VIDEO Un tânăr agresiv, care a refuzat să poarte masca de protecție la stația de metrou Unirii 2, a fost încătușat de jandarmi. Părerile călătorilor, împărțite

0
2942

Un tânăr care a refuzat să poarte mască de protecție și a devenit agresiv când i s-a cerut acest lucru a fost scos cu forța de jandarmi și încătușat la stația de metrou Unirii 2, din București, în dimineața zilei de luni.

Culmea este că individul avea mască, dar o ținea șmecherește, în bărbie, ca să arate că el e mai tare decât ceilalți călători, care o purtau regulamentar. Jandarmii întâlniți întâmplător i-au cerut să-și așeze masca în mod corespunzător, dar individul a devenit agitat și a fugit pe scări. S-a urcat într-un tren care mergea în direcția Tineretului, dar a fost ajuns de jandarmi.

În mod evident, acestora li s-a părut suspect faptul că o persoană se comportă așa pentru simplul fapt că i se cere să-și pună masca și au bănuit că respectivul are alte motive pentru care încearcă să fugă. Așa că i-au cerut să iasă din metrou și să-i însoțească la Poliția Metrou, pentru verificări suplimentare.

În loc să-și pună masca, a început să urle și să se agațe de barele din vagon. Jandarmii l-au încătușat în timp ce un individ filma scena și îi amenința

Persoana a devenit agresivă și a început să urle ca din gură de șarpe, agățându-se de barele din garnitura de tren. A fost scos afară cu forța și încătușat pe peron, în timp ce țipa isteric și se zbătea.

Călătorii au avut păreri împărțite. Cei mai mulți îi cereau să-și pună masca de protecție, așa cum făcea toată lumea. Au fost și persoane care i-au luat apărarea. Un alt individ, care filma scena, îi amenința pe jandarmi că “o să plătiți scump”. Acesta a încărcat videoclipul pe contul său de YouTube, sub titlul „ABUZ JANDARMERIA”.


Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei a emis un scurt comunicat: În data de 13.07.2020, in jurul orei 10.50, patrula mixta de ordine publica care executa serviciul in zona statiei de metrou «Piata Unirii 2», au interceptat un bărbat care purta mască de protecție necorespunzător. La recomandarea patrulei mixte de a purta in mod corect masca de protectie, persoana in cauza a devenit recalcitranta și a fugit pe scările care duc spre metrou urcând în trenul care ducea in directia «Tineretului».  S-a procedat la urmarirea celui in cauza, iar în momentul imobilizarii, acesta a opus rezistenta, devenind agresiv cu forțele de ordine. S-a procedat la imobilizarea persoanei și conducerea acesteia la sediul Politiei Metrou, în vederea identificării și dispunerii masurilor legale”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here