Blasfemie: Ghilezan la Digi 24! E cel care îi făcea „sconcşi şi idioţi” pe protestarii #Rezist și „nazist” pe Iohannis

2
2554

Incredibil cum aleg unii să se compromită lent, dar chitit! Digi 24 este un post tv care a crescut greu, cu investiţii imense, pe un calapod media ce s-a vrut a fi unul „quality”, cu pretenţii de profesionalism tip BBC, decenţă, respect şi multă moderaţie. Din aceste motive, altfel respectabile din punct de vedere al modelului ales, televiziunea deţinută de mogulul Zoltan Teszari nici n-a putut să răzbească rapid printre „greii” clasici ai televiziunii româneşti.

Dar cu răbdare şi un plan bine pus la punct, într-un târziu proiectul începuse să dea roade. Audienţa televiziunii a crescut încet dar sigur, pe măsură ce alte posturi TV au continuat să se compromită graţie alianţei cu Ciuma Roşie (Antena 3, RTV), altele au jucat la două capete (B1 TV) sau au pierit pe… guşa lor (Realitatea TV).

Cu CTP au mai dres-o, dar cu Ghilezan…

Însă la un moment dat, ceva rău s-a întâmplat. Nu ştim cum şi de ce, dar au început să plece oameni buni, să apară invitaţi ciudaţi de tip tabloid sau să fie veşnic deranjat Cristian Tudor Popescu de „combinaţiile” editoriale tot mai evidente, mai ales în vremea lui Dragnea&Tăriceanu.

Cu soarta lui CTP, Digi 24 a tot jucat între ciocan şi nicovală, l-au mutat de colo-colo, el s-a năpustit puţin asupra lui Prelipceanu, a revenit, i-au schimbat numele emisiunii, i-au dat o nouă moderatoare cu care să vorbeacă aceeaşi limbă etc. Dar ce te faci cu obiceiul rău dobândit odată cu hemoragia de profesionişti (Tudor Muşat, Alice Iacobescu&co.) nevoiţi să-şi caute rostul jurnalistic în altă parte, din cauză că erau prea „guralivi” cu cine nu trebuie.

Ultimul exemplu al coborârii ştachetei profesionale este invitarea lui Marius Ghilezan să comenteze situaţia delicată din familia regală britanică. S-a petrecut azi, la ştirile după-amiezii, şi a lăsat mut privitorul decent.

Ghilezan este un personaj compromis mediatic, are uşă deschisă la televiziunile „roşii”, pentru care nu acurateţea e legea meseriei de gazetar, ci scandalul, balamucul, bâlciul şi minciuna ordinară.

Ce limbaj! Ce individ! Cum să-l tratezi ca „serios”?!

Cu stilul său alunecos şi profitor incurabil, Marius Ghilezan s-a „lipit” de cine a fost nevoie în toate epocile post-comunismului românesc, de la familia regală a României, anturajul lui Corneliu Coposu, ţărănişti, liberali, pesedişti, monarhişti, şpăgari, trădători. Pe unii i-a „consiliat” pe bani grei, pe alţii i-a periat gratis.

Ultima oară am aflat de opera imposturii sale supreme când l-am descoperit angajat al lui Victor Ciorbea la Avocatul Poporului, unde ce făcea? Înjura justiţia ce ţinea piept mafiei lui Dragnea, ataca protestatarii #Rezist, cerea jandarmilor să calce în picioare pe oricine îndrăznea să se opună tăvălugului PSD&ALDE pornit împotriva României europene, îi numea „sconcşi şi idioţi” pe cei care strângeau din dinţi în stradă pentru a-i apăra pe oamenii de rând de asaltul corupţilor, l-a ştampilat drept „nazist” pe Klaus Iohannis.

Asta făcea Ghilezan! Lua bani de la noi (plătitorii de taxe şi impozite) ca să saboteze pilonii democraţiei, pe gustul duşmanilor unei naţii oricum siluite de impostori de lux.

Cum să-l chemi tu atunci, la Digi 24, pe acest Marius Ghilezan, ca să vorbească despre unul dintre simbolurile imense ale democraţiei moderne – Casa Regală britanică?! Ce cădere morală, ce pregătire, ce istorie are el să facă asta?

E mai mult decât o blasfemie! Başca dublată de aberaţii cum numai acest individ poate scorni. Bunăoară, zice el despre intenţia Prinţului Harry şi a soţiei de a renunţa la privilegiile monarhice, nu ar fi nicio problemă financiară pentru moştenitorul coroanei dacă ar deveni om de rând, pentru că ar avea oricum destui bani. „Are şi o dotă lunară de 4 milioane de euro primită de la Prinţul Charles”, spune Ghilezan, „expertul”, la Digi 24!

Auzi, 4 milioane de euro, lunar, ar urma să primească Harry, chiar dacă ar renunţa de drepturile succesorale!!!

Câtă minte poţi să ai ca să spui o astfel de enormitate?! Dar omul spune ce-i trece prin cap, nu contează dacă-i adevărat sau nu. De vreme ce există fraieri dispuşi să se uite în gura lui, de ce şi-ar face el temele? Respectul pentru telespectator, cititor, cetăţean? Când a contat pentru astfel de personaje…

Plătit de camarila PSD-istă, la două mâini

Victor Ciorbea, fost Avocat al Poporului (sursa foto: Google)

„Propagandistul roşu”, care pozează în monarhist, a încasat, în 2018, de la PSD, 120.000 de lei (circa 26.000 de euro), prin firma sa, Web Interactive Design SRL.

În tot acest timp, Ghilezan a fost plătit şi de instituția Avocatul Poporului, unde era angajat pe funcția de consilier al lui Victor Ciorbea, alt „monarhist roşu”.

3.500 de euro pe lună, luați  de la gura românilor şi dați lui Ghilezan

Un an mai devreme, Ghilezan a luat de la Avocatul Poporului 64.209 lei, adică o medie lunară de 5.350 de lei (1.150 de euro), sumă netă. În 2018, însă, salariile au crescut consistent la instituția condusă de Ciorbea, iar Ghilezan încasa peste 1.300 de euro pe lună ca să nu facă nimic.

Aşadar, propagandistul sub acoperire de gazetar este recompensat de PSD pe două căi:

  • 1.300 de euro de la Avocatul Poporului;
  • 2.200 de euro pe lună direct de la PSD.

Total: 3.500 de euro pe lună. Bani frumoşi pentru un individ care nu ştie să facă altceva decât propagandă bolşevică, pro-corupție şi anti-justiție, pro-infractori şi anti-magistrați, pro-Rusia şi anti-Europa.

Atenție: toți aceşti bani sunt smulşi din buzunarele românilor! PSD îi ia cu japca, prin taxe şi impozite, şi îi direcționează spre mercenari lipsiți de coloană vertebrală, gen Ghilezan.

Trompeta agramată a ideilor dughiniste

Oricât ar fi de mulți, banii de la PSD nu te învață şi limba română. Ba dimpotrivă, apropierea de PSD te face din ce în ce mai agramat. E şi cazul lui Ghilezan, ale cărui texte – mai scurte pe Facebook şi mai lungi în „România liberă” – faultează grosolan limba română.

Un exemplu: într-un „editorial” din „România liberă”, Ghilezan ne comunică grav că „nu poţi cucerii jungla” şi că „viitorul e a celor care ştiu”. Mai mult, ne amenință cu „Noul Ayatolach” (a vrut, bietul de el, să scrie „ayatollah”).

Și mai grave sunt ideile dughiniste, antioccidentale vehiculate de „monarhistul” Ghilezan, într-un ziar pus complet la dispoziția propagandei ruse. Câteva citate din ultimul său „editorial” arată ce zarzavat ideologic e în scăfârlia acestui politruc deghizat în ziarist.

Apropo: Ghilezan e plătit şi de „România liberă”, unde scrie pe placul patronului său, infractorul fugar Alexander Adamescu. În 2017, textele agramate i-au fost recompensate cu 6.800 de lei (în medie, 550 de lei pe lună).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* O fată de 17 ani spune că a fost răpită de Dincă! Ea susţine că în casa monstrului era sechestrată şi o copilă de 12 ani!

Iranian în România: „La şcoală, ne puneau să ridicăm pumnii în sus și să strigăm: «Moarte Americii!», «Moarte Israelului!». Asta ne învăţau”

* Chițoiu a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă. A condus mașina în mod criminal și a omorât doi pensionari

2 COMENTARII

  1. Toata nesiguranta noastra in a merge pe calea pro-occidentala si a democratiei serioase se datoreaza nenumaratilor agenti pro-rusi de acest gen, supergrosier, cu obraz supergros, capabili de minciuni fara scrupule si propaganda tip bolsevic, care populeaza suprafata acestei tari si raspandesc infectia anti-vest cu un aplomb nebun. E cumplit de greu sa lupti cu aceste piei groase.

  2. Conform zicalei „În lumea nouă abia începută(după Revoluţia din 1989) „rahaţii” scriu în loc să pută” imbecilul Ghilezan Marius a demonstrat din plin această aserţiune precum toate loazele din mass-media românească începând cu opincarul de asfalt imbecilul Cristoiu Ion şi terminând cu haznalele A3, b1, iRealitatea, RoTV şi mai nou Digi24. Dar vorba aia, „Fiecare pasăre(„rahat” gen Ghilezan şi Cristoiu) pe limba ei piere!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here