Actorul Victor Rebengiuc a rezistat Covidului la 87 de ani

0
5640
Victor Rebengiuc a trecut cu bine peste infectarea cu coronavirus. FOTO: TVR.ro

Celebrul actor Victor Rebengiuc, în vârstă de 87 de ani, s-a îmbolnăvit de Covid-19. Rebengiuc a fost testat pozitiv, dar spune că nu-și dă seama de unde a luat virusul, pentru că a încercat să se protejeze cât mai bine. Din fericire, actorul – deși este în vârstă – nu a avut nevoie de internare.

În cazul lui Victor Rebengiuc, manifestările bolii au fost ușoare, așa că actorul s-a închis în casă, a urmat tratamentul prescris de medici și a depășit cu bine perioada critică în care starea sa se putea agrava.

Într-o declarație făcută duminică după-amiază, la Digi 24, Rebengiuc a povestit că nu are nicio problemă și niciun disconfort să poarte masca de protecție. Deși a încercat să evite orice risc, totuși s-a îmbolnăvit: „Nu am avut manifestări ale bolii, am stat două săptămâni cuminte, în casă, închis, şi am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata! Nu ştiu cum s-a putut întâmpla chestia asta (n.r. – să se infecteze)… Am învățat că e bine să mai stau pe acasă, să nu plec în lume, în pieţe aglomerate şi metrouri“.

Evoluția stării medicale a lui Victor Rebengiuc poate fi încurajatoare și pentru alți oameni. Se știe că persoanele în vârstă, care mai au și diverse afecțiuni, prezintă un factor de risc ridicat în cazul îmbolnăvirii de Covid-19. Cel puțin trei sferturi dintre cei decedați sunt trecuți de 70 de ani.

Și totuși, cazul Rebengiuc arată că infectarea cu coronavirus nu înseamnă automat evoluție nefavorabilă și caz grav, chiar și în cazul unui om de aproape 90 de ani.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

ÎPS Teodosie mobilizează o „armată” de 350 de preoți și 100 de monahi împotriva Guvernului! Agentul „Mache” ordonă ca toată preoțimea din Constanța să încalce legea

Relu Fenechiu își trage și „copiii” în pușcărie. Adomniței – 3 ani și 2 luni cu executare. Și Chiuariu a fost condamnat, dar cu suspendare

50 de ani de închisoare pentru 10 condamnați, în Dosarul ANRP. Crinuţa Dumitrean – 6 ani și 3 luni, Horia Simu – 6 ani și 4 luni

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.