Bilanțul „Olguțului” Manda în Parlamentul European: a deschis gura de două ori în 17 luni! În schimb, și-a luat apartament la Bruxelles

4
1457
Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu

Ajuns în Parlamentul European pe listele cu “specialiști” ale PSD, Claudiu Manda, zis „Olguțul”, a reușit, într-un an și șase luni de “activitate”, să pună două întrebări orale în plen, scrie Aktual24.ro.

“Prințul consort” al Olguței Vasilescu este unul dintre parlamentarii români cu activitate aproape zero, plătiți cu aproape 10.000 de euro pe lună ca să facă figurație și să iasă la număr.

Cele două chestiuni care l-au trezit din somn pe Manda au fost dublul standard al produselor comercializate de lanțurile de magazine în Est și în Vest și regulamentul intern de funcționare a magazinelor. El a pus câte o întrebare orală, în plen, pe ficare din aceste teme. Și gata.

A existat și o întrebare scrisă din partea eurodeputatului PSD pe tema situației precare a forței de muncă din interiorul UE care migrează și criza sanitară din abatoarele situate în Rinul de Nord – Westphalia.

În acest timp, Manda a fost mult mai activ în noua sa viață particulară de oficial al Parlamentului European. Și-a cumpărat un apartament la Bruxelles și a dat o petrecere cu 30 de parlamentari PSD de ziua lui, în decembrie 2019. Transportul și cazarea “delegației” de cheflii au fost decontate de Manda din bugetul ParlamentuluI European.

Aktual24.ro scrie că în decembrie anul trecut, din cauza petrecerii cu zeci de “aleși” PSD date de Manda la Bruxelles, activitatea Senatului din România a fost blocată o săptămână, pentru că lipseau prea mulți parlamentari!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

 1. Probabil, un apartament la Bruxelles costa… Daca mai adaugam si casa domneasca din centrul Craiovei, putem spune ca Olgutul s-a ajuns.
  Faptul ca profesuinal este o nulitate cu lustru, nu i se poate reprosa lui, ci tarii care prefera nulitatile.
  El se simte bine, are o leafa uriasa, va avea pensie nesimtita si, mai ales o consoarta strangatoare.
  Si cati ca el! Abia acum ar fi necesara o tevolutie…

  • Tara saraca nu are nici o vina. Ce vina are ea? E… in schimb poporul e cu totul altceva. Bolshevismul, nesimtirea, aroganta cretinilor, golania si curvasaria de Balta sau de dincolo de bariera, incontinenta verbala specifica pot conduce si la astfel de rezultate.

   De la marii politicieni si razboinici pe care Oltenia a putut sa-i dea in istorie, sub bolshevism s-a ajuns rapid la cretini pur sange…. printre care si individul in discutie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.