Au apărut „jandarmii #Rezist”! Protestatarii au găsit soluţia pentru a se proteja de gazări ca în 10 august. „E costum de pe OLX”

0
12073

Protestul masiv din această seară, din Capitală, a scos la suprafaţă aceeaşi creativitate specifică manifestanţilor #Rezist din iarna lui 2017 încoace.

Dar astăzi a apărut ceva cu adevărat nou şi surprinzător: „jandarmul #Rezist”. Aşa s-ar putea eticheta tânărul intervievat de Rareş Bogdan, în transmisia live de la Realitatea TV, care a recunoscut că şi-a procurat un costum de protecţia anti-gazare similar cu cel al jandarmilor.

„Da, este un costul de jandarm. L-am achiziţionat de pe OLX. După ce-am păţit în 10 august, la câte gaze am inhalat şi câte bastoane am primit, am înţeles că a venit momentul să ne protejăm şi noi, nu doar ei. Aşa că am făcut rost de acest costum de protecţie”, a declarat tânărul care susţine că a suferit multe traume în timpul represiunii din 10 august 2018, puse la cale de Guvernul Dăncilă, via Ministerul Afacerilor Interne&Jandarmeria Română.

La mai bine de şase luni de la atacul la adresa populaţiei civile, nicio persoană fără imunitate parlamentară responsabilă de măcelul din Piaţa Victoriei nu a fost arestată nici până în ziua de azi.

În orice ţară din lumea civilizată, un atac direct asupra populaţiei paşnice s-ar fi soldat automat cu arestări în rândul forţelor de ordine care au săvârşit ilegalităţi cu vătămare corporală.

Un angajat al Jandarmeriei franceze, din Paris, care a urmărit represiunea din 10 august, a declarat pentru ziaristii.com:

„Dacă am fi făcut aşa ceva în Franţa, a doua zi cel puţin jumătate dintre noi am fi fost arestaţi pe loc sau a doua zi, de către procuratură. Nu avem voie să atacăm persoane fără apărare, legea spune asta, şi presupun că şi legea din România e la fel”.

CITIŢI ŞI:

INCREDIBIL! Au adus două camioane cu pietre în Piaţa Victoriei înainte de mitingul din 10 august! L-au cumpărat pe procurorul militar?

EXPLOZIV. Dragnea şi Carmen Dan au ştiut TOT despre masacrul din 10 august! Mărturia unui om din interior

Krichbaum: „Ministrul dvs. de Interne compară protestele din 10 august cu cele din Franța. Complet greșit! Complet strâmb!”

Diaspora nu uită 10 august. „Cerem pedepsirea vinovaților! Și nu uitați: toată lumea la vot!” 

JANDRAGNERIA. Dăncilă ori are minte de găină, ori e ticăloasă. Pune semnul egal între intervenţiile din Franţa şi represiunea din 10 august

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here