VIDEO. Dăncilă stâlcește limba română și de Ziua Limbii Române: „Activitatea Guvernului este blocată decât dacă…”

4
1690

Premierul Viorica Dăncilă își reconfirmă statutul de agramată profesionistă: a stâlcit limba română sâmbătă, 31 august, de Ziua Limbii Române!

În conferința de presă de la Mamaia, ce a urmat Comitetului Executiv al PSD (celebrul CEx), Dăncilă a fost întrebată de ce nu se grăbeşte să meargă cu Cabinetul în Parlament. Ea a spus: „Avem probleme importante, altele decât să mergem în faţa Parlamentului. Nu văd de ce atâta grabă să mergem în Parlament. Activitatea Guvernului este blocată decât dacă domnul președinte nu nominalizează interimari la cele trei portofolii. Deocamdată nu suntem blocaţi, să vedem ce se întâmplă. Pornesc de la buna-credinţă că domnul preşedinte va nominaliza cei trei miniştri care să asigure interimatul”.

Viorica Dăncilă este o campioană a gafelor. Când vorbește premierul PSD, limba română se află în mare suferință.

Ziua Limbii Române se sărbătorește în România la data de 31 august, în aceeași zi cu Limba Noastră, o sărbătoare similară celebrată în Republica Moldova din 1990.

O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Director BNR: „Suntem într-o situație extrem de dificilă, politic și economic. Nu cred că mai rezistăm până la alegeri”

4 COMENTARII

  1. O ANALFABETĂ, pe buna dreptate numita… „CEAUȘEASCA – 2” (de altfel, ploieșteanca aciuata la Videle este si de aceeasi… ETNIE cu Elena Ceaușescu – fosta „Petrescu”, fosta… BRICEAG ! – , desi ambele au in comun si… ascunderea acestui lucru, ceea ce denota o „jena” – Sic ! – in a recunosaste apartenenta la nationalitatea TIGANEASCA/”RROMA” !)…

    Si PROASTA-PROASTELOR este, totusi, premierul României !

    Asta arata IN CE HAL (!!!) a ajuns BIATA Tara…

  2. MATURATA de la guvernare prin VOT, asta se pare ca e tot ce putem face!!!! Si apoi sa se duca tuta unde-a dus mutul iapa, ca tare mult rau ne-a facut inculta asta!!!!! Pur si simplu femeia asta pare incapabila sa inteleaga ca in afara cerculuil ei de lingai, care mai de care mai libidinosi, mai sunt si oameni care o vor plecata pentru ca nu e la nivelul functiei pe care o are, degeaba sta ea cu forta pe post daca tara se duce de rapa din cauza ei!!!!!! Cand reactiona ca proasta, la constantenii care o huiduiau, cica „dar ce parere au constantenii despre asta?!?!” Chiar nu i-o fi spus nimeni ca toti cei care o huiduie au o perere la fel de proasta despre ea so conducerea ei ca si ceilalti cetateni ai Romaniei, ca nu degeaba au iesit la vot milioane care au votat contra PSD la referendum, dar lingaii din jur nu-i spun asta, iar ea se preface ca nu intelege doar-doar mai sta putin pe post, ca dupa ce vine potopul, pardon, votul care-o matura, nu mai pupa veorica nimic!!!!!

  3. Ce ești tu? Prim ministru al României? Nu știi decât sa îți aperi propriul buzunar, și nu interesele românilor. Du-te prima oara la școală și apoi vorbește. Noi, cei cu studii superioare, am ajuns să fim bătaia de joc a altor țări din Europa. Știai ca România este bătaia de joc a Europei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here