Actorul Steven Seagal și-a petrecut ziua de naștere într-un restaurant de lux, la Moscova, în timp ce rușii făceau atrocități în Ucraina

1
3583
Steven Seagal și petrecerea sa îmbelșugată

În timp ce invadatorii ruși comiteau crime în Ucraina, actorul Steven Seagal își petrecea ziua de naștere într-unul din cele mai scumpe restaurante din Moscova. Printre invitați s-au numărat propagandiștii odioși ai Kremlinului.

Fan înfocat al dictatorului criminal Vladimir Putin, actorul Steven Seagal și-a sărbătorit ziua de naștere pe 10 aprilie, când a împlinit 70 de ani, într-unul dintre cele mai scumpe restaurante din Moscova, „Mario”, unde și-a chemat colegii și tovarășii ruși.

Informația a apărut prima oară în ziarul moscovit Komsomolskaia Pravda.

Printre invitați s-au numărat și propagandiști odioși de la Kremlin: Vladimir Soloviev, Margarita Simonian (redactorul-șef al postului de televiziune Russia Today) cu soțul acesteia, regizorul Tigran Keosaian, actorul Aleksei Ciadov, producătorul Viktor Drobîș și diplomatul Oleg Firer.

American la origini, Seagal a primit cetățenia rusă în 2006 chiar de la despotul Putin. În luna martie a acestui an, el a refuzat să vorbească despre „operațiunea specială” comandată de fostul șef al KGB în Ucraina.

„Seagal, care numește Ucraina și Rusia «o singură familie», s-a adresat oaspeților cu un discurs despre «vremurile de foame», care părea destul de absurd pe fundalul meselor cu mâncăruri și băuturi scumpe. Soloviev a fost traducătorul său, iar un jurnalist putinist a fost gazda întregii serii”, scrie site-ul ucrainean Obozrevatel.com.

Seagal susține pe față regimul abominabil de la Kremlin: „Noi suntem împreună. Și în vremurile grele, în vremuri îmbelșugate și în vremuri de foamete”.

Actorul îmbogățit la Hollywood n-a scos niciun cuvânt despre crimele abominabile săvârșite de armata rusă în Ucraina.

Steven Seagal s-a născut în statul Michigan (SUA), cel cu capitala la Detroit. Susține că bunicul și bunica paternă erau din Minsk și Brest (Belarus) și că el însuși are rădăcini în Vladivostok, Sankt Petersburg, Belarus și Ucraina.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rusia amenință Finlanda și Suedia cu arme nucleare dacă nu renunță la NATO! “Trebuie să restabilim echilibrul. Să sperăm că bunul-simț al vecinilor noștri nordici va învinge”

* Crucișătorul Moscova s-a scufundat! Rusia a recunoscut pierderea navei-amiral din flota Mării Negre după ce inițial pretinsese că o remorchează spre Crimeea și o va repara „timp de un an”

* Cum a fost capturat finul ucrainean al lui Putin. Voia să traverseze râul Nistru cu o barcă și să ajungă în Transnistria, cu ajutorul unor interlopi și polițiști corupți. Agenți FSB l-ar fi preluat și transportat la Moscova

Joc periculos: Zelenski l-a respins pe președintele german Steinmeier pentru îngăduința față de Putin, iar acum e refuzat de cancelarul Scholz, care se declară „iritat”

* „După ocuparea Ucrainei, Rusia va da o bucată din ea Ungariei, la schimb cu ieșirea din UE și din NATO, apoi va «elibera» România, Polonia și țările baltice”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Beizadelele Kremlinului, crescute în Occidentul blamat de părinți. Ipocrizia liderilor de la Moscova

* Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB după ce Gigi Becali a făcut declarații bezmetice, pro-ruse: „Pe Zelenski l-a pus un miliardar care a făcut batalionul Azov. Ăia sunt naziști, știu eu!”

Finala Macron – Le Pen începe de la +4,5% pentru actualul președinte francez. În 2017, diferența a fost mai mică (2,7%), dar Macron a spulberat-o în turul 2 pe candidata extremei drepte

Raportul SUA despre România: corupție generalizată, presă controlată de politicieni, jurnaliști hărțuiți și antisemitism în Parlament

1 COMENTARIU

  1. Cu cetateanie rusa de 16 ani si cu atatea radacini rusesti cu care se lauda a avut nevoie de traducator? Inseamna ca ori are IQ de gaina, ori de fapt se pisa pe ei de rusi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here