VIDEO. Un ticălos de pensionar rus, care locuiește de 5 ani în SUA: „Urăsc America încă din copilărie, fiindcă așa m-au învățat” / „Indienii se cocoșează muncind pentru această Americă”

3
58673

Un pensionar rus, în vârstă de 77 de ani, și-a arătat nemernicia pe față. Deși locuiește de 5 ani în SUA, unde, susține el, a beneficiat de tratamente spitalicești gratuite prin intermediul fiicei sale, îi detestă în continuare pe americani, fiindcă așa a fost învățat încă din copilăria pe care și-a petrecut-o în perioada sovietică.

Bătrânul declară că a părăsit Federația Rusă în 2018 pentru a se trata în SUA, fiind nemulțumit de regimul spitalicesc din țara sa. După ce americanii l-au repus pe picioare, „fugarul” visează să revină în patria lui, devenită una teroristă, ca să moară acolo!

Clipul video sugestiv cu interviul septuagenarului obraznic a apărut pe site-ul ucrainean Censor.net.

Reporterul de ocazie: De cât timp sunteți în America?

Pensionarul rus: Din anul 2018.

Reporterul de ocazie: Care este principalul plus al Americii pe care ați reușit să-l înțelegeți?

Pensionarul rus: Am venit aici pentru doctor, iar acolo (în Rusia – n. red.) m-au tratat, dar nu așa calitativ ca aici. Și vedeți chiar acum că m-au adus cu mașina în mod gratuit. Tratamentul a fost gratuit și medicamentația la fel.

Reporterul de ocazie: V-au și tratat gratis.

Pensionarul rus: Tratează gratuit, da. Apoi, fiica mea are un apartament pe care l-a obținut cumva de la stat, l-a câștigat. Parcarea este lângă casă. M-am născut în Siberia. Acum aș vrea să mă întorc, pentru că mă simt bătrân la 77 de ani, numai ca să mor acolo (în Rusia – n. red.), nu aici (în SUA – n. red.). Urăsc America încă din copilărie.

Reporterul de ocazie: Din ce cauză urâți America?

Pensionarul rus: Așa m-au învățat. Uitați-vă ce oraș mare este New York-ul! Cum este de asigurat. Marginile bordurilor sunt acoperite cu metal. Balcoanele sunt din aluminiu dur. Capacele sunt din fontă. Cine le produce? India. Asta este totul pentru copeici, pentru cadouri… Iar acolo toți oamenii se cocoșează pentru această Americă. Nu am invidie, ci furie pentru asta.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României” / Școala de Vară a S.O.S. România este mediatizată de Nașul TV, oficina clanului Șoșoacă

* „Nu, Marcel, nu merge să fugi când vine nota de plată! Voi ați creat dezastrul. Voi, PSD și PNL, patronați de Iohannis!”

* Dosarul „10 August”: „găzarii lui Dragnea”, în frunte cu Cucoș, Sindile și Cazan, au fost trimiși în judecată. Dar după 5 ani?! Se așteaptă prescrierea faptelor?!

* Recompensă regească pentru judecătoarea care lua șpagă de la interlopi: pensie specială de 4.000 €/lună + bonus de 200.000 € pentru 5 ani nemunciți + 53.000 € șpagă neconfiscată. A scăpat de judecată prin prescrierea faptelor, după două decizii ale CCR

* CCR apără cu dinții scandaloasele pensii speciale ale magistraților. Pierdem miliarde de euro și din intern, și din extern

* Raport EFOR: Banii partidelor, primiți ca subvenție de la stat, sunt înghițiți de televiziunile tot mai nesătule. În 6 luni, 12 din cele 25 de milioane de euro primite de partide au ajuns la presă

* Curtea de Justiție a UE desființează regimul Iohannis – PSD – servicii: prescripția faptelor decisă de CCR, prin care au scăpat mii de infractori, este ilegală!

* EDITORIAL CARTIANU. Inginerul Ursu n-a murit. Polițistul Gigină n-a murit. La Colectiv, nimeni n-a murit. Nici la Revoluție, nici la mineriade…

* Principalul vinovat instituțional pentru „azilele groazei”, secretarul de stat impus de Lia Olguța Vasilescu, a rămas în funcție. Jurnalistul Vanghele: „Ăsta e creatoru’ sistemului ăstuia nemernic, lumpenu’ ăsta patibular”

* Domnule președinte Manolescu, când o dați afară pe poeta Firea din Uniunea Scriitorilor?

3 COMENTARII

  1. daca vrea in Siberia de ce-l tin cu forta in USA? Eu i-as lua banii pe tratamente si pe biletul de avion si drum bun! Pe romani ii tin la granita de 30 de ani, asa faceau si nemtii si acum au cartiere intregi de rusi care nu stiu o boaba germana!

  2. Statele Unite, Germania mai ales sunt pline de „azilanti” de tip „homo sovieticus”, kgb-isti, activisti de partid, bolsevici convinsi si urmasii lor. Si la noi nomenclaturistii si securistii care au fost mai putin interesati sau au vrut mai mult decat sa se indestuleze pe gratis din avutiile tarii, puse la dispozitie cu atat generozitate de regimurile Ilievici si pdsr, si-au trimis odraslele in SUA si „decadentul vest”. Intrebati pe copiii raposatului academician Ursu, catelul de servici al primei savante agramate a tarii, unde ii sunt nepotii si nepotelele sau pe Valentin unde este baiatul din prima casatorie si apoi intrebati-l cum vede situatia din Ucraina – este evident contra Ucrainei desi serviciile secrete sovietice au aranjat asasinarea umilitoare a parintilor sai. Culmea este ca multi au fost primiti in naiv de ospitalierele state mai sus mentionate ca, tineti-va bine, refugiati! Ei sunt o veritabila coloana a 5-a a Moscovei in Occident, mult mai numeroasa decat cea din perioada interbelica sau a razboiului rece. Le sugeram americanilor si germanilor sa mediteze asupra sloganului rasculatilor budapestani din 1956 , scris pe peretii cladirilor AVH-ului ungar si pe geamul librariilor intesate cu literatura marxist-leninista si in limba rusa : „Ruszkik Haza !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here