Campionul traseismului revine la Voiculescu. A fost primar, e deputat și se află la al 11-lea partid!

1
1497

Aflat în campanie de racolări politice, partidul-caricatură al lui Dan Voiculescu l-a înregimentat și pe deputatul Eugen Durbacă, care a intrat în Parlament pe lista ALDE, dar s-a adăpostit oleacă și la Pro România. Fost primar al orașului Galați, Durbacă bifează al 11-lea partid din penibila sa carieră politică.

Partidul Puterii Umaniste – Social-Liberal (PPU-SL) anunță cu mândrie înrolarea deputatului Eugen Durbacă. De-acum deține un recordmen: cel mai mare traseist din România.

Eugen Durbacă a trecut prin 11 partide: PSM, PDSR (actualul PSD), PDAR, ApR, PD, UNPR, PLR, PC, ALDE, Pro România, PPU-SL.

Este o revenire a lui Durbacă în cocina politică a Varanului, dat fiind că, prin 2015, el s-a mai adăpostit oleacă și în Partidul Conservator (PC), partidul prin care Dan Voiculescu a făcut trecerea revoluționară de la PUR la PPU-SL, adică de la Partidul Umanisr Tomân la Partidul Puterii Umaniste!

Bucurie la Galați, fericire în Turcia, entuziasm în Zambia

Într-un comunicat difuzat de partidulețul lui Dan Voiculescu, Durbacă susține că aduce în PPU-SL și 2.000 de membri de la Pro România, partidul lui Ponta.

„Odată cu noul lider umanist, organizația județeană PPU-SL Galați se consolidează cu 2.000 de noi membri. Totodată, Eugen Durbacă a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că 14 organizații Pro România din județul Galați urmează să se alăture PPU-SL.

«Din 51 de zone în municipiul Galați, alături de noi au venit 39 de zone, respectiv aproximativ 2.000 de membri (din Pro România – n. red.). În judet, până în prezent, și-au manifestat dorința de a fi alături de noi 14 organizații, urmând să discutăm și cu ceilalți. Sunt convins că o bună parte vor trece la Partidul Puterii Umaniste – Social-Liberal. Sperăm că PPU (social-liberal), prin calitatea oamenilor, va avea un cuvânt greu de spus și la alegerile locale, și la alegerile parlamentare», a precizat deputatul Eugen Durbacă”.

Trecerea lui Durbacă la PPU-SL le-a provocat o mare bucurie și negustorilor din bazarul de la Istanbul, și vânătorilor din triburile africane, dat fiind că deputatul traseist este membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Turcia și Republica Zambia.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Primul interviu dat de Liviu Dragnea din pușcărie. Minciuni enorme și o amenințare: „Este doar începutul!”

1 COMENTARIU

  1. Bai Ecrivain, si tu esti penibil: ca lingi unde ai scuipat inainte – adica la iRrealitatea! Apropo, Horeste si Madalina, cat de des trag pe nas acum, dupa actiunile DIICOT-ului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here