Prostie EXCLUSIVĂ la Antena 3. „Kovesi și-a pregătit fuga din țară. Pe 27 februarie se întoarce”

4
4713

Ticăloșia celor de la Antena 3 e legendară. Dar când ticăloșia e dublată de prostie, rezultă știri precum cea publicată ieri pe site-ul Antenei, cu titlul: „Exclusiv! Kovesi și-a pregătit fuga din țară”.

Știrea are rolul de a promova emisiunea făcută cu o seară înainte de Adrian Ursu și Oana Stancu-Zamfir. Este însoțită și de o secvență video de un minut și jumătate, cu Ursu și Zamfir anunțând marea exclusivitate. Adică, marea diversiune-minciună-prostie.

Textul de pe antena3.ro:

„Antena 3 a venit cu o ipoteză incendiară cu privire la plecarea fostei șefe a DNA. Kovesi și-a pregătit fuga din țară.

Sebastian Ghiță a fost audiat pe 11 februarie. După mărturia lui Ghiță, la două ore și jumătate, Kovesi achiziționează online un bilet cu destinația Bruxelles.

11 februarie este data achiziției, 15 este data plecării, iar 27 februarie este data când Kovesi se întoarce în țară.”

Logica mincinoșilor suferă de pântecăraie.

  1. Luni, 11 februarie, când și-a cumpărat bilet de avion cu destinația Bruxelles pentru vineri, 15 februarie, Kovesi nu știa dacă și când va fi audiată. Această informație i-a parvenit miercuri, 13 februarie, după ora 20.00, când i-a bătut la ușă un polițist pentru a-i aduce citația.
  2. Kovesi n-a vrut nici măcar să „fenteze” audierea, dovadă că ea chiar a fost la „Secția lui Tudorel” vineri, înainte de a urca în avionul de Bruxelles. Seara, când au făcut emisiunea, Ursu și Zamfir cunoșteau acest amănunt, dar l-au ignorat.
  3. Kovesi și-a luat bilet dus-întors, deci nu putea fi vorba de fugă.
  4. Când scrii „27 februarie este data când Kovesi se întoarce în țară”, înseamnă că ești sigur că se întoarce în țară, deci nu fuge! Dacă aveau un IQ acceptabil, scriau șmecherește: „27 februarie este data când, conform biletului de avion, Kovesi ar trebui să se întoarcă în țară”. Dar nici la asta nu i-a dus mintea.

Exclusiv! Antena 3 e incredibil de ticăloasă.

Super-exclusiv! Antena 3 minte de îngheață apele.

Super-mega-hiper-exclusiv! Antena 3 e de o prostie rară.

CITIȚI ȘI:

Breaking news: Guşă a ajuns la Năsăud!

La Propaganda TV, Ghiță e un om deosebit, Kovesi e „fugară”, „penala penalelor”

Lazăr poate opri dosarul anti-Kovesi făcut de grupul organizat Ghiţă-Adina Florea-Tudorel-Dragnea după model mafiot

După întâlnirea cu Ghiță, e tot mai clar: Gușă lucrează pentru ruși, sabotând relația România-Occident

Ziua în care Europa a aflat că situația din România e mult mai gravă. Mafia PSD-ALDE a preluat Justiția

Cum a penetrat patronul „României libere” Guvernul României cu ajutorul unor foşti agenţi secreţi din MI6. O posibilă explicaţie pentru transformarea ziarului în bastion moscovit anti-justiţie

4 COMENTARII

  1. Culmea, A3 are audienta ! Asta spune ceva si despre „intelepciunea” romanilor care o urmaresc, amatori de barfe si scandaluri, prea putin interesati sa afle adevarul…Ca pe vremea romanilor: paine si circ. Cu painea mai e cume dar cu circul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here