vineri, aprilie 19, 2024
AcasăNews"Ăla mic cu capu' mare" luptă din greu cu "ateiștii, globaliștii și...

„Ăla mic cu capu’ mare” luptă din greu cu „ateiștii, globaliștii și neomarxiștii”. Dar cât să mai reziste și el?!

-

Spasmele clinice ale impostorului care a capturat PNȚCD, Aurelian Pavelescu, lasă urme e Facebook. „Ăla mic cu capu’ mare” (cum l-a definit fostul președinte Traian Băsescu) e dezamăgit profund de faptul că prietenii săi din PSD – gruparea Dragnea – au pierdut controlul partidului, în favoarea „globaliștilor”. Asta înseamnă că Pavelescu a pierdut și ultima speranță de a deveni parlamentar, pe lista PSD.

Observând curentul de eliminare din prim-planul partidelor (în special din PSD) a personajelor toxice gen Iordache, Nicolicea, Șerban Nicolae, Oprișan, Rădulescu-„Mitralieră” etc., Pavelescu prevestește dispariția unor instituții fundamentale: Parlamentul, Curtea Constituțională și Avocatul Poporului. De fapt, instituțiile rămân pe loc, dar zurbagiul Pavelescu deplânge scoaterea zurbagiilor din ele.

În lipsa lui de discernământ politic, Pavelescu compară situația din România actuală cu stalinismul anilor ’50. O blasfemie proferată de uzurpatorul puterii din PNȚCD, partidul care a dat cei mai mulți martiri în acea perioadă neagră din istoria României.

Delirul patriotard al lui Aurelian Pavelescu

„LA 6 DECEMBRIE, PARLAMENTUL ROMÂNIEI DISPARE!”

„Ne îndreptăm cu pași repezi și implacabili spre dispariția Parlamentului ca instituție a democrației, în mod integral. Pentru prima dată în istorie. În mod cvasi-oficial. Și, odată cu asta, România devine primul stat care își cedează suveranitatea integral UE, în contra Tratatului UE, în contra Constituției și în contra voinței poporului român: poporul nu a renunțat și nici nu poate renunța la propria sa suveranitate, nici nu există formule juridice pentru o astfel de renunțare. Starea de fapt înlocuiește starea de drept.

- Advertisement -

Desigur, nici până în prezent Parlamentul nu a făcut ce trebuia, mimând că reprezintă poporul. Dar, cel puțin, a existat un cadru în care unele voci au mai luat poziții, au mai avut inițiative, cu câteva succese notabile.

Vedem azi cu ochiul liber ceea ce se știa mai de mult, fiind însă speranțe că este totuși vorba despre o strategie de parcurs, că PSD a intrat definitiv în tabăra globalistă, având rolul de a face doar jocul aparent de opoziție. Tocmai pentru a inhiba dezvoltarea unor forțe politice naționale. Rolul de coloană a cincea. Am urmărit cu atenție mișcările lor, fără a mă pronunța, pentru a nu fi acuzat că m-am numărat printre cei care au contribuit la percepția publică, după câteva alianțe punctuale. Astăzi, însă, când respectivele alianțe locale sunt închise, PNȚCD este eliberat de orice constrângeri conjuncturale.

Văd că dispar de pe listele partidelor parlamentare toate vocile care au deranjat, au mai spus lucrurilor pe nume, au mai apărat unele principii și valori. Din toate partidele, de la USR, PSD și chiar PNL! Poporul, captiv listelor acestor partide, este pus în imposibilitatea de a vota altceva, în condițiile în care partidele neparlamentare nu au resurse și rețele partinice pentru a intra într-o campanie câștigătoare, în mod obiectiv.

- Advertisement -

La această stare de lucruri au contribuit chiar românii, care s-au lăsat manipulați împotriva propriei lor patrii, votând ateii, neomarxiștii și globaliștii. Vin vremuri grele: dispariția Parlamentului va fi urmată de distrugerea Avocatului Poporului și a Curții Constituționale.

România intră în cea mai neagră epocă din istorie, comparabilă numai cu anii ’50 ai secolului trecut!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -