marți, martie 5, 2024
AcasăDezvăluiriAţi încurcat-o, tovarăşi! Ghizdeanu, omul găştii Dragnea-Vâlcov-Dăncilă, anchetat pentru falsuri colosale. Prin...

Aţi încurcat-o, tovarăşi! Ghizdeanu, omul găştii Dragnea-Vâlcov-Dăncilă, anchetat pentru falsuri colosale. Prin pixul lui, baronii PSD au pus mâna pe 80% din fondurile pentru investiţii. Judeţul lui Ciolacu, mare beneficiar!

-

Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov au lucrat diabolic, în încercarea lor de a prelua controlul total asupra României şi de a dirija banii statului după bunul plac. Pentru aşa ceva însă, aveau nevoie de marionete după modelul Vioricăi Dăncilă – oameni dispuşi să facă absolut orice (vezi girul dat de Dăncilă pentru atacul din 10 august 2018), la ordinul armatei PSD-iste de baroni.

Mihaela Triculescu şi Darius Vâlcov

Darius Vâlcov a şocat pe toată lumea când a adus-o pe Mihaela Triculescu, supranumită „blonda lui Vâlcov”, la şefia ANAF! Nu avea nicio experienţă validă pentru un post de o astfel de importanţă, picase de nenumărate ori proba orală la diverse concursuri în sistemul finanţelor publice, era considerată o „pilă” specială a fostului baron de Slatina posesor de lingouri ascunse în cavouri şi tablouri dosite în pereţi.

Liviu Dragnea a lucrat şi el în acest mod cu femei credincioase (Dăncilă, Carmen Dan), dar a fost şi mai diabolic; a folosit şi personaje de tipul „tovarăşului” PCR, funcţionari supuşi orbeşte şi dispuşi să execute comanda fără crâncnire ca pe vremea lui Ceauşescu.

- Advertisement -

Este şi cazul lui Ion Ghizdeanu, fostul șef al Comisiei Naționale de Prognoză și al Fondului de Dezvoltare și Investiții (FDI), demis de premierul Ludovic Orban pe 6 noiembrie 2019. Ghizdeanu era în funcție din 2000 (încă de pe vremea lui Adrian Năstase) și s-a remarcat prin obediența totală față de decidenții politici ai momentului.

Acesta este vizat de o anchetă penală pentru acuzaţii de fals şi uz de fals legată de alocarea unor împrumuturi pentru autoritățile locale.

Ion Ghizdeanu este considerat omul-cheie al cuplului Dragnea-Vâlcov în implementarea celebrelor „politici economice”, relatează Digi 24, în fapt un plan descreierat pentru drenat bani de la buget după bunul plac al foştilor mahări PSD.

- Advertisement -

În timpul guvernărilor PSD, Comisia de Prognoză condusă de „dinozaurul” Ghizdeanu a primit puteri sporite, fiind instituția care trebuia să împartă banii pentru primari, dar și instituția care se ocupa de realizarea proiectelor de infrastructură în parteneriat public privat.

Neregulile investigate acum de procurorii de la Parchetul Sectorului 1 sunt legate de perioada septembrie-noiembrie 2019, adică cea de la finalul guvernării Dăncilă.

Ion Ghizdeanu este bănuit că ar fi falsificat evaluările unor proiecte depuse de autorități locale. În cadrul acestei anchete s-au ridicat documente de la mai multe primării din județul Olt.

Grindeanu şi Ciolacu, marii profitori ai banului public

Aproape 80% dintre programele finanţate şi dezvoltate prin Fondul pentru Dezvoltare şi Investiţii (FDI), gestionat de instituţia condusă de Ghizdeanu, mergeau către primarii PSD.

Judeţele fruntaşe în obţinerea banilor erau Neamţ – 625 milioane de lei, Dolj – 537 milioane de lei, Buzău de unde provine actualul preşedinte al PSD, Marcel Ciolacu – 512 milioane de lei, Olt şi Timiş (de unde provine fostul premier Sorin Grindeanu, prin semnătura căruia a fost aprobabtă celebra OUG 13).

 

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Boarfa Triculescu o fi picat ea tot felul de ‘probe orale’ pe unde s’a preumblat, dar a trecut ‘proba orală’ la zombificatul ăsta rusofil de Vâlcov !
    Chizdeanu s’o chizdească (așa, mai pi moldovinești zâs !), și să’i ajute și pe poponarii Năstase, Ponta, pe limbistul DRAKnea, pe zombi Vâlcov și câți or mai fi ei pe acolo cărora le’a făcut jocurile murdare dictate sau nu de la Moskova / Kremlin, s’o chizdească și ei cu vârf și îndesat !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -