joi, aprilie 18, 2024
AcasăFără categorieSinecuristul AGRAMAT. "Monarhistul" Marius Ghilezan e plătit de două ori de PSD:...

Sinecuristul AGRAMAT. „Monarhistul” Marius Ghilezan e plătit de două ori de PSD: şi prin Avocatul Poporului, şi direct de la partid. Pseudo-ziaristul e virus al propagandei ruse

-

Unul dintre (pseudo)ziariştii plătiți de PSD, conform dezvăluirilor newsweek.ro, este Marius Ghilezan. „Propagandistul roşu”, care pozează în monarhist, a încasat în acest an 120.000 de lei (circa 26.000 de euro), prin firma sa, Web Interactive Design SRL.

În tot acest timp, Ghilezan a fost plătit şi de instituția Avocatul Poporului, unde este angajat pe funcția de consilier al lui Victor Ciorbea, alt „monarhist roşu”.

3.500 de euro pe lună, luați de PSD de la gura românilor şi dați lui Ghilezan

Anul trecut, Ghilezan a luat de la Avocatul Poporului 64.209 lei, adică o medie lunară de 5.350 de lei (1.150 de euro), sumă netă. În 2018, însă, salariile au crescut consistent la instituția condusă de Ciorbea, iar Ghilezan încasează peste 1.300 de euro pe lună ca să nu facă nimic.

- Advertisement -

Aşadar, propagandistul sub acoperire de gazetar este recompensat de PSD pe două căi:

 • 1.300 de euro de la Avocatul Poporului;
 • 2.200 de euro pe lună direct de la PSD.

Total: 3.500 de euro pe lună. Bani frumoşi pentru un individ care nu ştie să facă altceva decât propagandă bolşevică, pro-corupție şi anti-justiție, pro-infractori şi anti-magistrați, pro-Rusia şi anti-Europa.

Atenție: toți aceşti bani sunt smulşi din buzunarele românilor! PSD îi ia cu japca, prin taxe şi impozite, şi îi direcționează spre mercenari lipsiți de coloană vertebrală, gen Ghilezan.

- Advertisement -

Trompeta agramată a ideilor dughiniste

Oricât ar fi de mulți, banii de la PSD nu te învață şi limba română. Ba dimpotrivă, apropierea de PSD te face din ce în ce mai agramat. E şi cazul lui Ghilezan, ale cărui texte – mai scurte pe Facebook şi mai lungi în „România liberă” – faultează grosolan limba română.

Un exemplu: în ultimul său „editorial” din „România liberă”, Ghilezan ne comunică grav că „nu poţi cucerii jungla” şi că „viitorul e a celor care ştiu”. Mai mult, ne amenință cu „Noul Ayatolach” (a vrut, bietul de el, să scrie „ayatollah”).

Și mai grave sunt ideile dughiniste, antioccidentale vehiculate de „monarhistul” Ghilezan, într-un ziar pus complet la dispoziția propagandei ruse. Câteva citate din ultimul său „editorial” arată ce zarzavat ideologic e în scăfârlia acestui politruc deghizat în ziarist.

Apropo: Ghilezan e plătit şi de „România liberă”, unde scrie pe placul patronului său, infractorul fugar Alexander Adamescu. Anul trecut, textele agramate i-au fost recompensate cu 6.800 de lei (în medie, 550 de lei pe lună).

Fragmente din „editorialul” lui Ghilezan din „România liberă”

 • „Armistiţiul de Crăciun n-a fost posibil pentru că o parte a societăţii e narcotizată de damfurile globalismului care foloseşte ca armă de luptă anticorupţia”.
 • „Dacă în timpul Primului Război Mondial soldaţii visau la timpurile de pace şi la liniştea propriilor cămine, astăzi discipolii noului terorism ideologic au fantezii cu partiturile noului război hibrid: cătuşe şi procurori”.
 • „În zadar au invocat creştinii nevoia de înţelegere. Halucinaţi de propria mărire, echivalentă titirezului care se vântură într-un lighean, combatanţii noii ideologii (pe care îi putem numi căuzaşii nimicului, pentru că ei nu ştiu pentru cine luptă şi de ce luptă) au scos din sertarele minţii sâmburii tari ai propagandei, cum ar fi <<penalii>>, <<ciuma roşie>>, <<ruşii>>”.
 • „Noii barbari, când n-au argumente, lovesc cu bastonul <<eşti pesedist!>>”.
 • „Nu-şi mai găsesc rădăcinile şi atunci hulesc, jignesc şi stigmatizează. Sunt în stare să se detoneze în Piaţa publică pentru că aşa i-a convins Noul Ayatolach de corporaţie că în acest fel îşi salvează ţara”.
 • „A fi bărbat înseamnă să supravieţuieşti gazelor de luptă, nu să te plângi ca fata mare înainte de măritat”.
 • „Poate că şi clasa politică e vinovată că s-a pierdut în esenţe mici şi nu a dat o ripostă fermă agitatorilor de profesie”.
 • „Nu te poţi apăra de noul terorism decât prin închiderea focarelor ideologizante”.
 • „Suntem în plin război hibrid şi ne lipsesc generalii care să ne apere de noii colonişti din umbră”.
 • „Decât să investească în războaie clasice, cei care vor să stăpânească o ţară şi să-i jefuiască resursele preferă tactici noi, de tipul nu poţi cucerii jungla dacă nu ai printre băştinaşi reprezentanţi ai societăţii civile”.
 • „Viitorul e al celor care înţeleg că Diavolul se ascunde în detalii şi are soldaţi cu minte de bibilică. A celor care ştiu cum să dejoace strategiile noului inamic, care îşi plasează mereu viruşii în corpurile sănătoase naţionale pentru a veni tot ei să vindece, pe bani grei, pandemia”.
 • „E noua reţetă de cucerit lumea. Pe noul ocupant nu-l primeşti cu cozonaci, ci îi oferi mediul natural de înzdrăvenire, după spălarea creierului”.
- Advertisement -

5 COMENTARII

 1. Unde a fost dus tezaurul Romaniei pe timpul monarhiei cand totul era decis de regina maria??? Dupa razboi ce interes a avut regina maria sa nu readuca tezaurul?Ghilezan si altii ca el ce raspund??? Ce tara l-a decorat cu cea mai inalta distinctie pe fostul rege cu regenta din Romania?Ce tara are interes sa fie ,,imbrancita” in atentia publicului din Ro perechea ,,savanta de renume mondial”,nicolae si alina maria binder ca solutie morala a politicii? Se cam scarpina mult monarhistii in prin Ro,atat de mult ca umbla cam inrositi…la ten…

 2. I se citeste pe fatza ca e o sulfa. L-am vazut de cateva ori la RealitateaTv si s-a manifestat exact cum il arata figura. Din pacate, sunt prea multi ca el! Aproape toate institutie, mari sau mici, ca sa nu mai vorbesc de parlament, guvern, CCR, CSM si tot asa, sunt intesate de oameni lipsiti de caracter, care cedeaza imediat daca un sef le-o cere. In Romania, cei cu coloana vertebrala, cu principii, sunt considerati cam ciudati.
  Dar cei mai dezgustatori sunt cei care au inselat cele mai sfinte sperante, securistii repartizati ca taranisti, monarhisti, sau cautatori in dosare, de fapt securisti deghizati, precum e unul despre care nu stiu nimic concret, dar il simt.
  Ma intreb daca asta e gena noasta romaneasca, sau specimenele astea sunt atat de multe si toate sa iasa in fata!
  Sau, dupa 70 de ani de comunism si postcomunism in care acest tip de om a fost incurajat, poporul roman s-a dat dupa el!
  Vai de tine, biet popor, cand ai sa te vindeci!

 3. Paradoxal, tot ce spune se pliaza perfect pe tot ceea ce psd-draknea face, adica in fapt descrie chiar planul de razboi hibrid al toxicei coalitii de guvernare. N-am sa spun ca parte din romani nu sunt afectati de-aceasta propaganda infecta, dar aleg sa am incredere in Romania profunda, pe care azi chiar am vazut-o in reactia virulenta de pe situl ambasadei ruse in Romania, unde 900 de romani au injurat cu foc minciunile referitoare la ”eliberatoarea” actiune a armatei rosii, care n-a jefuit si n-a siluit oamenii in ’45 si dupa. Faptul arata ca ce ne-au spus bunicii si bunicile noastre nu se uita, de-asta si spun sa avem speranta, ca Romania nu se preda!

  • Ce inseamna ca Romania nu se preda?
   Daca am inteles ce se intampla, cum suntem furati, daca stim cine sunt vinovatii, daca intelegem ce rau au facut, ii criticam, manifestam, asta inseamna ca nu ne-am predat?
   Oare astea sunt suficiente ca sa scoatem Romania din ghearele lor? Sa o punem pe noi bazeN-ar trebui sa facem ceva ca sa luam tara din mainile lor?
   Eu nu stiu ce trebuie facut, ma vaicarez si atac verbal, ca mai toata lummea. Dar astept de undeva o salvare.

 4. CINE ARE INDRAZNEALA SA SUSTINA PRODUCTIA AUTOHTONA DE ORICE ESTE CATALOGAT IMEDIAT PRO RUS,COMUNIST,CIUMA ROSIE.DUPA DENIGRARE ESTE PRELUAT DE # REZIST PENTRU O TAVALEALA MEDIATICA DE DEFAIMARE.NIMIC NU TREBUIE SA SE PRODUCA IN TARA.ROMANII TREBUIE SA FIE DEPENDENTI DE IMPORT MEDICAMENTE CHIAR SI DE PATRUNJEL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -