Cecenul Kadîrov ar fi pe moarte, i-au fost pregătiți deja doi înlocuitori. „I-au cedat rinichii, îi este greu să mai vorbească. Nu-l mai ajută nici procedura de dializă”

2
3184
Kadîrov și trei dintre copiiii săi. Cam ăștia i-ar fi urmașii...

Veste-șoc: Ramzan Kadîrov, autoproclamatul șef al Republicii Cecene, ar fi la un pas de moarte, în urma unei boli cronice renale de care suferă de mai multă vreme. Practic, viața acestuia a ajuns să atârne de un fir de păr. Nu-l mai ajută nici procedurile de dializă. Unul dintre fiii săi, Adam, a postat mesaje pe rețelele de socializare, dându-se de gol.

Dezvăluirile sunt făcute oarecum pe cale oficială de Islam Belokiev, fostul secretar de presă al batalionului cecen care luptă de partea Ucrainei, numit „Șeicul Mansur”. Poziția lui este preluată de site-ul Obozrevatel.com din Kiev.

Belokiev susține că starea de sănătate a lui Rahman Kadîrov (46 de ani) s-a deteriorat în mod catastrofal și că are pregătiți deja doi înlocuitori: unul din FSB (ex-KGB), altul din Ministerul rus al Apărării.

Islam Belokiev: „Practic, i-au cedat rinichii. Apar informații că-i este greu să vorbească. Nici procedura de dializă (purificarea artificială a sângelui de toxine, exces de apă etc.) nu-l mai ajută. Asta înseamnă că, cel mai probabil, va muri în curând. Ne așteaptă schimbări regionale. Printre cele mai apropiate rude ale lui Kadîrov, nu există nimeni care l-ar putea înlocui. Vor fi împinși la înaintare Daudov (aripa FSB) sau Alaudinov (aripa Ministerului Apărării), care au mult sprijin din partea structurilor de putere ruse”.

Primul posibil succesor al lui Kadîrov este Magomed Daudov. Are 43 de ani și este președinte al Parlamentului Republicii Cecene din anul 2015.

Al doilea posibil succesor al lui Kadîrov este Apti Aronovici Alaudinov. Are 49 de ani și este comandant al unității speciale „Ahmat” din 2022.

Belokiev a ținut să mai precizeze că actuala putere din Cecenia va fi rasă definitiv dacă nimeni din familia lui Kadîrov nu va prelua conducerea republicii. „În cazul în care cineva care nu este din familia Kadîrov va ajunge la conducere, întreaga putere verticală și orizontală din Cecenia ocupată va fi supusă unei curățenii totale de vechea influență a regimului Kadîrov”, a menționat fostul secretar de presă al batalionului cecen.

Afirmațiile lui Belokiev sunt întărite de poziția luată de Adam Kadîrov, fiul dictatorului. Conform site-ul Obozrevatel.com, tânărul a confirmat indirect boala fatală a tatălui său, care se află la șefia Ceceniei din anul 2007.

Obozrevatel.com: „În ultimele zile, Adam Kadîrov a postat videoclipuri pe Instagram-ul său despre «cât de greu este să pierzi un tată» și că «valoarea unui tată poate fi înțeleasă doar după moartea lui»”

Ramzan Kadîrov are 8 copii: 5 băieți și 3 fete.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Eduard Hellvig a avut un mandat eșuat. Controlul civil asupra serviciului nu a existat. Domnul Hellvig a avut o șansă pentru democrația românească și a ratat-o triumfător” – Cătălin Drulă, după demisia șefului SRI

* Victor Rebengiuc: „Pot să spun că sunt fericit într-o ţară condusă de Marcel Ciolacu? Asta e nenorocirea noastră” / „Revoluţia a fost o iluzie, ruşinea pe care o trăim acum. Moştenitorii comuniştilor au pus mâna pe putere, au furat toţi banii”

* PNL și PSD sfidează recomandarea Comisiei Europene de a nu fi amânată cu 5 ani reforma pensiilor speciale. Alina Gorghiu a insistat ca amendamentul să fie inclus cu orice preț în lege, Ciolacu își freacă mâinile

Nepotism scârbos al premierului Ciolacu: și-a numit-o șefă de cabinet pe Otilia Romașcanu, nașa fiului său, după ce pe nașul Lucian Romașcanu l-a făcut senator și ministru!

* Revoluționarii-infractori complotează la PSD să-l mazilească pe secretarul de stat care l-a lăsat fără certificat pe Ciolacu! Dodu a tăiat de la privilegii mulți impostori

* VIDEO. Băsescu către jurnalistul-mutant de la Realitatea Plus: „Marș, mă! Documentează-te!”. Fostul președinte i-a aplicat chiar sloganul televiziunii. Răzbunarea frustratului: i-a închis telefonul

* CARTIANU: Solovioave, ai grijă că-ți rup urechile!

* VIDEO. Minciunile lui Putin. De la „Rusia nu are nimic de-a face cu Wagner” la „Wagner este finanțat în întregime de stat”. Mercenarii sunt responsabili de masacre în mai multe țări și declarați organizație criminală la nivel mondial

* „Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

* România e regina Europei la tenis de masă: unguroaica noastră e mai tare decât chinezoaicele nemților! În finală: România – Germania 3-2, Bernadette Szöcs ne-a adus două puncte

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here