Au ameninţat-o chiar şi în hotelul de la Bruxelles?! Dezvăluirile lui Kovesi despre o scrisoare ciudată

1
2955

E clar că fosta şefă a DNA, mazilită din funcţie la comanda PSD-ALDE şi prin „execuţia” realizată de Tudorel Toader, a devenit prioritate zero pe lista neagră a lui Dragnea şi Tăriceanu. Anchetarea ei de către o secţiei penală înfiinţată mai mult pentru timorarea magistraţilor anticorupţie a fost cea mai bună dovadă că mafia politică va uza de orice mijloace pentru a o „răpune” pe Laura Codruţa Kovesi, chiar cu armele justiţiei.

Într-un interviu la Europa FM, Kovesi a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre o scrisoare primită la Bruxelles, exact înainte de audierea sa.

„Au fost destule, şi ameninţări, şi presiuni, şi hărţuiri şi încercări de intimidare. Este celebru şi acel caz cu firma Black Cube. Ştie deja toată lumea ce s-a întâmplat. Chiar a fost ceva ciudat înainte de audierea din Parlamentul European, de la Bruxelles, la hotelul unde am stat. Am primit o scrisoare extrem de ciudată. Cred că este cunoscut că primesc pază de la SPP. Nu aş avea motive să mă tem. Am fost încurajată de procurori şi judecători şi mai ales de la cunoscuţi. E foarte grav ce se întâmplă acum în justiţie. Pentru că sunt date legi care încalcă recomandarile GRECO şi riscurile sunt mari, iar magistratii trag un semnal de alarmă. Ieri am purtat banderolă albă, ceea ce voi face in continuare”, a spus Kovesi, la Europa FM.

Fosta şefă a DNA a comentat echilibrat felul în care a fost anchetată de către Secţia (SSIJ) lui Tudorel şi a Adinei Florea, dar nu a putut omite „coincidenţele” din investigaţie:

”Este clar că această chestiune cu dosarul penal, care… Văd că este plin de coincidențe. Am înțeles că s-a început urmărirea penală exact înainte de a merge la audiere, după ce era un dosar vechi de un an de zile. O altă coincidență este după ce m-am întors. Deci mă întorc din Parlamentul European și primesc citație pentru când? Pentru 7 martie, când se votează din nou și se decide în Parlamentul European. Iarăși coincidență. M-am întrebat și eu, de ce nu am fost citată în 6 sau în 8. Adică sunt cam multe coincidențe aici”, a spus Laura Codruța Kovesi, în interviul cu Andreea Esca de la Europa FM.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Good job baieti.Va urmaresc de la deschiderea site lui si pana la plecarea din platoul lui Guse. Un nemernic libidinos. Sunt plecat din tara din 92 cu mici pauze momentan in London,am trait 13 in U.S.A. Vreau sa va spun ca revolutia m a prins in armata la Otopeni si Balotesti Dar nu m am dat revolutionar ca jegul de mitraliera. Am 49 ani ma numesc Marius si lupt impotriva ciumei rosii.
    Nu va lasati, citesc articolele voastre de cum apar.Sa stiti ca tot ce scrieti de hotii din guvern apare si pe Google news.Toti sunt cu ochi pe PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here