VIDEO. Răspuns bizar al lui Cîțu la acuzația Ralucăi Turcan că nu mai sunt bani de pensii și alocații: „E ministrul Muncii, să-și asume dacă nu mai sunt fonduri”

1
1344
Florin Cîțu

Acuzația gravă a ministrului Muncii, Raluca Turcan, că nu mai sunt bani pentru pensiile care trebuie plătite în decembrie, a primit un răspuns ciudat, chiar iresponsabil din partea premierului demis Florin Cîțu. Acesta procedează la fel cum a făcut cu fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă: refuză să aloce banii necesari, apoi aruncă vina pe ministru!

Într-un mesaj trimis luni dimineață pe grupurile interne ale PNL, Raluca Turcan i-a adus acuzații grave șefului ei de partid, Florin Cîțu.

„Florin, eșți dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ti spun repetat că de vineri (26 noiembrie) nu mai sunt bani de pensii și de alocații, pentru că i-ai luat la rectificare doar că să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, a scris Raluca Turcan.

Chestionat de reporteri pe această temă, Florin Cîțu a replicat: „Este ministrul Muncii, să-și asume dacă nu mai sunt fonduri”.

Raluca Turcan a invocat cei peste 2,7 miliarde de lei care au fost tăiați de la Ministerul Muncii la prima rectificare bugetară, cu promisiunea că banii vor fi dați înapoi la a doua rectificare. Însă o nouă rectificare nu poate fi făcută câtă vreme România nu are un guvern cu puteri depline, așa că banii nu au ajuns înapoi la Ministerul Muncii.

Odată instalat noul guvern, rectificarea va putea fi făcută, iar bani pentru plata pensiilor și a alocațiilor se vor găsi, inclusiv din împrumuturi făcute de Ministerul Finanțelor.

VIDEO: Declarația despre banii de pensii, de la minutul 3:20

https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/344431700824199/

În mesajul trimis pe grupurile interne ale partidului, Raluca Turcan acuză conducerea PNL că nu a negociat bine cu PSD funcțiile din Guvern. Pentru aceste motive, ea a cerut demisia lui Florin Cîțu din fruntea PNL.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* A început răscoala în PNL! Turcan: „Cîțu și negociatorii să-și depună demisia. V-ați milogit la Ciolacu să prindeți un colț de pâine!“. Cîțu, acuzat că are probleme psihice!

* Revolta se extinde, PNL în pragul imploziei. Ciucu, Sighiartău și Gorghiu îl fac praf pe Cîțu, Motreanu îi cere demisia

* Actorul Marius Manole îi returnează președintelui Klaus Iohannis decorația primită în 2016. „L-am votat. Ghinion: e un trădător”

* Și Radu Paraschivescu îi returnează decorația lui Klus Iohannis: „Simt că e un gest pe care trebuie să-l fac“

* Primarul Ciucu (PNL) citează, resemnat, din Leonard Cohen: „Toată lumea știe, căpitanul a mințit / Băieții buni au pierdut / Barca se scufundă”

* Ciucă a cerut să fie indexate și pensia sa și cea a soției („pensii de serviciu”), dar și pensiile speciale! Cei doi au acum 4.600 de euro pe lună, de la MApN

* Primar PNL: „În maximum 6 luni vom avea un nou Congres, deoarece astăzi PNL nu are un lider!“

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU: PNL-ule, ridică-te și umblă!

* VIDEO. „90% afectare pulmonară. Vor să mă intubeze. Eu refuz. Aveți grijă de copiii mei!” Ultimele cuvinte, la ATI, ale antivaccinistului Făgădaru

1 COMENTARIU

  1. Bai onanistule, esec dovedit ce esti, tu nu ai nici un pic de demnitate, magare? Cum mata´n cur de oltean iresponsabil ii denunti pe altii pentru magariile care le-ai facut ca sa ramai tu sef……fir-ati mama ta a drakuelui de ghiolban

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.