Votați Iohannis! Votați Barna! Votați Paleologu! Nu votați Dăncilă, Diaconu sau alte rebuturi!

14
3545

Meciul electoral a început, diaspora votează deja, duminică va fi forfotă și pe teritoriul patriei. Și trebuie să fie forfotă mare, pentru că avem șansa istorică de a arunca PSD la tomberonul istoriei!

Situația s-a simplificat, nu mai e loc de nuanțe.

Pur și simplu, trebuie să votăm.

Pur și simplu, trebuie să votăm inteligent.

Asta înseamnă: Klaus Iohannis, Dan Barna, Theodor Paleologu – trei opțiuni serioase, respectabile, fără riscul unor derapaje anti-democratice sau anti-europene.

Pentru rebelii care nu vor să voteze un om al partidelor mari, cu expunere parlamentară, există varianta John Ion Banu, românul din Florida care respiră democrația americană de 34 de ani.

Toate celelate zece variante sunt toxice sau nesemnificative!

Așadar: votați Iohannis, Barna, Paleologu sau Banu!

Dacă mergeți pe candidații cu șanse mari, votați Iohannis, Barna sau Paleologu!

Dacă mergeți pe candidații cu șansele cele mai mari de a prinde finala, votați Iohannis sau Barna!

Nu uitați: PNL, USR și PMP au luptat exemplar, în Parlament, în instanțe, la CCR și chiar în stradă, pentru a ne scăpa de abjecta epocă PSDragnea și de ticăloasa guvernare PSDăncilă.

Există șansa reală a unei finale Iohannis – Barna. Ar fi ceva nemaipomenit ca finala prezidențială să nu fie poluată de marioneta agramată Dăncilă sau de poltronul amoral Diaconu. Dăncilă și Diaconu sunt reziduurile mucegăite ale USL, ei continuă să se scalde în mocirla ideatică a oribilei alianțe care a răposat în urmă cu aproape 6 ani.

Nu irosiți votul pe d’alde Stanoevici, Bruynseels, Cataramă, Cumpănașu, Ivan sau „dispărutul” Peia!

Nu e musai ca alegătorii maghiari să voteze varianta pierzătoare Hunor! Doamnelor, domnilor, fiți deștepți: votați în turul 1 cum ați vota în turul 2! Ighen?!

Astea fiind spuse, poftiți la vot!

În diaspora, fructificați la maximul zilele de vineri și sâmbătă, să nu ne trezim cu mega-cozi duminică!

În țară, schimbați ordinea priorităților și puneți pe primul loc o vizită la secția de votare!

Nu uitați: avem șansa istorică de a o trimite pe Dăncilă direct la Videle, iar sinistrul PSD – direct la ghenă!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

EDITORIALE DE GRIGORE CARTIANU:

Tonel, Zară, Oacă, Vacă și Arete

E 6-0 pentru noi! Va fi 12-0, distrugem PSD definitiv. Abia acum ne despărțim de comunism!

Nu e vierme, e limbric

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Hai, Orlando, vino peste noi, să-ți ardem niște șuturi în fund!

14 COMENTARII

  • Spuneti-le astaaa… „liberalilor”-FOSTI-…”USELISTI” (!), care NU scapa nicio ocazie sa NE-MUSTE-deee…-DOS, pe noi, membrii si sustinatorii U.S.R. si „PLUS”, daaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!

 1. Domnule Cartianu, Va rugam sa NU Va suparati pe noi…, darrr…, uitandu-ne peste… (ABSOLUT TOATEEEEEE !) rezultatele sondajelor propuse/realizate de catre „ZIARISTII.com” (!!!), ave(a)m ARGUMENTE in a ne fi asteptat sa incepeti titlul articolului cuuu… „Votati BARNA !”, daaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  Faptul ca „liberalii” sunt mai… GALAGIOSI (Sic !) aici, la „Comentarii”…, NU trebuie sa Va induca in eroare, caci… NOI, sustinatorii si membrii „Aliantei 2020” U.S.R.-PLUS, reprezentam… MAREA-!-MAJORITATE (!) a cititorilor Dunmneavoastra, repetam: conform TUTUROR SONDAJELOR publicatiei pe care o detineti si conduceti !!!

  • DAN BARNA este (din… TOATE punctele-de-vedere !) MUUUULT (!) PESTE contracandidatii sai, inclusiv peste… LENESUL (!) care a DORMIT (EFECTIV !!!!!!!!!!), in ultimii cinci ani, la Palatul Cotroceni !!!

   • Deocamdata, in primul-tur, VOTAȚI candidatul „ALIANȚEI 2020” U.S.R.-PLUS, DAN BARNA, pentru a înregistra… PREMIERA (!) unui tur-doi la „prezidențiale” FĂRĂ… „CIUMA-ROȘIE” (!!!), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

   • DE ACORD: ATI PROCEDAT CORECT, din acest punct de vedere, PUR – ! – jurnalistic !

    Probabil ca ati luat ca linie-de-reper, pentru stabilirea ordinii, in titlu, estimarile altor sondaje, privitoare la sansele candidatilor…

    Oricum…, publicatia Dumneavoastra RAMANE ziarul-DE-SUFLET (!!!!!!) al nostru, al USERISTILOR (cel putin aici, la Constanta !), DAAAAAAAAAAAAAAAAA ?!!!

 2. Ma tem ca voturile dreptei, ramase daca se dau deoparte cele ale lui Iohannis, sunt destul de putine ca sa se mai imparta intre Paleologu si Barna. incat unul dintre ei sa adune mai multe decat reprezentantul PSD.
  Daca dreapta era unita, ar fi facut un sondaj acum o saptamana, si cel cu voturi mai putine dintre Barna si Paleologu, si-ar fi anuntat fanii sa-l voteze pe celalalt.
  Dar ei nu s-au gandit, au marait mereu unul la altul, in special Paleologu la Barna, de parca scopul lui era sa-l desfiinteze.(Barna a fost parca mai respectuos.)
  Cand doi se cearta, al treilea castiga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here