Ce reguli trebuie să respectam începând de luni, 1 iunie, când vrem să mergem la terasă: obligatoriu rezervare, maximum 4 persoane la o masă…

1
2391

Începând cu luni, 1 iunie, terasele se vor redeschide pentru clienți în toată România, dar acest lucru se va face puțin diferit față de situație de dinainte de pandemie.

Autoritățile au anunțat un set de reguli, iar proprietarii acestor spații vor fi verificați prin controale dese dacă respectă sau nu prevenția. Aceste măsuri sunt luate pentru a limita posibilitatea ca virusul Sars-CoV-2 să se răspândească din nou rapid în societate.

Ce reguli trebuie respectate de luni, 1 iunie, de cei care merg la terasă: rezervarea e obligatorie și nu e voie să fie mai mult de 4 oameni la o masă

Atât clienții, cât și personalul barurilor în aer liber și al teraselor vor trebui să respecte câteva reguli.

Clienții vor trebui să sune în prealabil, pentru a face rezervare, și nu vor avea voie să stea mai mulți de 4 la o masă, exceptând situația în care sunt membri ai aceleiași familii. Nu li se va permite să-și plimbe unii altora solnițe, meniuri și alte obiecte.

Pentru personalul care servește, regulile sunt mai multe și mai complexe.
Toți angajații vor trebui să poarte măști și mănuși, cineva va trebui să fie în permanență la intrare și să facă un triaj epidemiologic sumar.

Li se va interzice accesul clienților cu simptome de boală respiratorie, toate obiectele folosite de clienți se vor dezinfecta după plecarea acestora.

Va fi obligatoriu un registru de evidență a rezervărilor, astfel încât, dacă apare un caz nou de infectare cu virusul, să se poată face ancheta epidemiologică.

Se cere o distanțare a angajaților sau protejarea acestora prin reducerea numărului de personae prezente simultan la muncă.

Se vor dezinfecta și curăța cu biocide spațiile, echipamentele și ustensilele.

La intrarea în teresă și toaletă vor fi puse dispozitive cu substanțe dezinfectante, pentru uzul clienților.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. „Ne-au făcut de râs ca să apere o mână de hoți”

1 COMENTARIU

  1. Am înțeles că de luni se deschide și terasa lui Orban !!.. acolo n-ai nevoie de masca,de verificare epidemiologică,nu te scanează nimeni, totul e să nu vi cu mâna goală…!! pentru că în fiecare zi e ziua șefului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here