Scapă cine POATE! Încă un parlamentar PSD fuge din partidul lui Dragnea şi sare în barca lui Ponta

0
7820
Liviu Dragnea

A început marea evadare pe „insula lui Dragnea” – PSD. Ultimul anunţ public privind părăsirea partidului luat pe persoană fizică este făcut de deputatul Georgian Pop. Acesta a demisionat din PSD și a plecat la Pro România. Georgian Pop a fost șef al Comisiei SRI în legislatura 2012-2016.

Deputatul Georgian Pop

Întrebat de stiripesurse.ro dacă a demisionat din PSD, Georgian Pop a confirmat și a spus că pleacă la Pro România.

„Este adevarat. Voi face un comunicat de presă în curând, pentru a-mi explica gestul”, a spus Georgian Pop, pentru sursa citată.

Ziaristii.com a dezvăluit azi că Victor Ponta (Pro România) și Corina Crețu, recent intrată în partid, s-au întâlnit la Cluj cu nemulțumiții din PSD, unii dintre ei „grei” în partidul luat acum pe „persoană fizică” de Liviu Dragnea.

Printre cei prezenţi s-au aflat: Mihai Tudose (care a anunţat ieri că a părăsit PSD pentru Pro România), Marcel Ciolacu (fost vicepremier în mandatul de premier al lui Tudose, intrat atunci în conflict cu Dragnea), Sorin Grindeanu (fost premier înainte de Tudose), Paul Stănescu (baronul PSD de Olt), Mihai Chirica (actual primar al Iaşiului, exclus de Dragnea din PSD).

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV. Noul PSD s-a „copt” la Cluj, în hotelul lui Ioan Rus. Paul Stănescu, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu – întâlnire de taină cu Ponta şi Corina Creţu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here