Bunicul Luizei: „Ministrul de Interne e bodyguardul doamnei Dăncilă. Tot timpul îi miroase parfumurile”

3
2999

Duminică seara, la România TV, în emisiunea moderată de Simona Gheorghe, bunicul Luizei Melencu (fata din Dioști, județul Dolj, răpită și probabil omorâtă de Gheorghe Dincă) și-a ieșit din pepeni.

Bătrânul a dezvăluit ceea ce putea fi văzut la televizor aproape în fiecare zi, mai ales după arestarea lui Liviu Dragnea: servilismul respingător al lui Mihai Fifor, ministru de Interne, față de șefa lui, premierul Viorica Dăncilă.

Moderator: N-ați văzut? Șeful Poliției Caracal a ieșit la pensie cu 12.000 de lei. Asta e răsplata statului român.

Bunicul Luizei: Da. Am observat că și noul ministru de Interne e bodyguardul doamnei Dăncilă. Tot timpul îi miroase parfumurile, îi spune ce să vorbească, fiindcă dumneaei habar n-are. Păi, ori e ministru, ori e bodyguard?! Să stea naibii acolo unde e și să-și facă datoria, că prea am politizat țara asta!

Tonele, probleme, mă? Bunicul Luizei caută un nou avocat

La un moment dat, dezbătându-se tema răpirilor de persoane, Mihai Neamțu, purtător de cuvânt al PMP, l-a convins pe bunicul Luizei că e cazul să-și ia un avocat mult mai competent decât guralivul diversionist Tonel Pop.

„Dați-ne numărul dumneavoastră de telefon, că am mai vrea un avocat”, i s-a adresat bunicul Luizei lui Mihai Neamțu (care i-a zis Melencu, neștiind că-l chemă Iordache, fiind tatăl mamei Luizei).

Mihai Neamțu: Domnule Melencu, sunați-mă și poate discutăm și cu un avocat.

Moderator: Au deja un avocat, pe domnul Tonel Pop.

Mihai Neamțu: Nu știu dacă știți, dar în România există o agenție care se ocupă de traficul de persoane, care nu-și face treaba.

Bunicul Luizei: Vă rugăm. Dacă puteți, dați-ne numărul dumneavoastră de telefon, că am mai vrea un avocat. Adică, să demonstrăm că se poate, că există voință.

Moderator (către Mihai Neamțu): După emisiune, vă dau numărul dumneavoastră domnului Iordache. Vă pun în legătură. Atenție, nu-i luați cazul domnului Tonel! El este avocatul familiei și…

Mihai Neamțu: Nu, nu! Avocații colaborează între ei.

O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Director BNR: „Suntem într-o situație extrem de dificilă, politic și economic. Nu cred că mai rezistăm până la alegeri”

3 COMENTARII

 1. Dupa „Latrina3”, EXCEPTIONALUL bunic al Luizei (om simplu, dar cu BUN-SIMT, ca si parintii Alexandrei !), care A INTELES cine-i de vina pentru ceea ce se intampla in judetele SARACE din Sudul Tarii: MAFIA condusa de „CIUMA ROȘIE”, care PATRONEAZA, politic si nu numai (!), aceasta OROPSITA zona a Tarii, va deveni „persona-non-grata” si la „GuițăTV”…

  Apropo…, reactia ISTERICA si PENIBILA a CRETINOIDEI de moderatoare, de la televiziunea fugarului PENAL Sebastian Ghiță, atunci cand Mihai Neamțu i-a propus bietului om un avocat… ADEVARAT (in locul DERBEDEULUI, NEPROFESIONIST si GARGARAGIU de Tonel Pop, cel… oferit gratis de catre P.S.D., pentru a nu scapa situatia de sub control…), se inscrie in linia acestui RAHAT de post TV si, daca nu ar fi SCARBOASA, ar fi fost SUPER-CARAGHIOASA !

 2. Omul acesta, numit „bunicul Luizei” merita o atentie si un respect deosebit! Daca el ar candida la o functie inalta, eu l-as vota.
  A gasit cea mai exacta caracterizare a activitatii lui Fifor: bodyguardul lui Dancila.
  Nu ma mira, vazusem deja ca este deosebit de destept, nu e primul diagnostic exact pe care il pune.
  Am remarcat cu uimire ce minte ascutita are, cat de corect apreciaza situatia din tara, cat de raspicat si de exact isi exprima parerile! Dar, dupa cat de nuantat si corect vorbeste, este mult superior majoritatii invitatilor, desi acestia au studii si diplome, iar el este fost muncitor, lacatus.
  Cred ca de la Mihai neamtu nu un avocat a dorit, ci un om cu care sa poata vorbi aceeasi limba.
  Sper ca Mihai Neamtu sa nu complice lucrurile cum faceel uneori.

 3. Eu cred despre politic că sunt opusul a ceea ce ar fi bine în fiecare om simplu. Deci nu am pe Diavol în mine când scriu romanele ce sigur vor crea eroi muți sau copii români lideri la 14 ani.

  Nosferatus Olivian Simion Nazgul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here