VIDEO. Cel mai mare șoc trăit de Mourinho: 3-0 în minutul 16, 3-0 și în min. 82, mari ocazii de 4-0, dar 3-3 la final! Egalat la ultimul șut – o bijuterie!

0
758

Fotbalul i-a făcut o farsă teribilă celebrului antrenor portughez Jose Mourinho (57 de ani), dublu câștigător al Ligii Campionilor (cu FC Porto în 2004 și Inter Milano în 2010), dublu câștigător al Ligii Europa (cu FC Porto în 2003 și Manchester United în 2017), campion în patru țări diferite (Portugalia, Spania, Italia și Anglia).

Lovitura i-a venit de la trei sud-americani, toți vorbitori de limbă spaniolă: un paraguayan, un argentinian și un columbian. Ultimul, chiar din echipa sa.

S-a întâmplat duminică, în etapa a 5-a din prima ligă engleză. Tottenham, trupa lui Mourinho, a început fulminant meciul cu o altă echipă londoneză, West Ham United:

  • 1-0 în minutul 1 (sud-coreeanul Son)
  • 2-0 în minutul 8 (golgeterul englez Harry Kane)
  • 3-0 în minutul 16 (din nou, Harry Kane).

Apoi, meciul a fost controlat total de echipa lui Mourinho, dar scorul a rămas neschimbat până spre finalul partidei.

Spre minutul 80, Tottenham a fost foarte aproape de 4-0: Harry Kane a șutat în bară, iar galezul Gareth Bale (revenit de la Real Madrid după aproape 7 ani) a ratat singur cu portarul, trimițând pe lângă poartă.

Și a venit tornada, pe filieră sud-americană!

  • 3-1 în minutul 82 (fundașul paraguayan Balbuena, cu capul, după o lovitură liberă de pe stânga)
  • 3-2 în minutul 85 (autogolul spectaculos al fundașului columbian Davinson Sanchez, la o centrare de pe dreapta)
  • 3-3 în minutul 90+4 (șutul extrapământean al mijlocașului argentinian Lanzini, în ultimul minut al prelungirilor).

Tottenham – West Ham United 3-3

Golul lui Manuel Lanzini merită văzut și revăzut de 100 de ori. Priviți traiectoria mingii, care lovește mai întâi bara transversală, apoi pe cea laterală înainte de a intra în poartă. Precizare: Lanzini a intrat pe teren în minutul 77, în locul spaniolului Fornals.

VIDEO: Cele 6 goluri din meciul Tottenham – West Ham United 3-3

Jose Mourinho e recunoscut pentru jocul ermetic al echipelor pe care le-a antrenat (Benfica, Leiria și FC Porto în Portugalia; Chelsea, Manchester United și Tottenham în Anglia; Inter Milano în Italia; Real Madrid în Spania). El a pus accent prioritar pe sistemul defensiv, pentru a nu primi gol.

Cu atât mai șocantă a fost incapacitatea sa de a obține victoria într-o partidă în care conducea cu 3-0 în minutul 16, dar și în minutul 82.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Victorie superbă: 3-2 în Austria! Plăcerea, entuziasmul și pasiunea aduse de Rădoi. România învață din nou să fie pe locul 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here