VIDEO. Travestitul ziarist ajuns şef PSD-ist la Cluj, atac ordinar la jurnaliştii oneşti: „Vagin jurnalistic, muci uscaţi, limba-n cur”. Liviu Alexa, cel mai infect excrement politic din echipa Dăncilă

2
2800
Liviu Alexa, PSD-istul travestit în ziarist, care a primit de la Dragnea 100.000 de euro pentru propagandă politică

Viorica Dăncilă pozează în femeie educată, dar nu se dă înapoi să promoveze în funcţii-cheie din PSD indivizi spurcaţi la gură, unii dintre ei cu un limbaj incalificabil la nivel planetar. Liviu Alexa, un ins fără scrupule infiltrat în breasla gazetărească pe şest şi ajuns şef la PSD Cluj, a jignit ordinar jurnaliştii-jurnalişti, oameni oneşti, care n-au acceptat să facă din meserie ceea ce a făcut el.

Firma lui Liviu Alexa a apărut pe statele de plată ale Partidului Social Democrat, în vremea lui Dragnea. PSD a plătit, începând cu anul 2016, din subvenția de la stat, aproximativ 430.000 de lei către Pagina Ciudatului SRL, societate deținută de Liviu Alexa.

Banii i-au prins bine. S-a distrat pe seama celor care au intrat pe site-ul lui, s-a bătut cu Dragnea pe burtă, a fost adoptat şi de PSDăncilă, care l-a făcut şef la Cluj, postură din care bestia anti-presă s-a apucat să-i jignească pe ziariştii curaţi la suflet şi la pungă:

„De dimineață, marea asociație a papagalilor de presă din Cluj, compusă din boschetari, degeaba vă supărați, sunt niște boschetari de presă, au trimis doamnei Viorica Dăncilă o scrisoare deschisă, despre nesimțitul de Alexa care vorbește ca un măgar și îi jignește pe jurnaliști. Bă, nene, care jurnaliști? Eu sunt jurnalist”, i-a atacat Liviu Alexa, cel care deține site-ul Ziar de Cluj, pe gazetarii clujeni care s-au plâns Vioricăi Dăncilă de comportamentul său inuman şi descalificant chiar şi pentru brute, darămite pentru oameni normali.

Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj i-a trimis Vioricăi Dăncilă o scrisoare de protest față de comportamentul noului șef al PSD Cluj,  jurnaliștii precizând că este inacceptabil și intolerabil modul în care Liviu Alexa înțelege să comunice cu presa, prin atacuri la persoane, pentru care a și fost dat în judecată în mai multe rânduri.

Mesajul Asociației Profesioniștilor de Presă Cluj pentru Dăncilă

Liviu Alexa a fost ținta mai multor comunicate de presă trimise de APPC Cluj (șase la număr), asociație care reunește aproape 60 de jurnaliști din Cluj, prin care se atrăgea atenția că materialele de pe site-ul deținut de Liviu Alexa depășesc complet limitele jurnalistice. Atacurile la adresa colegilor de breaslă au început acum câțiva ani.

Au fost jignite jurnalistele Corina Brânduşan, Cosmina Fernoagă, Florina Pop și Oana Moisil, într-un mod incalificabil, Liviu Alexa utilizând sintagme ca: „vagin jurnalistic”, „bijboacă jurnalistică”, „duhnind a frustrare prin ochii săi prea apropiaţi de nas”, „minge de tenis plină cu ură ce se loveşte singură de pereţi”, „bilă jurnalistică”, „l-a spălat şi pupat în cur”, „măiestrit jurnalism de convenienţă, care ascundea în loc de pană limba în cur”, „scotea muci uscaţi, îi făcea biluţe şi (…) spunea că se hrăneşte vegan şi că mucii sunt, de fapt, extract de kiwi”, „s-a apucat să desfacă numai cutiile cu întăritoare sexuale, pe care a început să le hăpăie pe nemestecate”. (…)

Vă scriem, însă, pentru a vă atrage atenția asupra acestor ieșiri, deoarece Liviu Alexa nu se mai reprezintă pe sine, ci și partidul de guvernământ al unei țări europene. În acest context, considerăm că este inacceptabil și intolerabil modul în care cel pe care l-ați desemnat să conducă filiala clujeană a PSD înțelege să comunice cu presa. În nicio țară cu pretenții minime de civilizație un astfel de limbaj public folosit de un lider politic în adresarea către un membru al presei nu poate trece ignorat sau nesancționat, credem noi.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Scrisoare de protest a jurnaliștilor clujeni la adresa abjectului numit de Dăncilă la șefia PSD Cluj. Din tastatura lui Liviu Alexa ies doar fecale

Candidatul-fantomă: Radu Moraru. Cronica unei șarlatanii anunțate

Clotilde Armand a câștigat alegerile interne în USR cu 62% și e candidatul partidului la Primăria Sectorului 1. E mama a 6 copii

Lista primelor 444 de secții de votare din Diaspora. Alte 394 de secții sunt în pregătire. Restanțe majore în Italia, Spania, Marea Britanie, Franța și SUA

Tragedia din Ialomița. Lista celor 8 femei ucise de TIR + șoferul microbuzului. Au rămas orfani 15 copii

VIDEO. Cumpănașu murdărește și 10 august! Zice că la mitingul Diasporei au venit „zbengoși, șmenari și boschetari”, trimiși de Cioloș sau de USR. Sursă sigură: i-a spus lui o curvă din Italia

VIDEO. Cumpănașu, mitocanul delirant cu amenințări naziste: „Iohannis, nici să rămâi în țară nu vei mai putea după ce voi fi președinte!” / „Eu sunt Corrado Cattani de România!” / „Tu câte clanuri mai ascunzi, Iohannis?” / „Ai în fața ta viitorul președinte al României! Poporul mi-a dat mie această putere, ție nu ți-a dat!”

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

2 COMENTARII

  1. Ce PRETENTII poti avea de la o fiinta cu un astfel deee… CREIER-STINGHER (Sic !), precum V.V. Dancilă ?!

    Se astepta cinevaaa…, cumvaaa…, la Dănciloaicaaa…, sa-l numeasca sef la P.S.D. Cluj pe vreun… profesor de la Universitate, de la „Babeș – Bolyai” ?!?????

    ĂSTA este… NIVELUL ACTUALULUI P.S.D., cuuu… MAHALAGII (!) si MARDEIAȘI (!) de asa-zisa „presa”. pe post de… SALVATORI (Sic !) ai organizatiilor locale aflate la finalul procesului de… ANEANTIZARE !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here