Alertă în Parlament: un senator s-a infectat cu Covid-19. “Am dublă pneumonie. Virusul e responsabil. Să începem tratamentul!“

0
17958

Senatorul Tanczos Barna, de la UDMR, a anunțat de pagina sa de Facebook că s-a infectat cu coronavirus și a făcut dublă pneumonie. Mesajul a fost scris vineri seara, exact când în Parlament se dezbătea legea carantinei și a izolării.

Senatorul este deja în spital, dar acum se pune întrebarea cu cine a interacționat în ultimele zile. Ancheta epidemiologică va lămuri dacă au existat contacte și printre colegii parlamentari.

Primul mesaj al lui Tanczos Barna: “Știi că iubesc provocările. Chiar și așa, m-aș fi lipsit de cea de azi. Dar, dacă tot vorbim despre asta, cine putea încerca, în afară de mine?“

Tanczos Barna a postat vineri seară, inițial, pe contul său de Facebook, un mesaj ceva mai lung și mai glumeț.

„Știi că iubesc provocările. Uneori prea mult… Chiar și așa, m-aș fi lipsit de asta de azi. În principal pentru familie, copii și tatăl meu.

Ei bine, dacă el este deja aici, printre noi, dacă oricum vorbim despre asta, dacă s-a născut o glumă secuiască («ce se întâmplă, nu îndrăznești să încerci?»), cine ar mai putea-o încerca în afară de mine?

Lăsând gluma la o parte: astăzi s-a dovedit că am făcut pneumonie bilaterală. Virusul Covid-19 este responsabil pentru pneumonie.

Sunt înconjurat de o echipă superprofesionistă de asistență medicală. Să începem tratamentul. Mă voi vindeca și totul va continua.

P. S. Oricum, sunt bine. Nimic nu doare, starea mea de spirit este bună, medicii și asistenții sunt drăguți, toate motivele.”

Mesajul a fost revizuit sâmbătă: “A început ca o banală pneumonie, dar s-a aflat destul de repede că e cauzată de virus

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 9.00, senatorul UDMR și-a editat mesajul – probabil pentru a evita orice fel de interpretări și comentarii inutile.

„Cine mă cunoaște, știe că îmi plac provocările. Poate, uneori, chiar într-un mod exagerat. Totuși, aș fi renunțat la cea de astăzi. În mod special datorită grijii pe care o port familiei, copiilor și părinților mei.

A început ca o banală pneumonie, dar s-a aflat destul de repede că este cauzată, de fapt, de virusul Covid-19.

Sunt în grija unei echipe medicale fantastice. Începem tratamentul.

P. S. Mă simt foarte bine, lucrurile merg conform standardelor si procedurilor.”

Sâmbătă, discuțiile din Parlament pe marginea proiectului de lege privind carantina și izolarea vor continua.

Membri ai PSD și propagandiști ai Rusiei, susținuți de presa arondată social-democraților, au încercat din nou, vineri seara, să mobilizeze populația la un „miting uriaș” în Piața Victoriei, împotriva măsurilor de prevenție cerute de Guvern. La „manifestație” au venit câțiva oameni.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

COVID-19. A treia zi de groază: 592 de noi cazuri, după 555 și 614. Topul județelor ca număr de îmbolnăviri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here