Ana Birchall către „Ciordache”: „Ar trebui sa vă cereți scuze pentru tot răul pe care l-ați făcut justiției!”. Infamul vector anti-justiție a condus ședința în care i-au fost „omorâte” legile pro-infractori!

1
8925

Zi specială, miercuri, în Parlamentul României: mai multe inițiative legislative (șapte la număr) inițiate de PSD-iștii Șerban Nicolae și Florin Iordache – căpetenii anti-justiție – au fost dezgropate și respinse definitiv. Ana Birchall: „Trebuie să recunosc și să salut ironia sorții, că tocmai astăzi ședința este condusă de cine este condusă”. De infamul „Ciordache”, zis și „Altă-Întrebare”!

Șapte proiecte legislative, inițiate de cuplul de tristă amintire Șerban Nicolae – Florin Iordache (care prevedeau grațierea unor fapte penale și posibilitatea executării unor pedepse la domiciliu), au fost scoase „din sertare” și respinse definitiv de Parlamentul României.

Ana Birchall, fost ministru al Justiției în guvernarea PSD, a avut o intervenție dură la adresa lui Florin Iordache. Ea a arătat cât de ironică poate fi soarta: însuși „Ciordache” a condus ședința în care i-au fost îngropate propriile proiecte legislative! Birchall l-a somat pe abjectul personaj – fostul ei coleg de partid – să-și ceară scuze pentru modul în care a încercat să distrugă justiția.

Intervenția Anei Birchall în audioconferință

„Trebuie să recunosc și să salut ironia sorții că tocmai astăzi, când discutăm aceste proiecte scoase din diverse sertare, tocmai pentru a asana justiția și a reda încrederea oamenilor în actul de justiție, ședința este condusă de cine este condusă. Deci, trebuie să remarc că există un Dumnezeu, iar dumneavoastră, domnule președinte de ședință, ar trebui să vă cereți scuze, măcar astăzi, pentru tot răul pe care l-ați făcut justiției, prin tot felul de legi pe care le-ați inițiat, le-ați moșit sau le-ați susținut, pe față sau prin alte metode mai puțin vizibile. Salut decizia de astăzi de a scoate din diverse sertare aceste inițiative toxice, care nu ar fi făcut, cu siguranță, nici un bine actului de justiție, ci, din contră, ar fi slăbit și mai mult instituțiile statului român și încrederea oamenilor în justiție. Sper ca astăzi să fie un vot unanim de respingere a acestor inițiative legislative odioase, toxice. Haideți să facem o curățenie completă în Parlamentul României și să le scoatem pe toate, dacă mai sunt inițiative legislative rămase, într-un termen de maximum două săptămâni”.

„Mafiot prins cu rața-n gură!”

Ulterior, pe pagina sa de Facebook, Ana Birchall a scris:

„Cum o fi oare să te cheme Florin Iordache, să fi moșit cu greu (direct sau indirect) o sumă de proiecte toxice de lege care ar fi «umplut de sânge» legislația penală din România și să fii pus, tocmai tu, să prezidezi ședința în care se discută aceste proiecte?! Iar dacă apoi ai «șansa» nesperată să urmărești cum îți sunt respinse unul după altul, fără drept de apel, toate aceste proiecte – asta chiar înseamnă să ai un comportament de mafiot. Dar mafiot prins… cu rața-n gură. Da, există un Dumnezeu pentru toți și pentru toate! Sunt convinsă că și acum se întreabă ce a făcut ca să merite una ca asta. Dar răspunsul nu poate fi decât unul singur: «Altă întrebare!». Totuși, pe cât de fatidică a fost pentru Iordache și inițiatorii acelor proiecte, pe atât de bună a fost ziua de azi pentru actul de justiție și pentru redobândirea încrederii românilor în domnia legii. Mi-aș dori să văd mai multe astfel de zile în Parlamentul României!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Lista celor 103 municipii cu zone metropolitane pe 30 km, în care nu e obligatorie declarația pe proprie răspundere

1 COMENTARIU

  1. Nu vreti sa ne mai scutiti de mesajele ipocritei asteia?Credeti ca lumea a uitat cum a obtinut loc in parlament pe listele intocmite de geoana-prostanakul?VAX🤮 ! Acum e doar o pesedista cu mutra serioasa,de cand a fost bagata in seama de nus’ce oficial american,se da curatita de pacate🤫😏🙃 Sau acum e „buna” pentru useristi,ca le-a bagat in seama proiectul😦😟Cum era aia ,cu bambiliciul politic,e valabil numai in cazul liberalilor,tov.barney🤔?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.