„Ești o mizerie de om! Îmi pare rău că te-am cunoscut”. Grapini, lovită de taifunul Kovesi

5
10020
Maria Grapini și Alin Stanciu

Prestația mizerabilă de la Bruxelles a Mariei Grapini, europarlamentar social-democrat-voiculescian, i-a adus acesteia sute de mesaje critice sau chiar demolatoare. Un adevărat taifun a făcut ravagii pe pagina ei de Facebook. „Taifunul Kovesi” – căci Grapini plătește pentru atitudinea ei scandaloasă împotriva Laurei Codruța Kovesi, în Parlamentul European.

Un cititor, Alin Stanciu, a postat un text devastator chiar pe pagina Maria Grapini Europarlamentar. El a adăugat și o poză alături de Grapini, făcută pe vremea când o considera frecventabilă.

Alin Stanciu pare chiar un apropiat al Mariei Grapini, pe care „a învățat-o să folosească Facebook”. Păcat că n-a învățat-o limba română…

Postarea lui Alin Stanciu

„Mi-e rușine și-mi pare rău că te-am cunoscut.
Mi-e rușine și-mi pare rău că te-am învățat să folosești Facebook.
Mi-e rușine și-mi pare rău că reprezinți România în Parlamentul European.
Mi-e rușine și-mi pare rău că exiști.
Ești o MIZERIE de politician.
Ești o MIZERIE de antreprenor.
Ești o MIZERIE de om.
Sper să nu te mai întâlnesc niciodată, Maria….
și, spre binele tău, ar trebui să speri și tu asta”.

Marți, Maria Grapini s-a remarcat prin atacuri de tip „țață” în timpul audierii Laurei Codruța Kovesi. Președintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, a fost nevoit să intervină, cerându-i „să arate respect” candidatei Kovesi.

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. Ce face acest Alin Stanciu se numește o diversiune ieftină! Chiar nu ați reușit sa faceți domnule alt scenariu? Femeia asta pe care nu o c
    Cunosc nu cred ca ar face cera ce declari Dumbeata! Așa ca nu va veți mai autovictimizezi ca va faceți de bafta!

  2. Doamne ce harca, si la fata si la suflet, ii mai lipseste matura intre picioare si… fiuuuuu, sa se duca pe pustii!! Voi ati vazut cum tremura toata cand sa numere voturile Codrutei, ce-o fi zis, lasa ca le sutesc eu…A invatat de la sefu ei cum se fura, au prins-o cu rata-n gura, ca pe… Zdreanta!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here