Negoiță despre PSD-iști: „Văd căpușe, hiene cu dinți rânjiți, că «uite, PNL s-ar putea să se împiedice și venim noi iarăși»”. Firea: „Undeva s-a apăsat pe un buton nuclear împotriva mea”

1
2695
Nașa Firea l-a trecut și pe finul Negoiță în rândurile celor care vor s-o ucidă cu sânge rece

Anunțul lui Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, că nu va mai candida pentru PSD și nu o va susține pe Gabriela Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei a înfuriat-o pe aceasta. Firea vede un complot împotriva sa, în timp ce Negoiță face o caracterizare dură partidului din care pleacă.

Primărița-catastrofă a Capitalei, Gabriela Firea, pare șocată de „trădarea” lui Robert Negoiță, cu care are și o relație de cumetrie: este nașa de botez a copilului actualului edil de la Sectorul 3.

„Am fost foarte dezamăgită de declaraţiile care s-au făcut ieri. Mă refer şi la Robert Negoiţă, şi la Victor Ponta. Nu mă aşteptam. Am fost sunată azi de diverse persoane să-mi spună că undeva s-a apăsat pe un buton nuclear împotriva mea. Nu-mi plac conspiraţiile, dar trebuie să ne dea de gândit. Persoane cu care colaboram foarte bine, brusc şi-au schimbat opinia”, s-a lamentat Gabriela Firea la Antena 3.

Cel care a dezamăgit-o, finul Robert Negoiță, și-a continuat seria afirmațiilor dure la adresa partidului din care încă face parte.

Mă uit la PSD și văd căpușe, hiene cu dinți rânjiți, că «uite, PNL s-ar putea să se împiedice și venim noi iarăși, avem noi grijă să…». Nu mă regăsesc acolo. Am menționat câteva nume. L-am menționat pe domnul Bădălău, care, iată: un PSD atât de reformat, încât îl premiază să-l trimită la Curtea de Conturi, ca vicepreședinte. Nu e doar o nenorocire pentru prezent, ci pentru următorii 9 ani. E un exemplu foarte prost pentru societate. Adică, în România cum poți să te realizezi? Te duci, ești servil, cu capul plecat, fără competențe nici profesionale și nici morale. Am vorbit despre domnul Oprișan, un alt exemplu. Nu aș vrea să fac o listă, că ar putea să pară o chestiune de persoane. Este o chestiune de principii”, a declarat Robert Negoiță la Digi 24.

Negoiță a avut chiar vorbe de apreciere la adresa lui Nicușor Dan – ”ar putea să aibă o fărâmă de onestitate, ceea ce este foarte mult în politică” -, ceea ce a înfuriat-o și mai tare pe nașa Firea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Firea: „Sunt filată, sunt urmărită. Sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit”. Contractele cu turcii sunt beleaua primăriței!

1 COMENTARIU

  1. Haios. Mai zambim si noi, numai ca nu ne tine mult, cu atatea hiene si dinti ranjiti, greu sa ne facem iluzii ca Bucurestiul va fi manageriat cum trebuie…mafiile sunt mult prea multe si oameni harnici si cinstiti mult prea putini!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here