Cercelul negru și poșeta albastră din mașina gri. Noi indicii că monstrul din Caracal a mai omorât și alte fete

2
3915

Sinistra mașină gri a lui Gheorghe Dincă – un Renault Megane – continuă să ofere surprize. Printre obiectele găsite de procurorii DIICOT Craiova, la prima cercetare la fața locului, s-au numărat o poșetă albastră (aflată sub scaunul din dreapta față) și un cercel negru.

Cele două obiecte nu au fost recunoscute de părinții celor două fete pe care monstrul din Caracal spune că le-a ucis, Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), au declarat surse judiciare pentru pentru G4media.ro.

Anchetatorii au găsit atunci în mașina lui Dincă și un cercel cu pietre argintii, pe care mama Alexandrei l-a recunoscut ca fiind al fiicei sale.

Cercelul negru și poșeta albastră nu au aparținut nici Alexandrei, nici Luizei, au confirmat părinții celor două fete.

Cele două obiecte nerecunoscute vor fi expertizate la Institutul Național de Criminalistică, pentru a stabili dacă există indicii (amprente, probe ADN) care să conducă la ideea că ar fi aparținut totuși celor două fete. Sursele judiciare consultate de G4media.ro spun că, în astfel de cazuri, de cele mai multe ori, părinții – aflați sub șoc – nu sunt cei mai buni martori.

Anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta ca obiectele să aparțină unei alte victime, a treia. Teoretic, pot exista și a treia, și a patra victimă, pentru că nu e obligatoriu ca poșeta albatră și cercelul negru să fi aparținut aceleiași persoane.

Pe de altă parte, nu e obligatoriu ca persoanele cărora le-au aparținut obiectele respective să fi fost și omorâte de Gheorghe Dincă. Indiciile merg însă în direcția unor violențe exercitate asupra lor, altfel e greu de înțeles cum ar fi rămas cercelul și poșeta în mașina monstrului din Caracal, fără să fi fost revendicate prin plângeri ulterioare.

Dincă nu oferă niciun fel de indicii în privința cercelului negru și a poșetei albastre.

E posibil ca anchetatorii să-l transfere pe acesta în Capitală cât de curând, pentru expertiza psihiatrică.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

INTERVIU. „Dincă suferă de aceeași boală ca și criminalii din SUA. Are o structură nenorocită. Ar merita pedeapsa cu moartea”

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Dincă a acționat ca un monstru și pentru că vecinii săi sunt oameni de nimic. Umblă beți tot timpul, inclusiv la audieri

Cățărat pe cadavrul Alexandrei, „Unchiul” Cumpănașu își târăște și copiii la televizor. Plus: „Eu îi dau dracu’ pe procurorii ăștia!”

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

S-au pensionat cei doi polițiști-șefi care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea abia au depășit 50 de ani și vor avea pensie specială

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

Familia tradițională PSD care a îndoliat Buzăul: soția e directoare la Spitalul Săpoca, soțul e director la Salvare, după ce a căpușat banii publici

2 COMENTARII

 1. Monstrul asta e posibil sa fi omorat zeci de tinere si sa fie cel mai mare criminal in serie din Romania!

  Le ardea si le imprastia resturile prin ape si paduri pentru a nu ramane urme in locuinta lui (credea el)! Acolo e un cimitir sinistru de suflete neimpacate cu moartea lor crunta! Dupa condamnare, proprietatea ar trebui rasa si imprejmuita, sa nu mai calce picior de om intr-un loc atat de blestemat si plin de energiile si suferintele victimelor!

  La fel de vinovati sunt si vecinii, complici sinistri si dezgustatori! E imposibil sa nu intri la banuieli cand auzi ani de zile zgomote ciudate, tipete si mai ales simti mereu fum ciudat provenit de la incinerari!

  Monstrul asta mizerabil ucide de cel putin 20 ani! Sa spuna dna psihiatru cam la ce interval de timp intra un astfel de dereglat in episod psihotic, tinand cont ca nu mai avea nici familia in curte, la propriu, sa o abuzeze, si astfel sa defuleze periodic toata violenta stransa, si aveti un numar aproximativ de omoruri, caci in acele momente ucide! Daca nu lua tratament antipsihotic (si nu lua), putea avea crize si la cateva luni! Eu cred ca omora cu regularitate cate o fata la cateva luni!

  Daca nu se cerceteaza fiecare metru de pamant si zid de pe proprietate, vor ramane acolo suflete ucise prinse captive intre lumi, iar noi vom ramane vesnic vinovati ca nu le-am oferit macar linistea de dincolo de mormant!

  Alexandra ramane un copil-erou, caci fara ea, fara al ei 112, acest monstru nu ar fi fost descoperit niciodata in cloaca aceea de oras cazut prada interlopilor, militienilor, bandei de baroni psd stapani de mosie, crimei organizate si nu in ultimul rand unei populatii locale degenerate care a putut crea si accepta in comunitatea sa 2 ramaru si 1 dinca in decurs de doar cateva zeci de ani!

  Sa te odihnesti in pace, Alexandra! Si tu, si toate fetele nevinovate ucise de aceasta mizerie umana!

 2. Acolo la Caracal e multa mizerie si decadere umana! Trei criminali in serie in doar jumatate de secol arata ce colcaiala de abuzatori e acolo si cum se traieste in familiile acelea, pentru ca violenta psihica si fizica se perpetueaza de la o generatie la alta, ea nu apare peste noapte!

  De fapt, toata Romania e asa, fiecare regiune are ramarii ei (desi Caracalul ramane aparte cu 3 criminali in serie unul dupa altul), suntem atat de lipsiti de educatie, incat tot dezastrul din societatea actuala e rezultatul exclusiv al comportamentelor noastre de sute si mii de generatii incoace. Suntem un popor violent si needucat care pune la conducere tot oameni violenti si needucati, caci de unde sa ia unii buni????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here