„Volguța” își bate joc de liberali, după ce au negociat cu Ciolacu: „Marcele, jos pălăria! Le-ai luat și banii de pe piept!”

5
6252
Lia Olguța Vasilescu

E fericire mare în PSD, după negocierile cu PNL! Cu excepția Gabrielei Firea, care dă din coate nervoasă să ajungă vicepremier, toată lumea îl felicită pe președintele partidului, Marcel Ciolacu, pentru că le-a luat liberalilor aproape toate ministerele cu bugete mari.

Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte PSD, l-a felicitat cu înflăcărare pe Marcel Ciolacu, luni dimineață, în ședința conducerii PSD, pentru succesul negocierilor cu PNL.

„Le-a luat Marcel și banii de pe piept”, a spus primărița Craiovei, folosind o formulă morbidă. Ea se referea la bănuții care în unele sate din Oltenia se așează pe pieptul mortului, înainte de a fi coborât în groapă. În viziunea fostei PRM-iste (zisă și „Volguța” sau „Vulguța”), care la un moment dat era pe cale să devină nașa lui Liviu Dragnea la cea de-a doua căsătorie a acestuia, PNL este mortul cu bănuți pe piept.

”Jos pălăria pentru modul în care ați negociat! Chiar jos pălăria! Cum zicea cineva ieri: le-a luat Marcel și banii de pe piept”, a afirmat Olguța Vasilescu, citată de un site cu conexiuni serioase la conducerea PSD, Stiripesurse.ro. Patronul site-ului, Iosif Buble, este soțul deputatei Diana Tușa (PSD).

În aceeași ședintă, Marcel Ciolacu a fost felicitat și de alți lideri PSD pentru modul în care a negociat această alianță, în favoarea PSD și în defavoarea PNL.

Conducerea PSD a votat în unanimitate pentru intrarea la guvernare, în coaliție cu PNL și UDMR, dar și pentru structura Guvernului, cu cele 21 de ministere (în loc de 18, cum era până acum), guvern condus doar formal de un premier PNL (Nicolae Ciucă).

Marcel Ciolacu a declarat luni dimineață, după ședința Consiliului Național al PSD în care s-a votat noua structură a Guvernului PSD-PNL-UDMR: „Le mulțumesc colegilor mei că au depășit interesul personal și interesul de partid”.

În contrast cu euforia generală din PSD, în PNL e o tristețe ca de înmormântare. Nervozitatea a crescut, aproape toată lumea se ceartă cu toată lumea, iar „echipa câștigătoare” s-a făcut țăndări după nici două luni de la Congresul PNL.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* A început răscoala în PNL! Turcan: „Cîțu și negociatorii să-și depună demisia. V-ați milogit la Ciolacu să prindeți un colț de pâine!“. Cîțu, acuzat că are probleme psihice!

* Revolta se extinde, PNL în pragul imploziei. Ciucu, Sighiartău și Gorghiu îl fac praf pe Cîțu, Motreanu îi cere demisia

* Actorul Marius Manole îi returnează președintelui Klaus Iohannis decorația primită în 2016. „L-am votat. Ghinion: e un trădător”

* Și Radu Paraschivescu îi returnează decorația lui Klus Iohannis: „Simt că e un gest pe care trebuie să-l fac“

* Primarul Ciucu (PNL) citează, resemnat, din Leonard Cohen: „Toată lumea știe, căpitanul a mințit / Băieții buni au pierdut / Barca se scufundă”

* Ciucă a cerut să fie indexate și pensia sa și cea a soției („pensii de serviciu”), dar și pensiile speciale! Cei doi au acum 4.600 de euro pe lună, de la MApN

* Primar PNL: „În maximum 6 luni vom avea un nou Congres, deoarece astăzi PNL nu are un lider!“

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU: PNL-ule, ridică-te și umblă!

* VIDEO. „90% afectare pulmonară. Vor să mă intubeze. Eu refuz. Aveți grijă de copiii mei!” Ultimele cuvinte, la ATI, ale antivaccinistului Făgădaru

5 COMENTARII

  1. Revin specialiștii care timp de 32 de ani ne-au scăpat de grija petrolului, gazelor, pădurilor, terenurilor, făbricilor și uzinelor, băncilor … iar acum ne vor scăpa de grija celor 30 de miliarde 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  2. Gata,ma,am inteles,ai criticat destul ,te repeti…acum comenteaza si tu ceva ,la subiect..daca nu,doar citeste…nu ne intereseaza ce probleme ai tu cu site-ul respectiv..nu iti mai place,nu te mai uita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here