marți, mai 28, 2024
AcasăNewsJANDRAGNERIA. Dăncilă ori are minte de găină, ori e ticăloasă. Pune semnul...

JANDRAGNERIA. Dăncilă ori are minte de găină, ori e ticăloasă. Pune semnul egal între intervenţiile din Franţa şi represiunea din 10 august

-

Din două una: ori n-o duce capul, ori minte la comandă, aşa cum îi cere Liviu Dragnea. Sau poate ambele…Altfel e greu să digeri următoarea declaraţie ticăloasă din interviul acordat revistei „Politico”

„Am văzut ce s-a întâmplat cu «vestele galbene» în Franţa”, a spus ea, făcând referire la protestele de stradă faţă de politicile preşedintelui francez Emmanuel Macron care au dus la violenţe. „Nimeni nu a avut nicio reacţie. Este un standard dublu. Nu am văzut pe nimeni să vină în Parlamentul European şi să spună «Ne dorim o rezoluţie privind Franţa»”.

Nu e o noutate. Aceleaşi prostii mai mari decât ea le-a spus Dăncilă şi în ziua în care Parlamentul European a votat celebra Rezoluţie împotriva guvernării PSD-ALDE, care condamna tocmai atacul pe care îl vrea uitat Dăncilă.

- Advertisement -

Spre deosebire de ea, Zoană şi alte goarne bolşevice ajunse la Bruxelles, România toată, Europa şi lumea-ntreagă au văzut clar diferenţa între Paris şi Bucureşti.

În Piaţa Victoriei, pe 10 august 2018, a avut loc un act de represiune criminală la adresa populaţiei civile paşnice, la ordin de partid, în care au fost folosiţi angajaţi ai statului român (jandarmi) plătiţi să protejeze drepturile civile, nu să le suprime.

În Paris, la TOATE protestele „vestelor galbene”, jandarmii au procedat exact pe dos faţă de „Jandragnerie”: au protejat populaţia civilă paşnică şi au acţionat ferm faţă de persoanele violente.

CITIŢI ŞI:

Dăncilă, DOVEDITĂ bolşevică! Euronews a prins-o că foloseşte… „whataboutery”. Americanii l-au anihilat de mult timp

Viceprimarul Bădulescu pune procurorii pe urmele lui Dragnea! „După ce voi declara eu luni, Parchetul va trebui să pornească pe alte piste, pentru a identifica dacă 10 august a fost creația lui Liviu Dragnea”

INCREDIBIL! Au adus două camioane cu pietre în Piaţa Victoriei înainte de mitingul din 10 august! L-au cumpărat pe procurorul militar?

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Nu jigniti gainile!
    O gaina nu poate fi oricat de proasta, exista niste limite. O gaina ar fi inteles ca face rau.
    A aceptat vreodata o gaina sa fie unealta unui vulpoi? Nu, ar fi fugit si s-ar fi ascuns de el. Ar fi cotcodacit ca sa-si avertizeze suratele.
    Ideea cu JANDRAGNERIA merita felicitari, dar pentru a defini mintea lui Veorica gasiti altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -