Norica Nicolai, moartea pasiunii europene. Delir tip „ciumaţii UE” împotriva liderilor marilor familii politice europene

3
1087

ALDE a pierdut deja alegerile europarlamentare la un scor deplorabil înainte ca românii să voteze. Iar unul dintre motivele eşecului anunţat este alegerea Noricăi Nicolai cap de listă. O persoană total antipatică, insipidă, nereuşită ca imagine şi, mai nou, un fel de „moartea pasiunii” europene. 

Isteria Noricăi Nicolai nu se potriveşte cu nimic. Cu Europa, cu ALDE-familia politică din care face parte ALDE România, cu civilizaţia continentală pe care se vede că n-a învăţat-o după atâţia ani de leafă plătită de europeni pentru ea, ca europarlamentar.

Nu se potriveşte nici cu ea însăşi, ex-procuroarea comunistă care nu s-a trezit nici în ziua de azi din adormirea vremurilor isteriei de partid.

Înjură Europa pe banii europenilor

Iar ultimul său mesaj îi poate întări imaginea de „moartea pasiunii europene”, căci e unul disperat anti-european, îndreptat direct împotriva liderilor ALDE din UE. De ce? Urmare a pregătirilor familiei europene pentru excluderea „ombilicului” românesc, care se comportă ca un „ciumat” roşu.

O astfel de măsură înseamnă şi „moartea pasiunii” Europei faţă de ALDE România. Ceea ce a scormonit demonii din creierul preopinentei, care a explodat pe Facebook împotriva liderilor ALDE şi PPE din Parlamentul European, cu un discurs tip Ana Pauker:

  • „Am un mesaj pentru Guy Verhofstadt și Manfred Weber, politicieni pe care credeam că-i cunosc, care își permit să dea ordine sistemului de justiție din România și cer suspendarea legilor din țara noastră doar pentru ca ei să-și bifeze proiectul politic de a o pune pe Laura Codruța Kovesi în fruntea EPPO.”
  • „Destul! M-am săturat de dublul vostru standard, m-am săturat de faptul că ne cereți permanent o justiție independentă, dar ne dați ordine de la Bruxelles pentru ca cei care vă servesc interesele să fie exonerați de răspundere. Lucrul acesta explică de ce unii au ales să părăsească UE, iar alții să o conteste. Într-o Uniune Europeană care presupune că respectă statul de drept și propriii cetățeni, nu au ce căuta astfel de comportamente hegemonice care dăunează întregului proiect european.”
  • „Am înțeles clar că voi sunteți cei care vreți o altă Uniune Europeană, doar a voastră, a celor care și-au făcut un scop în viață din a-i umili pe ceilalți. Nu asta este Uniunea Europeană la care noi am aderat și care ni s-a promis, ea este o Uniune a respectului, a solidarității, a egalității dintre cetățeni și statele membre.
    Sper ca următorul Parlament European să nu vă mai găsească în poziții din care să vă manifestați în acest mod față de Europa deoarece voi sunteți cei care faceți cele mai mari deservicii acestui proiect!”

Ridiculizată de Radu Paraschivescu

Prin acest mesaj de terorist stalinist, Norica Nicolai consfinţeşte practic comportamentul de „ciumat” în UE arătat de ea şi de grupul ALDE infiltrat pe şest în organismul Europei. De multă vreme, europarlamentara ALDE tună şi fulgeră împotriva DNA şi a celor care susţin în stradă independenţa justiţiei.

Cea mai ridicolă intervenţie a Noricăi Nicolai a fost accea în care i-a acuzat că sunt plătiţi pe manifestanţii #Rezist, veniţi să protesteze în faţa Ateneului Român, în ziua ceremoniei de preluare a preşedinţiei UE de către România. Ceea ce l-a făcut pe scriitorul Radu Paraschivescu s-o ridiculizeze pe Facebook pe europarlamentara anti-Europa:

„Europarlamentarul Norica Nicolai de la ALDE susţine, ştiţi unde, că protestatarii aflaţi lunea trecută la BCU au fost plătiţi. (În treacăt fie spus, salut inspiraţia celui care a botezat acest partid ALDE. Într-adevăr, nu putea să existe nume mai nimerit.)

M-am numărat printre cei prezenţi la protest, dar n-am primit nimic. Am întrebat în stânga şi-n dreapta. Degeaba. Nimeni n-a vrut să mă îndrume. Asemenea arghirofilie n-am văzut de când sunt. Mă văd nevoit, aşadar, să apelez la bunăvoinţa doamnei Nicolai.

Şi s-o întreb următoarele: 1. Unde e casieria şi ce program de lucru cu protestatarii are? 2. Cum se dovedeşte participarea? Sunt suficiente două-trei fotografii? 3. Se plăteşte pauşal sau în funcţie de durata prezenţei la protest? 4. Scandările se plătesc separat? 5. Noricăi Nicolai chiar nu-i e ruşine? (Ultima e retorică.) Mulţumesc.”

CITIŢI ŞI:

La şedinţa solemnă, ca la „Păpuşile Muppets”. Dăncilă a comis-o din nou, deşi citea de pe foaie. Şerban Nicolae, fără obraz

Americanii i-au spus franc lui Meleşcanu: anticorupţie şi atenţie la Rusia! MAE a ascuns acest mesaj

Dragnea, lovit în moalele capului: Mircea Drăghici, omul cu banii PSD, la DNA!

Bușcule, probleme, mă? Chirieac, ai dat de drac’! Pieleanu, scoate banu’! DNA v-a luat urma

Iohannis, atac furibund la Guvernul PSD-ALDE. Dragnea s-a făcut că nu-l vede în Parlament. Aplaudacii „Ciumei Roşii” l-au huiduit pe preşedinte şi au făcut circ la o şedinţă solemnă

Oana Pellea către Norica Nicolai: „Prezentați dovezi sau vă dau în judecată!”

Norica Nicolai spune că Oana Pellea, Mihai Şora, Dan Grigore şi protestatarii #Rezist au fost plătiţi

România MAFIOTĂ: Oana Pellea afară, în zăpadă; nora Dăncilei în lojă, lângă Tusk

Euro-șpăgarul Severin minte grosolan. Zice că protestul de la Ateneu a fost împotriva Europei!

VIDEO. Dacă doriţi să revedeţi… Donald Tusk, şapte minute MEMORABILE pentru România

 

 

3 COMENTARII

  1. Si noi ne-am săturat. Până în gât !

    Dar când vrem să scoatem o silabă, două, de protest , cum faci matahale in parlamentul UE, să ne spunem păsul, nimeni nu ne ascultă, ba ne mai și iau batalioanele de asalt ale PSD& ALDE, era sa zic – pușchea pe limbă-mi – ale NAZI, mascate în uniformele jandarmeriei romane, la ghioage și la gazat !

  2. Agenta sovietica cu state vechi. Asa se comporta. Cred ca e agent pro-rus si nu stie altceva decat sa IMPROASTE impotriva EU, sperand sa influenteze cat mai multi zombificati sa urasca EU. A fost europarlamentar la Bruxelles de unde a informat pe rusi de toate cele, ba

  3. Batandu-si joc de EU, pe toate caile posibile. E una din atatia pe care statul roman ii tolereaza si, probabil, vom avea soarta Basarabiei unde Rusia si-a aranjat un perfect control al treburilor tarii…ceea ce e, probabil, pana la urma, aranjamentul intre vest su Rusia, pentru a-i satisface pofta nemasurata de putere si expansiune !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here