VIDEO. Un consilier local PSD din Vaslui a legat o talangă de gâtul unui cioban, l-a pus să behăie ca berbecul, l-a filmat și l-a dat pe TikTok, să-l facă de râs

2
1321

Nu doar bătrânii și persoanele cu dizabilități sunt batjocoriți de oameni ai PSD (în „azilele groazei”), ci și o altă categorie din care-și trage seva electorală partidul moșit de Ion Iliescu: clasa muncitoare! În cazul de față, un cioban din comuna Zapodeni, județul Vaslui, umilit îngrozitor de un consilier local PSD.

Lucian Panainte, inginer și consilier local PSD, a umilit un cioban din comuna Zapodeni, județul Vaslui. Politicianul i-a legat o talangă de gât și l-a pus să stea în genunchi, să-și bălăngăne capul și să behăie ca berbecul. Toată scena a fost filmată de consilierul PSD, pentru amuzamentul prietenilor săi.

Forțat să imite un berbec, ciobanul a fost înjurat când a încercat să oprească filmarea.

Lucian Panainte a postat clipul pe TikTok pentru a obține aprecieri și simpatie, dar a stârnit indignare în comunitate, potrivit Ziare.com.

VIDEO: Imagini revoltătoare, generate de consilierul PSD

Consilierul local Lucian Panainte a refuzat să comenteze incidentul, spunând că nu poate vorbi la telefon.

În schimb, un cetățean din Zapodeni a declarat: “Acest băiat, Panainte Lucian, pe lângă faptul că este om cu carte, absolvent de facultate, mai este și consilier local. În calitate de ales al cetățenilor din comună, el ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți, copiii să aibă ce învăța de la el. Din păcate, el nu se află la prima astfel de abatere. În trecut, a mai pus un băiat extrem de necăjit din satul nostru să se întindă pe jos și să facă precum ursul. I-a dat o bere și l-a batjocorit. Îi place să umilească oamenii, în special pe cei neajutorați”.

Lucian Panainte este unul dintre cei 13 consilieri locali din comuna Zapodeni, împărțiți pe partide astfel: PSD – 7, PNL – 5, PMP – 1. Primar este Ionel Chiratcu (PSD), coleg de partid cu consilierul Lucian Panainte, dar și cu președintele Consiliului Județean Vaslui, primitivul Dumitru Buzatu.

Zapodeni este o comună cu 3.724 de locuitori (conform recensământului din 2011), situată la nord de orașul Vaslui, pe drumul spre Iași. Comuna este formată din 9 sate: Zapodeni, Butucăria, Ciofeni, Delea, Dobroslovești, Măcrești, Portari, Telejna și Uncești.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Principalul vinovat instituțional pentru „azilele groazei”, secretarul de stat impus de Lia Olguța Vasilescu, a rămas în funcție. Jurnalistul Vanghele: „Ăsta e creatoru’ sistemului ăstuia nemernic, lumpenu’ ăsta patibular”

* VIDEO. Comportament bizar al șefei unui „azil al groazei”: a dansat pe stradă cântând „Criminalaaaaa!”. Dezlănțuirea în 7 fotografii

* VIDEO. Avocatul torționarilor din cazul „azilelor groazei”: fostul milițian Pavel Abraham, acuzat că a maltratat protestatari la Mineriada din 13-15 iunie 1990

* Moarte-șoc, la 20 de zile de la demisia-șoc: Mihnea Vasiliu, fostul șef al Ringier România, a pierit în fața fiicei sale, în holul unui hotel! Avea 57 de ani

* EXCLUSIV. Averile judecătorilor care i-au făcut scăpați pe securiștii implicați în asasinarea disidentului anticomunist Gheorghe Ursu. O decizie odioasă, ticăloasă și insalubră a justiție române

* Curtea de Justiție a UE desființează regimul mafiot Iohannis – PSD – servicii: prescripția faptelor decisă de CCR, prin care au scăpat toți infractorii, este ilegală!

* „În loc să taie pensiile speciale și sinecurile, Ciolacu ne crește nouă taxele. Un parazit nu-și părăsește niciodată gazda de bunăvoie”

* VIDEO. La o zi după ce a nenorocit Nașul TV, Șoșoacă a adus o amendă și pentru Realitatea Plus! De data asta, complice la fake-news i-a fost conspiraționista dragnistă Anca Alexandrescu

* VIDEO. Hulpavul preot Calistrat povestește cum își dijmuiește enoriașii: 10% din toate cheltuielile nunții! „L-ați luat pe Dumnezeu de prost? Ai citit în Scriptură ce înseamnă zeciuiala? 10% trece-mi în cont sau pune-mi în plic!”

* Cine a descalificat-o pe campioana ucraineană care n-a dat mâna cu rusoaica: Federația condusă de „oligarhul favorit” al lui Putin, sancționat de UE, SUA și Marea Britanie!

2 COMENTARII

  1. Dă-i prostului o bâtă și pune-l șef 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here