VIDEO. Răpire ca-n filme în centrul Clujului: o fată de 15 ani a fost băgată cu forța, de trei bărbați, într-o mașină

1
5526

O răpire ca în filme a avut loc în seara zilei de joi, 14 ianuarie, în centrul orașului Cluj-Napoca. O tânără de 15 ani din comuna Baciu (județul Cluj) a fost răpită și urcată cu forța într-o mașină, după cum se vede și în imaginile surprinse de camerele supraveghere din zonă. Între timp, cei trei făptași au fost prinși.

Anchetatorii au precizat că cei implicați în răpire sunt de etnie romă, la fel ca și adolescenta. Aceasta a fost răpită din stația de autobuz de pe strada Ion Popescu Voitești, din Piața Mihai Viteazu, dar nimeni nu a intervenit.

Surse judiciare spun că agresorii o cunoșteau pe tânăra de 15 ani. ”Unul dintre ei era în relație de concubinaj cu tânăra de 15 ani sau era chiar fostul soț. Motivul răpirii este încă neclar”, spun anchetatorii

VIDEO: Răpirea fetei la Cluj

Fata de 15 ani răpită în centrul Clujului, Emanuella T., are un copil și mai multe dosare penale pentru furt. Ea trăia în concubinaj cu mai mulți bărbați.

Tânără are copil un de un an și jumătate cu un bărbat de pe Bd. Muncii, cu care este căsătorită. În trecut, Emanuella T. a fost cercetată pentru mai multe furturi.

Joi seara, ea a fost urmărită de unul dintre concubinii ei, răpitorul – cercetat în mai multe infracțiuni -, urcată cu forța într-un BMW, dar după 300 de metri a reușit să sară, în plin trafic, în Piața Mihai Viteazu.

Șoferul BMW-ului nici măcar nu a oprit să vadă dacă fata de 15 ani era în regulă, ci și-a continuat drumul. Un trecător a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat că ”una a căzut din mașină”.

VIDEO: Cum a scăpat fata, sărind din mașină

Cei trei agresori au fost prinși de poliție la scurt timp, în noaptea de joi spre vineri, dormind în BMW, în parcarea restaurantului Route 60 din comuna Ciucea (județul Cluj).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Nu se poate !!! în orașul lui Boc să se întâmple asta??..în orașul celebrului pitic atomic??…în orașul celebrului actor travestit cântător la diferite orgi prin Bruxelles,în orașul cu Metro ..ul aerian,în orașul în care mafia securistă condusă de grupul lui Rus,..în orașul în care potrivit localnicilor ,nu te poți căca fără acordul lui Boc,după care el vine te strege la cur și îți trage apa,…ați greșit articolului sigur e Clujul??..de vină sunt USR și UDMR …și ungurii lui Orban asta va zice cretinul din fruntea primăriei și fantele de ferentari Rareș țurcan…!!..ai sictir la toți din conducerea primăriei …în frunte cu cel mai iubit pitic din lume…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here