Acces Direct, emisiunea de la Antena 1 unde sunt popularizate cazuri de pedofilie, relații abuzive și victime minore – amenzi de aproape 100.000 de euro în 3 ani

4
1098

Acces Direct, emisiunea tabloid cu care Antena 1 otrăvește zilnic publicul din România, este o campioană a încălcării tuturor regulilor, normelor legale și de bun-simț, motiv pentru care în ultimii 3 ani a încasat amenzi de aproape 100.000 de euro de la CNA, a calculat Libertatea. Violența domestică, abuzurile sexuale, cazurile de pedofilie prezentate au scandalizat publicul, dar acest lucru nu în interesează pe producători și pe patronul Dan Voiculescu.

Conform Libertatea.ro, Acces Direct a primit de la CNA, în intervalul 2018-2020, nu mai puțin de 18 amenzi și 4 somații publice. Amenzile sunt de 460.000 de lei – puțin sub 100.000 de euro (calculat la cursul euro-leu din perioada respectivă).

Cea mai mare amendă, de 100.000 de lei, s-a dat pentru o ediție din serialul “Vulpița”, dar marea majoritate a amenzilor s-au dat pentru încălcarea legilor privind protecția copilului și a dreptului la viață privată.

Unele din cazurile promovate de Antena 3 s-au terminat de-a dreptul tragic, cu moarte de om.

Într-o situație, un bărbat a venit în emisiune și a povestit că-și bate și-și amenință cu moartea concubina, dar realizatorii Acces Direct au bagatelizat cazul, numindu-l “dragoste cu năbădăi”. La câteva luni după aceea, femeia și fiul ei au fost uciși de nemernicul primit în studioul televiziunii lui Dan Voiculescu.

Într-un alt caz, moderatoarea Acces Direct a învățat-o pe o femeie care fugise de acasă din cauză că era lovită de soț să se întâlnească din nou cu acesta, pentru a-l lăsa să-și vadă copiii. Biata femeie a dat curs sfaturilor și a fost bătută crunt de individ.

În iunie 2019, moderatoarea Cristina Cioran a invitat în emisiune un presupus pedofil ale cărui mărturii i-au îngrozit până și pe polițiști. După emisiune, bărbatul a fost, dealtfel, și arestat.

În mai 2018, CNA a amendat emisiunea cu 30.000 de lei după ce, timp de 4 ediții, s-a dezbătut cazul unei minore rămasă însărcinată după ce tatăl vitreg a abuzat sexual de ea.

În aceeași lună, Acces Direct a fost amendată cu alți 30.000 de lei pentru că a abuzat cinic de suferința unor părinți al căror copil era bolnav de cancer. Moderatoarea și invitații au hărțuit-o cu întrebările pe mama disperată până când aceasta a avut o cădere nervoasă, iar postul lui Dan Voiculescu a folosit secvențele difuzându-le în mod repetat.

Exemplele pot continua mult și bine.

Ziariștii.com a semnalat, în ultimele luni, și alte derapaje, inclusiv niște emisiuni în care s-au petrecut fapte puțin credibile, cum ar fi intrarea în platou a unei femei dezbrăcate, care a aruncat cu bolovani.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Antena 3 și RTV pregătesc referendumul pentru demiterea lui Nicușor Dan și a lui Clotilde Armand. Cei doi sunt acuzați că „infectează intenționat populația”

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Are pământuri de două miliarde de euro. 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

* VIDEO. Macron, pălmuit de un protestatar. Agresorul l-a păcălit cu o diversiune: i-a întins mâna stângă și l-a lovit cu dreapta

* Naționala de fotbal a României, cele mai proaste rezultate din ultimii 60 de ani! Mirel Rădoi continuă să-și roadă unghiile…

4 COMENTARII

  1. Tot timpul am considerat ca A1 este mai periculoasa decat A3. Limbajul promovat de toate emisiunile nu numai de acces direct este unul suburban, limitat, o batjocora la adresa limbii romane, iar prezentatorii si prezentatoarele au un IQ si un comportament mult sub cel al invitatilor analfabeti.

  2. Foarteee… „educative” – Sic! – (ȘI!) emisiunile „Latrinei1”: dacă n-ar fi acest post, de unde ne-am mai putea noi informa obiectiv despre importanta existență a „Vulpiței”, de exemplu, aiii…???!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here