Băsescu o pulverizează pe Firea: “Specialistă în a crea confuzie, a început să turuie că dă paturi la tot poporul infectat cu SARS-CoV-2. Ce josnic e să încerci a valorifica boala și moartea în scop electoral!”

4
9176

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a pulverizat-o sâmbătă pe Gabriela Firea, actuala primăriță a Bucureștiului, reproșându-i că speculează josnic epidemia și moartea oamenilor în scopuri meschine, electorale.

Băsescu, care a deținut și el funcția de primar al Bucureștiului în perioada 2000-2004, a scos în evidență demagogia succesoarei sale, înșirând toate promisiunile făcute de Firea la persoana întâi: bani publici aruncați pe măsuri sociale pe care și le asumă ca și cum le-ar plăti din buzunarul propriu.

Mesajul lui Traian Băsescu

E josnic, doamnă!”

„Mai zilele trecute, doamna Firea a sărit ca arsă aflând că un bolnav în stare critică a fost transferat la Ploieşti pentru că în Bucureşti nu mai erau locuri libere la terapie intensivă.

Specialistă în a crea confuzie primăriţa a început să turuie pe toate posturile de televiziune câte paturi disponibile are EA la dispoziţie şi cum EA care face ochelari la tot poporul, repară dinţii la tot poporul, ia tensiunea la tot poporul, testează tot poporul etc, etc, poate da paturi la tot poporul infectat cu SARS-CoV-2 şi mai şi tratează tot poporul de Covid-19.
O împiedică doar Ministerul Sănătăţii, care n-o bagă în seamă, că altfel EA, care se pricepe la orice boală, ar oferi paturi de spital la tot poporul.

Ştie însă foarte bine că nu de paturi pentru tratarea Covid-19 duce lipsă Ministerul Sănătăţii, ci de paturi ATI echipate corespunzător.

Biata intrigantă nu a înţeles că tot mai mulţi schimbă canalul când începe să-şi reverse peste ţară cunoştinţele medicale, având abordări care seamănă confuzie.

Oamenii au înţeles că nu de paturi duce lipsă Bucureştiul, ci de paturi echipate cu sisteme de ventilaţie în secţiile ATI.

Doar Firea mai crede că păcăleşte pe toată lumea că ea este salvarea celor care încep să nu mai aibă paturi în secţiile ATI.

Ce josnic este să încerci a valorifica boala şi moartea în scop electoral!”

Traian Băsescu, fost președinte al României (2004-2014) și primar al Bucureștiului (2000-2004), are acum 68 de ani și este europarlamentar din partea PMP.

Gabriela Firea, fostă prezentatoare la televiziunile oligarhului cripto-comunist Dan Voiculescu, este primar al Bucureștiului din 2016, din partea PSD, iar acum se pregătește să candideze pentru al doilea mandat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Dan Barna: USR-PLUS și PNL sunt “relativ aproape să pună în spatele lui Nicușor Dan candidați unici și la Sectoarele din București”

“Minți cu nerușinare! Ai luat bani să spui că ai fost bolnavă! Te închini la Bahomet! Te-a plătit OMS!”. Andreea Esca, linșată de postaci după interviul în care a povestit cum s-a îmbolnăvit de Covid

4 COMENTARII

  1. Petrov, ce tupe pe capul tau, chiar imbatranesti urat! Firea ca majoritatea mafiei dambovitene este creatia ta. Crezi ca a uitat cineva cum ti-ai aruncat papusica turcescu in 2016 in cursa primariei Bucuresti ca iepure al Gabrielei Firea. Daca tu, tartore al mafiei dambovitene stateai in banca ta, chiar daca liberalii si-au aruncat papusica predoiu in cursa, alta unealta a mafiei useliste, Firea ar fi pierdut capitala pentru ca cele 7 procente ale lui turcescu ar fi mers la Nicusor Dan!

  2. Senilul băsescu nu pe Firea o desființează, desființează dreapta și pmp-ul, are experiență de a desființa partide, se vede și la el cultura comunistă, a recunoscut-o chiar el mai de mult, PMP-ul ar face un bine pentru partid dacă nu-l lar mai cocoloși atât de mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here