VIDEO. Vlad Voiculescu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. Nicușor Dan va fi susținut de PNL, USR, PLUS și PMP!

0
1037
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu (PLUS) a anunțat că-și retrage candidatura din cursa pentru Primăria Capitalei, la o zi după ce PNL a anunțat că-l susține pe Nicușor Dan (candidatul USR).

Vlad Voiculescu a ieșit din cursă criticând PNL pentru modul în care a ales să fie stabilit candidatul opoziției, „în spatele ușilor închise”, fără să consulte cetățenii.

„Atât timp cât avem un candidat care este onest, care strânge susținerea partidelor de opoziție, atât timp că avem siguranța că va câștiga alegerile, nu voi merge mai departe cu candidatura”, a declarat Voiculescu.

„De asemenea, în condițiile în care nu vorbim la București de un singur om, ci de o echipă, la Consiliul General, la Consiliile locale, nu dau un cec în alb PNL. Este păcat pentru noi toți că nu am avut un proces la care să contribuie zeci de mii de cetățeni care să stabilească candidatul. Avem un candidat care a fost ales pe ușa din dos, în spatele ușilor închise, prin interesele unui șef de partid”, a adăugat Vlad Voiculescu.

El a mai spus că va candida pe lista pentru Consiliul General. „Postul de viceprimar e unul care se negociază în Consiliul General”, a subliniat el.

VIDEO: Explicațiile lui Vlad Voiculescu

Ludovic Orban a anunțat joi că a luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan candidat la Primăria Capitalei, susținut de PNL.

„Am convingerea că e cel mai potrivit candidat pentru atingerea celor două obiective fundamentale ale PNL: de a elibera Bucureștiul de domnia despotică a PSD și o bună guvernare a Capitalei”, a spus liderul PNL.

De joi, Nicușor Dan era susținut de PNL și USR la Primăria Capitalei. Vineri s-a adăugat, practic, și PLUS, dar există promisiuni și din partea PMP.

Nicușor Dan a declarat joi că și l-ar dori ca viceprimar pe Vlad Voiculescu. Cum la Primăria Capitalei există două posturi de viceprimar, e posibil ca una să revină PNL, iar cealaltă PLUS (pentru Vlad Voiculescu).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here