Acasă News Ziua şi fuga din PSD. Azi, Oana Vlăduca, deputat de Dâmboviţa: "Liviu...

Ziua şi fuga din PSD. Azi, Oana Vlăduca, deputat de Dâmboviţa: „Liviu Dragnea face foarte mult rău partidului şi ţării”

Nu mai contenesc evadările din PSD. Abia ce-şi anunţase ieri plecarea Georgian Pop, deputat şi fost şef al Comisiei SRI (înainte ca ea să intre pe mâna familiei Olguţa-Manda), că azi încă un deputat PSD fuge pe rupte din PSD: Oana Silvia Vlăduca, parlamentar de Dâmboviţa, și-a anunțat vineri demisia din partid și trecerea la Pro România, formațiunea lui Victor Ponta. Ea l-a atacat dur pe Facebook pe Liviu Dragnea şi a transmis de fapt un mesaj pentru cei care încă nu s-au trezit:

„Îi știu bine pe cei din echipa Pro România. Îl cunosc pe Adrian Țuțuianu și știu cât a muncit ca să facă din PSD Dâmbovița una dintre organizațiile de frunte la nivel național. I-am cunoscut, de-a lungul timpului, pe Victor Ponta, Nicu Bănicioiu, Sorin Cîmpeanu, Mihai Tudose și Daniel Constantin. Toți sunt prieteni ai județului Dâmbovița și l-au ajutat atunci când au avut puterea să o facă.

Partidul Social Democrat a fost ocupat și luat în posesie de un personaj care face mult rău partidului și, prin extensie, țării. Liviu Dragnea a pierdut orice busolă a moralității și realității înconjurătoare și funcționează astăzi pe bază de teroare. El însuși posedat de anumite spaime, își transferă lăcomia și disperarea în gesturi politice, unele cu repercusiuni la nivel de funcționare a statului român. Din această categorie au făcut parte și ordinele de eliminare din PSD a lui Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Adrian Țuțuianu, Marian Neacșu și alții, ordine pe care i le-au dus la îndeplinire câteva personaje contextual-credincioase, fără repere morale de niciun fel.

Ultimul anunţ public privind părăsirea partidului luat pe persoană fizică este făcut de deputatul Georgian Pop. Acesta a demisionat din PSD și a plecat la Pro România. Georgian Pop a fost șef al Comisiei SRI în legislatura 2012-2016.

”PSD a avut succese foarte mari pentru că a fost partidul oamenilor competenți. Faptul că suntem în februarie și nu avem încă un buget arată lipsa de competență. Foarte multe promovări n-au fost făcute pe principiul competenței. Eu sunt convins pro-european și pro-atlantist. Acolo e locul României. Nu pot pune face parte dintr-un proiect care pune sub semnul întrebării drumul european și atlantic al României. În PSD au fost și au rămas foarte mulți oameni competenți și de valoare, din păcate sunt complet marginalizați. Am constatat cu tristețe că nu pot fi schimbate în bine lucrurile din interior. Cine ia decizii în PSD? Dragnea, Vâlcov, Codrin Ștefănescu este noua conducere aleasă”.

Săptămâna trecută, Victor Ponta (Pro România) și Corina Crețu, recent intrată în partid, s-au întâlnit la Cluj cu nemulțumiții din PSD, unii dintre ei „grei” în partidul luat acum pe „persoană fizică” de Liviu Dragnea.

Printre cei prezenţi s-au aflat: Mihai Tudose (care a anunţat ieri că a părăsit PSD pentru Pro România), Marcel Ciolacu (fost vicepremier în mandatul de premier al lui Tudose, intrat atunci în conflict cu Dragnea), Sorin Grindeanu (fost premier înainte de Tudose), Paul Stănescu, baronul PSD de Olt, Mihai Chirica, actual primar al Iaşiului, exclus de Dragnea din PSD.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV. Noul PSD s-a „copt” la Cluj, în hotelul lui Ioan Rus. Paul Stănescu, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu – întâlnire de taină cu Ponta şi Corina Creţu

PSD, încă în stare de șoc după plecarea lui Mihai Tudose din partid. Declarații și reacții comice

Scapă cine POATE! Încă un parlamentar PSD fuge din partidul lui Dragnea şi sare în barca lui Ponta

 

loading...

3 COMENTARII

 1. Cică PSD partid de oameni competenți, de la “revoluție” încoace nu au construit nimic, doar au distrus si închis fabrici, o mare parte din populație plecată in bejanie peste hotare, nici o șosea construită să numai vb de autobenzi….

 2. nu vă grăbiți să aplaudați, că fosta secretară a lui Țuțuianu de pe vremea cînd acesta era preș al CJ D-vița nu după Ponta a plecat… cine știe cunoaște
  și apoi, se pleacă și de la Ponta pentru că Țuțuianul nu se dezminte:
  https://www.gazetadambovitei.ro/top-stiri/tanarul-care-a-pus-bazele-proromania-gaesti-a-parasit-formatiunea-dupa-prima-intalnire-cu-adrian-tutuianu/
  acest „Pro România” nu este decît o altă Mărie, onorabile (și la Cluj, dacă ne uităm bine și nu uităm, s-au adunat niște dalmațieni) 🙁

 3. Nu doar Liviu Dragnea, ci intreg partidul PSD face foarte mult rău țării, doamnă Vladuca !
  Liviu Dragnea nu a apărut din stele, este un produs tipic al acestui partid de farseuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cookie Settings