Emil Boc: „Mergeți la vot! Nu lăsați populiștii și extremiștii să ne fure viitorul european! Proiectul lor e să distrugă UE”

3
7699
Emil Boc

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL), îi îndeamnă pe locuitorii orașului, indiferent de opțiunea lor politică, să voteze la alegerile europarlamentare, monitorulclj.ro.

  • „Există o singură Europă, de aceea aceste alegeri europarlamentare sunt foarte importante. Știu că nu este campanie electorală, dar pot să vă spun un singur lucru: dragi clujeni, vă invit să mergeți la vot, indiferent ce opțiune politică aveți! Acolo să vă orientați, să nu lăsați populiștii și extremiștii să ne fure viitorul european, pentru că proiectul lor nu este altul decât să distrugă UE!”
  • „Acesta este proiectul nostru de viitor, altă soluție mai bună nu există decât Uniunea Europeană. Am avut în secolul trecut o jumătate de secol fără Uniunea Europeană și am avut două războaie mondiale. Acum avem deja 70 de ani de pace în UE, cu acces la democrație, chiar dacă probleme sunt”.
  • „Sper ca guvernanții noștri să fie mult mai implicați, pentru a apăra drepturile românilor în conformitate cu legislația europeană”.

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Domnul Emil Boc are din anul 2011 marele drept de a vorbi. Am avut o mare frustrare când culoarea Orange şi Trandafirul albastru s-au retras de pe orbita Soarelui. Dar s-a format un pol politic de dreapta veritabil sub PNL. Eu nu sunt prea mândru de PSD-ul meu din cauză că sunt doar ai locului. Pe teritoriu american PSD va deveni PD cu frumos management literar şi istoric. Voi vedea la bătrânețe cum munca mea n-a fost un zadar cu racile de memorie holocaust.

    Vreau un PNL corect. Nu putem face mii de km de autostradă în 4 ani dar măcar 50 km anual putem construi fizic. Banii au amprenta umană prin ceea ce facem zilnic. Poporul model are așteptările lui.

  2. Domnule Emil Boc dumneata ca prim ministru ( de mucava , sluga lui Băsescu ) in anul 2010 și 2011 ai închis spitale , au murit oameni in fața spitalelor , ai închis scoli, au tăiat salarii și pensii si oentru acest motiv ești un nemernic ordinar , Dumneata cu fostul PDL și ar trebui sa fii anchetat de organele abilitate pentru genocid.
    Nenorocit ca Dumneata nu găsești pe toate drumurile ,așa ca stai in banca dumitale!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here