri urgente, ajutând inclusiv la prinderea pedofilului în serie Mihnea Columbeanu, în urma unor informaţii primite de la o sursă anonimă. Nu ne putem pronunţa în ceea ce priveşte vinovăţia domnului Bogdan Drăghici, aşteptăm rezultatele anchetei în curs”, a mai spus Ana Măiţă.

Ana Măiță spune că a colaborat, în perioada 2011-2015, cu asociația condusă de Bogdan Drăghici, la o campanie pentru combaterea discriminării taţilor privind internarea alături de copii în spitalele din ţară.

„Menţionez că aceasta a fost o campanie necesară şi legitimă, dat fiind faptul că multe spitale de pediatrie nu permiteau internarea taţilor alături de copii, susţinând că cei mici se pot interna doar cu un aparţinător de sex feminin, ceea ce constituia într-adevăr o discriminare şi o desconsiderare a diverselor situaţii practice în care un copil suferind nu are alt aparţinător disponibil pentru internare în afara tatălui”, a afirmat Ana Măiţă.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Încă un monstru: Bogdan Drăghici, fost demnitar, președintele T.A.T.A., și-a violat fiica vitregă timp de 4-5 ani. A abuzat și alte minore, acum e arestat

Angajamentele lui Iohannis în SUA: România nu va deveni prizoniera Chinei (Huawei, Cernavodă) și nici a Rusiei (Gazprom)

Trump: „România, o țară extraordinară, cu o corupție extraordinară. Dar am încredere în Iohannis, face treabă bună”

Cercelul negru și poșeta albastră din mașina gri. Noi indicii că monstrul din Caracal a omorât și alte fete

INTERVIU. „Dincă suferă de aceeași boală ca și criminalii din SUA. Are o structură nenorocită. Ar merita pedeapsa cu moartea”

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

3 COMENTARII

 1. In Romania trebuie adoptata de urgenta dupa modelul polonez si estonian castrarea chimica a pedofililor si a violatorilor. Mama fetei abuzate de acest nenorocit trebuie si ea anchetata de serviciile sociale. Cum este posibil ca o mama si medic pediatru sa nu isi dea seama ca unul dintre copiii sai trece printr-o trauma continua timp de 6 ani?

 2. Am urmarit cazul acestui mizerabil acum cativa ani cand am citit pe internet cum a manjit imaginea primei sale sotii si cum a utilizat cele mai murdare acuzatii ca sa ii ia copilul, sa o denigreze si sa-i contureze o imagine diabolica pe vecie.

  Aveti puterea si cititi topicul din primul link pana la sfarsit, se vede cu ochiul liber ca individul are si simptome de schizofrenie. De asemenea, mai remarcati ce usor pot fi manipulati oamenii de un individ paranoic.

  Citeam cu atata revolta cum a lasat atatea dare scarboase peste tot despre prima sotie si mi se parea incredibil si cumplit de nedrept ca nimeni nu ii ia apararea acelei doctorite si nimeni nu ii inchide pliscul acestui bolnav psihic care, iata, aflam acum ca este si pedofil.

  Doua link-uri va las, unul de pe un forum, unde a spurcat-o pur si simplu pe prima sotie, doar ca sa ramana pe net mizerii despre ea si sa piarda custodia (dar si pentru ca individul era pur si simplu dereglat si iresponsabil!) si altul de pe youtube unde le vedem pe toate 4 fetitele (doua naturale si doua vitrege) cum primesc aceeasi camera toate, dar si acelasi birou de invatat temele, chiar langa biroul pedofilului, ca sa le supravegheze in orice secunda, ca un nebun autentic ce era!

  https://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/27930-drame-paterne/page-1

  https://m.youtube.com/watch?v=mvq4if1i9Ns

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here