Asistentă româncă găsită moartă în casă, la Torino. Avea 41 de ani, lucra într-un azil de bătrâni și avea simptome clare de coronavirus

1
20321

Nicoleta Corina Berinde, o asistentă medicală de 41 de ani care lucra la un azil pentru bătrâni din apropiere de Torino, a fost găsită moartă în apartamentul său din capitala piemonteză. Cel mai probabil, ucisă de coronavirus.

Moartă Nicoleta, asistenta româncă de 41 de ani. Alesese să rămână alături de pacienții ei, la azilul la care lucra”, scriu jurnaliștii de la AssoCareNews.it.

Se numea Nicoleta Corina Berinde și lucra la azilul de bătrâni Consolata din Beinasco, de la periferia orașului Torino. A fost găsită moartă de fratele ei, George, care a alertat autoritățile de dispariția ei. Pompierii au spart ușa casei sale pentru a intra în apartamentul situat pe strada Brindisi din Torino.

Lucra de 6 ani în azilul de bătrâni din Beinasco, iar de câteva zile se afla în concediu medical, ca și alte colege ale ei, cu semne clare și simptome de Covid-19. Autopsia și testul pentru coronavirus vor stabili cauza exactă a morții.

Medicul său de familie, Nadia Leanza, a insistat în mai multe rânduri să-i fie făcut testul pentru coronavirus, dar structura sanitară pentru care lucra a refuzat categoric, spunând că nu se îndeplinesc toate condițiile cerute de lege.

Tușea foarte puternic și nu reușea să respire bine, iar când fratele său a dat alarma, a fost prea târziu: pompierii care au spart ușa apartamentului și personalul medical nu au putut face altceva decât să constate decesul.

„Este doar o altă victimă a Statului, un Stat care mai întâi a găzduit-o, apoi a lăsat-o singură în fața bolii”, spun colegii ei italieni.

Familia sa a făcut o plângere  penală la adresa structurii sanitare în care lucra. Avocatul pe care l-au angajat a cerut să fie demarate cercetări pentru a se face lumină asupra eventualelor neglijențe din partea angajatorului. „Vom urmări desfășurarea anchetei și vă vom ține la curent despre acest caz”, promite autorul articolului de pe site-ul italian.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Adevăr și mituri despre virusul care produce Covid-19. Analiza a doi reputați virologi români din SUA

DOSAR. Virusul mortal al comunismului: Organizația Mondială a Sănătății, controlată ocult de China, e acuzată că a mințit întreaga lume și a amânat criminal declararea pandemiei

Imaginile care au șocat America: morții de coronavirus sunt puși în gropi comune, pe o insulă de la marginea New York-ului

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here