sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăPropagandăAnti-europenism în familie. Carmen Avram: "O să luăm ce rămâne". Adrian Ursu:...

Anti-europenism în familie. Carmen Avram: „O să luăm ce rămâne”. Adrian Ursu: „Ne mulțumim cu ce pică de pe masă”

-

Soții Carmen Avram și Adrian Ursu, propagandiști consacrați ai familiei politico-mediatice PSD – Antena 3, promovează un anti-europenism parșiv, camuflat în spatele unor expresii tendențioase, ce conțin informații mincinoase.

27 mai. Carmen Avram (soția) scrie pe Facebook: „(…) România, potrivit unor informații, ar urma să primească peste 30 miliarde euro, parțial nerambursabili, parțial sub formă de împrumuturi în condiții preferențiale. Dar! Tot ce ni se va da va trebui folosit prin respectarea cerințelor impuse de Pactul Ecologic. Bătălia e abia la început, totuşi. Urmează negocierile la nivel de şefi de stat. Noi, ştiți deja, nu trebuie să ne facem iluzii că ar avea cineva planuri mărețe de viitor sau curaj să ceară mai mult. O să luăm ce rămâne...”

29 mai. Adrian Ursu (soțul), vorbind despre modul în care România va reuși să ia cele 33 de miliarde de euro alocate țării noastre de Comisia Europeană, strecoară o frază otrăvită: „Ne mulțumim cu ce pică de pe masă”.

La distanță de două zile, soții Carmen Avram (fostă angajată a Antenei 3, europarlamentar PSD) și Adrian ursu (director editorial al Antenei 3, legat prin multe fire financiare de PSD) aruncă aceeași îndoială asupra bunelor-intenții ale Europei: de fapt, nouă, românilor, ne lasă doar niște firimituri („ce rămâne” / „ce pică de pe masă”).

- Advertisement -

În realitate, e o sumă uriașă, care poate regenera infrasctructura României și îi poate dinamiza economia. O sumă de ordinul zecilor de miliarde de euro, mult mai mare decât contribuția României la bugetul Uniunii Europene.

Retorica anti-europeană este o constantă a PSD, dar și o armă folosită deseori de Antena 3. Soții Ursu o ventilează disciplinați.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. „Ne-au făcut de râs ca să apere o mână de hoți”

- Advertisement -

7 COMENTARII

 1. Recunosc, nu am urmarit emisiunile ziaristei Carmen Avram. Poate odata, candva, cred ca la ProTv, si aveam o impresie buna, alimentata mai ales de parerile unora care o urmareau.
  Dar ce am vazut cand si-a facut campania electorala, m-a oripilat. O femeie penibila. Confuza, ametita, nepriceuta sa-si sustine coerent minciunile pe care le spunea. Parea drogata sau in transa hipnotica.
  Acum, continua. Ce e cu ea? Sa fie acaparata si manipulata de maleficul ei sot, care gaseste util ca ea sa execute ordine?
  Nu ar fi oare cazul sa fie salvata din acest soi de sclavagism? Aoropiatii ei, rudele, ce fac?

 2. Ce-o să fie, ce-o să fie, numai lapte și miere,o să umble câinii cu covrigi in coada, fiecărei persoane i se va da un cont bancar de cheltuieli zilnice,se vor construi mii de terase restaurante, malluri, Spa uri,cabinete de înfrumusețare, toți vor primi câte o mașină de la al mic cu tita în gură, până la al cu barbă sura. . școlile se vor închide,cine vrea școală pe net!!… clădirile se vor transforma in săli de culturism… mamele cu copii sub 10 ani vor primi bone filipineze gratuit,iar părinții vor avea voie la câte două amante sau amanți….!!!cei care n-au încă șase case acum statul le va dar până la limita de șase!!!..obligatoriu…ce mai să tot trăiești în România..

  • Din cele scrise de domnia ta mai sus, e clar ca ii vizezi pe aia care asteapta ‘sa li se dea’. De unde si mai ales, de ce, nu conteaza, totul e ‘sa li se dea! Nu stiu daca postarea dumitale e ironica la adresa respectivilor sau daca prin asta crezi ca faci misto fata de UE si de Romania, un misto de tip santier. Sper ca totusi prima varianta e cea corecta.

 3. Aici greșim enorm. În România, 30 de ani, s-a făcut politica „ba pa ma-tii” indiferent de unde venea. Politica Seniorului Coposu și a lordului Rațiu bazată pe principii solide a reprezentat excepția care a confirmat regula mizerabilă care a conturat o politică confuză dirijată de la centru de personaje tenebroase ca Iliescu, Brucan, Mazilu, Măgureanu, S. Nicolaescu, Bîrlădeanu. Alături de profitorii de ocazie Caramitru și Dinescu.
  Și când acestor „mărimi” li se adaugă corifei de prost gust cum sunt C. Avram și A. Ursu, preșurile unui bandit desăvârșit și dovedit (Voiculescu), se alterează întreaga viață a unei societăți deznădăjduite.
  Încotro vă îndreptați dnă Avram și dle Ursu și unde vreți să duceți acest popor dezorientat? Sau acest popor vă stârnește scârbă? E mai bine să stai sub aripa Securității?

 4. Dupa cum am mai spus, am intrat in UE si NATO ca sa penetreze agentii pro-rusi institutiile si sa le submineze din interior. Decand au intrat tarile ex-comuniste, agentii lor pro-rusi fac numai dovezi ca sunt anti-occidentali si Europa in loc sa aiba consens si sa progreseze, apar germenii haosului si ai sfidarii….mai ales ca rusii si-au bagat coada si prin tarile sudice, influentandu-le impotriva Germaniei, Frantei si Bruxelles-ului…Peste tot numai mofturi si obraznicii inspirate de ostilitatea rusilor la adresa institutiilor europene….Carmen Avram e si ea o agenta cu un mic rol de importanta mare!!! Ca si sotul ei!!! Niste nemernici cu capul plin de calti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -