miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsBaronii jubilează după eliberarea lui Dragnea: în sfârșit, „și-a revenit“ Justiția! Arsene...

Baronii jubilează după eliberarea lui Dragnea: în sfârșit, „și-a revenit“ Justiția! Arsene „Ciorăpel“: „Cu ajutorul lui Dumnezeu și al Justiției române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate!“

-

Eliberarea anticipată a lui Liviu Dragnea, decisă joi de Tribunalul Giurgiu, este întâmpinată cu multă bucurie de baronii PSD, care interpretează decizia ca pe un semn că Justiția „și-a revenit“ la ce știau ei că trebuie să fie. Ionel Arsene, supranumit și „Ciorăpel“, și-a strigat bucuria pe Facebook, salutându-l pe „prietenul meu“, căruia îi dorește să uite cât mai repede „răul care i-a fost făcut“. Și, bineînțeles, baronul a salutat justiția română „în care am mereu încredere“.

Amintind de fostul consilier PSD din Gorj, care se ruga zilnic la Maica Domnului să-l apere de procurori și să-i dea bani mulți în timp ce cerea șpagă ca să interneze bolnavi la Spitalul de Urgență Târgu-Jiu, și baronul de Neamț invocă divinitatea.

Postarea pe Facebook a lui Ionel Arsene arată că, în ultimii doi ani, sistemul reprezentat de Liviu Dragnea n-a dispărut, ci a intrat doar temporat în adormire, așteptând momentul prielnic să încolăcească iar România:

„Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, și nu-i lasă la greu pe oamenii buni! Azi, cu ajutorul lui și al justiției române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate și prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat!

- Advertisement -

Coșmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut!

Mă bucur că de astăzi este alături de familie și de cei dragi, așa cum au fost cu toții cu sufletul, zi de zi, alături de el!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* CCR dă o lovitură cumplită justiției. Decizia de azi, fidelă dorinței lui Dragnea, va crea o mare criză de procurori în DNA și DIICOT

* Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

* Noul CNA, amendă-record pentru Antena 1! Sorin Ovidiu Bălan trata abject o amenințare cu moartea: „Așa se iubesc ei”. După 4 luni, bărbatul și-a omorât soția și pe fiul ei de 14 ani în curtea bisericii

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Robert Negoiță reîncepe „Borduriada” în Sectorul 3! El schimbă bordurile pe care le mai înlocuise în 2014 și 2018

* Adrian Ursu, mârlănie în direct: „Este o putoare la Sectorul 1!”

* Omagiu penibil adus de un deputat USR „propagandiștilor roșii” Gâdea – Ciutacu – Bahmuțeanu – Dana Budeanu, care o linșează pe Clotilde Armand

* Maia Sandu începe revoluția în Moldova: imunitatea parlamentară va fi desființată, averile hoților vor fi confiscate. Reforma instituțiilor se va face cu experți străini

* Revoltă anticomunistă în Cuba. Președintele țării asmute populația împotriva protestatarilor: „Toți comuniștii să iasă pe străzi! Să înfrunte provocările într-un mod hotărât, ferm și curajos! Ordinul de luptă a fost dat: în stradă, revoluționari!”

* VIDEO. CFR Cluj s-a chinuit îngrozitor să elimine campioana Bosniei. A fost salvată de noua regulă a UEFA și de golul minunat al lui Chipciu, în minutul 118. Urmează stânca Gibraltarului!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -